Homepage  / Televiziune

Filmul „Taximetriști” va fi difuzat de Antena 1. Când ajunge pe post comedia cu Alexandru Ion și Micutzu

Filmul „Taximetriști” va fi difuzat de Antena 1. Când ajunge pe post comedia cu Alexandru Ion și Micutzu

de Andra Stana,

„Taximetriști” va fi difuzat de Antena 1, la câteva zile după ce postul a avut în program un alt film românesc de succes, „Teambuilding”. Când a programat Antena 1 comedia inclusă în Top 10 filme românești din toate timpurile, la nivel de încasări.

Filmul „Taximetriști” va fi difuzat la TV, de postul Antena 1

Filmul „Taximetriști”, regizat de Bogdan Theodor Olteanu, este programat sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 23.15, la Antena 1. Sâmbăta trecută, Antena 1 a difuzat „Teambuilding”.

Cu Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistaşu, Victoria Raileanu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu („Micutzu”) în rolurile principale, Taximetriști invită publicul într-o poveste plină de umor, presărată cu momente de suspans și cu multe răsturnări de situație.

Povestea filmului „Taximetriști”

Producţia regizată de Bogdan Theodor Olteanu prezintă viețile a doi taximetriști din București – Lică, taximetristul „știe-tot” – și Liviu, taximetristul „tace mult” – care au un scop comun: amândoi speră la o viață mai bună și, într-o singură noapte, viețile lor vor fi date peste cap, scrie a1.ro.

Deşi sunt complet diferiţi, cei doi au în comun frustrarea de a face o meserie care speră să le asigure un trai decent şi eventual nişte economii.

Acţiunea filmului este centrată pe cursele de noapte ale celor doi, adevărate aventuri care le scot în cale oameni de tot felul – de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton