; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NCIS: New Orleans (Season 5)   filmstill

Final de drum pentru „NCIS: New Orleans”! Sezonul 7, ultimul, începe în premieră la AXN

06 April 2021

Cel mai nou sezon al serialului „NCIS: New Orleans' (2014), al șaptelea, vine în premieră în România, din 7 aprilie. AXN va difuza câte două episoade, din cele 16 ale sezonului, în fiecare miercuri. Din păcate, acesta este și ultimul sezon.

Sezonul al șaptelea al serialului „NCIS: New Orleans' debutează într-un oraș prins în ghearele pandemiei de COVID-19. În primul episod, în timp ce Dwayne Pride (Scott Bakula) îi trimite pe Tammy Gregorio (Vanessa Ferlito) și Quentin Carter (Charles Michael Davis) să investigheze o moarte suspectă la bordul unui vas umanitar, Loretta Wade (CCH Pounder) încă nu își poate reveni în fața numărului de victime răpuse de noul virus, care-a afectat întreaga lume.

Audiențele nu au fost suficient de bune

În timp ce un al treilea spin-off al francizei („NCIS: Hawaii') este în proiect, canalul american CBS a anunțat anularea serialului „NCIS: New Orleans', cu Scott Bakula în rol principal, după cel de-al șaptelea sezon.

Conform Deadline, ultimul episod – al 16-lea al sezonului 7 și al 155-lea al întregului serial – va fi difuzat în premieră în Statele Unite pe 16 mai. Se pare că producția nu a reușit să atingă popularitatea „surorilor' sale „NCIS: Anchetă militară' și „NCIS: Los Angeles'. Tot Deadline anunță că primele episoade ale sezonului al șaptelea, care a avut premiera în State în noiembrie, a adunat în fața micilor ecrane puțin peste 7 milioane de telespectatori, un număr care nu pare a fi suficient pentru CBS.

Astfel, „NCIS: New Orleans' devine prima serie a francizei anulată de la lansarea serialului-mamă în 2003.

Până azi, CBS nu anunțat încă ce se va întâmpla cu celelalte două seriale, „NCIS: Anchetă militară' și „NCIS: Los Angeles'.

NCIS: Anchetă militară', cu Mark Harmon în rolul principal, este în continuare cel mai vizionat program de ficțiune din SUA și ar avea toate șansele să meargă mai departe. Dar, conform Hollywood Reporter, și aici au apărut ceva probleme: Mark Harmon, care-l interpretează pe Leroy Jethro Gibbs, ar fi spus că nu mai vrea să-și reînnoiască încă o dată contractul care-i expiră în mai.

Discuțiile dintre producători și actor sunt în curs, iar serialul are două variante pentru a merge mai departe: ori Mark Harmon va semna, ori echipa NCIS din Washington va avea un nou lider.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare