Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Filmul Mica Sirenă ajunge pe Disney Plus. Când are loc premiera

Filmul Mica Sirenă ajunge pe Disney Plus. Când are loc premiera

de Redactia Tvmania

Filmul „Mica Sirenă” ajunge pe Disney Plus. De la distribuție la data de lansare, iată tot ce trebuie să știi despre filmul live-action de la Disney, în care joacă Halle Bailey.

Pregătește-te să intri în lumea subacvatică cu adaptarea live-action a filmului „Mica Sirenă”.

Bazat pe filmul animat din 1989 cu același nume, Disney a refăcut povestea îndrăgită cu o distribuție neașteptată.

Filmul a fost anunțat pentru prima dată în 2016, iar în 2019, Disney a găsit-o pe Ariel în persoana lui Halle Bailey, cunoscută mai ales ca membră a duo-ului R&B Chloe x Halle. Aceast a a jucat și într-un cunosct serial american „Grown-ish“. De la distribuție la data de lansare, iată tot ce trebuie să știi despre adaptarea live-action „Mica Sirenă” de la Disney.

Distribuția filmului live-action „Mica Sirenă“

Alături de Halle Bailey în rolul Ariel, actorul britanic Jonah Hauer-King îl interpretează pe Prințul Eric. Distribuția îi mai include pe Melissa McCarthy în rolul Ursulei, Awkwafina ca Știrul, Jacob Tremblay în rolul Balanelului, Javier Bardem ca Regele Triton, Daveed Diggs ca Sebastian și Noma Dumezweni într-un rol nou.

Povestea din filmul live-action Mica Sirenă

Filmul este o relatare live-action a filmului animat Disney din 1989 cu același nume, inspirat în mod liber din basmul danez din 1837 al lui Hans Christian Andersen.

În filmul original, povestea se concentrează în jurul unei tinere sirene numite Ariel, care încheie un acord cu vrăjitoarea mării numită Ursula, în care își schimbă vocea pentru o pereche de picioare pentru a putea fi pe uscat alături de Prințul Eric, un bărbat pe care l-a iubit de departe.

Cine regizează filmul live-action „Mica Sirenă“

Filmul este regizat de Rob Marshall. Acesta a colaborat anterior cu Disney la adaptarea filmului „Into the Woods“ bazat pe muzica lui Stephen Sondheim. Precum și la sequel-ul filmului din 1964, „Mary Poppins Returns“.

Regizorul Rob Marshall (D) și producătorul John Deluca

Premiera filmului „Mica Sirenă” pe Disney Plus

Filmul live-action „Mica Sirenă” va fi disponibil și în România pe platforma de streaming Disney Plus. Potrivit posterului publicat de Disney Plus, filmul va putea fi vizionat începând cu data de 6 septembrie.

Când a fost realizat filmul live-action „Mica Sirenă“

Inițial, filmările trebuiau să înceapă la Londra în jurul lunii aprilie 2020. Din cauza întârzierilor cauzate de pandemia COVID-19, filmările au început la începutul anului 2021 și s-au încheiat în iulie.

Bailey a sărbătorit încheierea filmărilor cu o fotografie în costumul lui Ariel.

„Mă simt recunoscătoare că am trăit această experiență în toată gloria ei. A fost cea mai dificilă experiență să fiu departe de tot și toți cei pe care i-am cunoscut vreodată, să simt îndoială de sine/singurătate, dar și să simt o astfel de libertate și perseverență pe măsură ce am ajuns la final”, a scris Bailey. „Această experiență m-a făcut mult mai puternică decât am crezut că aș putea fi.”

Trailerul filmului „Mica Sirenă”

Acesta le oferă fanilor șansa să arunce o privire asupra variantei live-action a filmului de animație premiat cu Oscar.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton