; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala „Românii n-au talent”, diseară la Pro TV

01 May 2011

După ce a lansat în acest sezon o parodie a fenomenului Românii au talent', Serviciul Român de Comedie' îşi anunţă propriul câştigător în ediţia din această seară.

Dacă de Paşte fanii show-ului difuzat la Pro Tv duminică de la 21.45 au putut urmări evoluţia finaliştilor, imediat după finala Românii n-au talent' aceştia au fost invitaţi să îşi voteze preferatul pe site-ul protv.ro.

În ediţia din 1 mai, membrii Serviciului Român de Comedie' vor anunţa câştigătorul concursului-parodie ales pe site.

La salonul 'Relaxare şi Reformă', Ion Iliescu (Dragoş Stoica) vine de 1 mai pentru a se deconecta şi pentru a vorbi în limba rusă cu specialista Larisa (Lia Sinchevici).

Bianca lui Bote (Aniela Petreanu) se întâlneşte la rubrica pe care o moderează, 'Să mor io dacă înţeleg ceva', cu Iri (Cristi Rotaru) şi Moni (Ioana Dulf) şi prezintă o piesă amuzantă dedicată celor doi invitaţi, dar mai ales fetelor dornice să cucerească bărbaţi bogaţi şi în vârstă.

Din arhiva senzaţioanlă SRC, agenţii pun la bătaie imagini spectaculoase cu Gigi Becali (Dragoş Stoica) mergând pe bicicletă pentru că, după modelul francez, vrea să instituie micul tur al Piperei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare