; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kagittan Hayatlar, filmul lui catagay ulusoy, a avut premiera pe Netflix

Filmul turcesc „Cartierul supraviețuirii”/„Paper Lives”, cu Çağatay Ulusoy, a fost lansat pe Netflix

18 March 2021

„Cartierul supraviețuirii'/„Paper Lives', în original „Kagittan Hayatlar', cel mai nou proiect al lui Çağatay Ulusoy, poate fi urmărit începând din această săptămână pe Netflix, inclusiv în România.

Pelicula se află deja în topul vizionărilor de pe platforma de streaming. Mai precis, la câteva zile de la lansare, „Cartierul supraviețuirii'/„Paper Lives' a intrat deja în top 10 cele mai urmărite producții de pe Netflix la noi în țară.

În drama cu Çağatay Ulusoy îl rol principal, descrisă de cei de la Netflix ca fiind sentimentală, întunecată și emoționantă totodată, este spusă povestea lui Mehmet, un lucrător la salubritate bolnav, care îl ia sub aripa sa pe Ali, un copil de pe străzile Istanbulului. Cel mic fusese abandonat de familia sa pe stradă, iar în timp ce încearcă să îl reunească pe băiat cu părinții lui, între Mehmet și Ali apare o legătură ieșită din comun. În scurt timp, tânărul se vede nevoit să-și înfrunte propria copilărie plină de traume.

 Vezi galeria foto >

Din distribuția „Paper Lives' mai fac parte, alături de celebrul Çağatay Ulusoy, pe care îl știți din seriale precum „Intrusul' și „Yaman', tânărul Emir Ali Dogrul, cel care interpretează rolul lui Ali, și Ersin Arici.

Çağatay Ulusoy nu apare doar în distribuția „Cartierul supraviețuirii', ci face parte și din echipa de producători a filmului, alături de Onur Güvenatam și Pelin Ekinci Kaya.

Urmărește aici trailerul „Cartierul supraviețuirii', disponibil acum pe Netflix:

Un nou serial pentru Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy (30 de ani), unul dintre cei mai apreciați actori ai generației sale, va juca într-un serial nou, făcut pentru platformă digitală Blu TV din Turcia.

În „Yeşilçam', actorul va avea rolul unui producător de film dintr-o perioadă legendară a cinematografiei turcești, când se făceau pe bandă rulantă pelicule de categoria B.

Serialul va avea 10 episoade, va fi plasat în anii ‘60 și ar urma să fie lansat în mai anul acesta, dacă nu intervine nimic.

Alături de Çağatay Ulusoy vor juca actrițele Afra Saraçoğlu („Surorile') și Selin Şekerci („Steaua sufletului').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare