; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

90697959_2885886601458347_7470008087017947136_o

Filmul „Miami Bici”, disponibil acum pe Netflix. Anunțul făcut de Codin Maticiuc

01 April 2020
În urma succesului înregistrat în cinematografele românești, comedia “Miami Bici”, produsă de Codin Maticiuc și Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro (cel care regizează și serialul „Vlad', de la Pro TV), este disponibilă începând de astăzi, 1 aprilie, ora 10:00, pe platforma Netflix România. 

Comedia “Miami Bici”, filmul care a scris istorie în cinematografe, pătrunde în casele românilor și le aduce zâmbetul pe buze începând cu data de 1 aprilie, o zi simbolică, dedicată umorului. În această primăvară, românii se vor distra și vor râde la glumele de calitate ale personajelor principale, Piciu și Bilă, în timp ce aceștia își urmează visul american.

“Miami Bici” este cel mai mare succes al unui film românesc din ultimii 25 de ani, înregistrând un record de 552.000 de spectatori, în doar trei săptămâni de rulat în cinematografe, ultima fiind afectată de starea de carantină.

 


 

“Am renunțat cu greu să nu relansam în cinematografe și sa nu ne facem cifrele, dar cred ca e mai important să aveți filmul perioada asta în casele voastre. Dacă zâmbiți și o singură dată datorită mie atunci sunt fericit”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram 

Am insistat mult să putem lansa filmul Miami Bici cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie. Filmul a ieșit și a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre.', a declarat Matei Dima, alias Bromania.

Filmul este disponibil momentan doar pe Netflix România, însă în cursul lunii iunie, acesta va putea fi vizionat în toată lumea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare