; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Akinakinozu   Hercai

Final cu scandal pentru „Hercai”! Producătorii îl dau în judecată pe Akın Akınözü

26 April 2021

În ultimele zile de producție pentru serialul turcesc „Hercai', al cărui ultim episod a fost difuzat la turci în seara de 25 aprilie, a izbucnit iar ditamai cearta. Pentru că Akın Akınözü, Miran în serial, a refuzat să mai filmeze, episodul era cât pe ce să nu fie gata la timp!

Așadar zvonurile de pe platourile de filmare, care își găseau din timp în timp drumul spre presa locală, nu erau chiar nefondate!

Ultimul episod al serialului „Hercai' – care la noi continuă la Kanal D cu episoadele sezonului 1, dar la turci tocmai s-a terminat, odată cu sezonul 3, pe 25 aprilie seara – era să nu fie gata la timp, potrivit unuia dintre producătorii serialului, din cauza crizei provocate de Akın Akınözü, interpretul personajului principal masculin, Miran. Pe 19 aprilie, acesta ar fi venit foarte târziu pe platoul de filmare, din nou, iar când i s-a reproșat acest lucru de către echipă, ar fi sărit la bătaie.

Înainte să se afle toate detaliile, în aceeași zi, colega lui Akın Akınözü, Ebru Șercai, cea care o interpretează pe Reyyan, a părut să confirme zvonurile, urcând pe Instatories această poză, cu o explicație în mod evident ironică, după care i-a dat unfollow lui Akınözü:

„#Ce mod drăguț de a începe săptămână… Să aștepți…'

 

 

Akın Akınözü a depus plângere la poliție

Apoi, lucrurile au devenit cu adevărat serioase, arătând amploarea scandalului: atât producătorul Suat Erdoğmuş, cât și Akın Akınözü au făcut publice pozițiile lor oficiale, în care nu ezită să folosească termeni duri!

Într-un comunicat lung, postat pe Instastories, producătorul Suat Erdoğmuş explică cum actorul, care și în trecut ar fi întârziat în mod repetat, ba chiar ar fi venit băut la muncă, pe 19 aprilie a ajuns pe platourile din Midyat după 5 ore de întârziere, doar după ce a fost amenințat că va fi dat în judecată!Dacă în trecut comportamentul lui a fost trecut cu vederea, acum, a zis Erdoğmuş, pentru că echipa era în criză și trebuia să filmeze obligatoriu secvențele finale ale poveștii, ca ultimul episod să fie gata la timp pentru difuzarea pe ATV, producătorii îl vor da în judecată pentru comportament neprofesionist și nerespectarea termenilor contractuali.

Akın Akınözü și-a făcut și el publică poziția, tot într-un comunicat pe Instatories, declarând, printre altele, că nu e el de vină pentru situația respectivă, că a fost amenințat fizic și că a făcut plângere la poliție!

„Pe 19 aprilie, când mă pregăteam să filmez pe platou, am devenit ținta unuia dintre producătorii de pe set, care mi-a adresat insulte și amenințări din cauza unei întârzieri care nu era provocată de mine. Am părăsit apoi setul din cauza amenințărilor fizice și am depus o plângere la Parchetul din Midyat în legătură cu persoana respectivă', a explicat Akınözü, adăugând „Am ales să păstrez tăcerea până acum pentru că vreau să fiu ținut minte pentru profesia mea, pe care o iubesc foarte mult și pe care încerc să o fac cât mai bine'.

După ce incidentul a ieșit astfel la suprafață, fanii lui Akın Akınözü și-au exprimat susținerea față de actorul lor favorit, numeroși fiind cei au scris în social media că nu cred că Akınözü este vinovat și că sigur adevărul va ieși la lumină!

Din păcate, toată această situație urâtă plasează „Hercai', unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești din ultimii ani, în categoria producțiilor în care, spre deosebire de povestea de pe ecran sau de chimia dintre protagoniști, în culise lucrurile au stat pe dos (vezi „Puterea destinului', cu Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt, sau „Furtună pe Bosfor', cu Nurgül Yeşilçay și Erkan Petekkaya).

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare