; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sex and the city

Filmul „Sex and the city 3” a fost anulat din cauza uneia dintre protagoniste

03 October 2017

Filmul „Sex and the City 3' (în traducere „Totul despre sex'), ale cărui filmări erau programate în această toamnă, a fost anulat din cauza cerinţelor uneia dintre protagoniste pe care compania Warner Bros., cea care se ocupă de realizarea filmului, nu doreşte să le îndeplinească, scriu cei de la Dailymail.co.uk.

Întreaga distribuție a francizei „Totul despre sex' are de suferit din cauza anulării filmului. Totul are loc din cauza actriței Kim Cattrall (61 de ani) și a cerințelor dinaintea începerii producției.

Potrivit unor surse implicate în producţie, citate de sursa mai sus menționată, actrița Kim Cattrall, cunoscută pentru rolul Samanthei Jones din „Totul despre sex, le-a pus celor de la Warner Bros condiţia să-i producă şi alte filme pe care ea le are în fază de proiect, dacă doresc ca ea să semneze pentru acest proiect.  

Warner Bros a refuzat cerințele actriței și s-a văzut nevoit să anuleze producția filmului, considerând că nu ar fi correct față de fani ca filmul să aibă loc doar cu trei din cele patru personaje în rol principal.

„Singurul motiv pentru care acest film nu se face este din cauza lui Kim Cattrall. Toată lumea aştepta cu nerăbdare să înceapă filmările, dar Kim a făcut ca acest lucru să fie despre ea, jucând mereu rolul de victimă. Kim a îndrăznit să le spună celor de la Watner Bros că va juca în film doar dacă ei vor produce alte filme pe care ea le are în plan. Ridicol! Cine se crede, George Clooney?', a dezvăluit sursa pentru Dailymail. 

 

Sarah Jessica Parker (52 de ani) prezentă joi, 28 septembrie la New York City Ballet Gala, a confirmat această știre: „S-a terminat, nu vom mai face filmul. Sunt dezamăgită. Aveam o poveste frumoasă, amuzantă şi emoţionantă. Nu este dezamăgitor doar faptul că nu vom apuca să spunem această poveste şi să avem parte de această experienţă, este mai mult vorba de fanii care îşi doreau şi cereau încă un film, e declarat acrtița.

Succesul „Totul despre sex', bazat pe serialul cu același nume a început cu serialul derulat între anii 1998-2004. Primul film al francizei a avut premiera în 2008, iar al doilea în 2010.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare