; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmul „Vânătorul de spirite”, cu Armand Assante, Raluca Aprodu și Răzvan Vasilescu, are succes în SUA

Filmul „Vânătorul de spirite”, cu Armand Assante, Raluca Aprodu și Răzvan Vasilescu, are succes în SUA

23 February 2018

Producția „Vânătorul de spirite' („The Wanderers') – un  thriller supernatural cu Armand Assante, Lior Ashkenazi, Raluca Aprodu și Răzvan Vasilescu – cucerește America într-un parcurs de festivaluri care începe la New York în această săptămână la The Philip K. Dick Film Festival. La proiecţia specială a acestui film, care va avea loc pe 24 februarie, vor participa Armand Assante, regizorul Dragoș Buliga, dar și o parte din echipa de producție.

Filmul a câștigat deja două premii „Best Feature' la festivalurile de gen: Dracula Film Festival, Braşov și Unreal Film Festival, Memphis US și face parte din selecția oficială a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey și Glasgow Film Festival, Scoția. În România filmul va intra în cinematografe în luna aprilie.

Regizat de Dragos Buliga și bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, „Vânătorul de spirite' spune povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality-show. În Transilvania, vânătorul de spirite ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale.

Distribuția include atât actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), actorul israelian Lior Ashkenazi, protagonistul filmului „Foxtrot', care a câșstigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneția 2017, actorii coreeni Bae Junghawa și Sun Hojae, cât și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac.

„Vânătorul de spirite' este un proiect românesc independent filmat în engleză, română, germană și coreeană. Acesta a fost realizat de către Wanderers Inc., Frame Film și Thats the Film și o echipă de producători din România, Marea Britanie, Franța, Spania. Filmările au avut loc la Sighişoara, Dofteana (jud. Bacău) și București.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare