Homepage  / Netflix

Filmul „Maria”, cu Anthony Hopkins în distribuție, disponibil curând pe Netflix. Dată de lansare, poveste

Filmul „Maria”, cu Anthony Hopkins în distribuție, disponibil curând pe Netflix. Dată de lansare, poveste
4

de Andreea Hentea,

Noul film „Mary” (2024), care va avea în curând premiera la Netflix, este descris ca o „epopee biblică a maturizării, ce descrie povestea Fecioarei Maria, una dintre cele mai profunde și puternice figuri ale istoriei și credinței”. Ce știm despre film în acest moment.

Filmul „Maria”, cu Anthony Hopkins în distribuție, se lansează curând pe Netflix

Disponibil la Netflix din 6 decembrie, filmul o înfățișează pe tânăra Maria (interpretată de Noa Cohen) după ce este repudiată și forțată să se ascundă din pricina sarcinii sale miraculoase. După nașterea pruncului sfânt, când regele Irod (Anthony Hopkins) poruncește vânarea și uciderea acestuia, Maria și Iosif (Ido Tako) sunt nevoiți să fugă, pentru a-i salva viața cu orice preț.

O producție ambițioasă

Sir Anthony Hopkins, premiat cu două Oscaruri – pentru „Tăcerea mieilor” (1992) și „Tatăl” (2021) – joacă în acest film care va fi distribuit de Netflix la nivel internațional, scrie whats-on-netflix.com. Marele actor și-a împrumutat recent celebra voce personajului Jimmy din „Rebel Moon” (disponibil la Netflix) și, de asemenea, îl putem vedea în filmul „Ultima ședință a lui Freud”, lansat recent de Max, în care joacă rolul renumitului Sigmund Freud.

Transpunere cinematografică a poveștii biblice a Mariei, mama lui Iisus, filmul „Mary” este regizat de D.J. Caruso („Viața ca un pariu”, „Suspiciunea”, „Ochi de vultur”), iar scenariul este scris de Timothy Michael Hayes.

mary 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Potrivit rezumatului oficial comunicat de Netflix, „Această epopee biblică, relatată din perspectiva Mariei, urmărește povestea uneia dintre cele mai profunde figuri ale istoriei și credinței, precum și binecuvântarea sa miraculoasă ce a dus la nașterea lui Iisus. Aleasă de divinitate să-l aducă pe Mesia pe lume, Maria (Noa Cohen) este forțată să se ascundă după ce crudul rege Irod (Anthony Hopkins) ordonă urmărirea și uciderea nou-născutului său. Însuflețiți de credința lor, Maria și Iosif (Ido Tako) trebuie să fugă, pentru a-i salva viața cu orice preț. Regizat de D.J. Caruso, filmul «Mary» dezvăluie o latură a acestei figuri emblematice pe care nu am mai văzut-o și nu ne-am imaginat-o până acum”.

Cine face parte din distribuția filmului

Actrița și modelul israelian Noa Cohen (în vârstă de 22 de ani), care o interpretează pe Maria, este la cel de-al doilea rol al său în cinema. Ea a jucat anterior în drama „Silent Game” (2022), în rolul unei tinere care își caută mama de care fusese despărțită cu douăzeci de ani în urmă, și a apărut și în câteva producții de televiziune. Se estimează că rolul din filmul Netflix „Mary” ar putea fi marele pas spre celebritate al tinerei și frumoasei actrițe.

Actorul israelian Ido Tako (în vârstă de 22 de ani), care îl interpretează pe Iosif, este cunoscut mai ales pentru rolurile din serialul de aventuri „Sky” (lansat în 2021) și din drama de război „The Vanishing Soldier” (2023).

Din distribuția filmului mai fac parte, printre mulții alții: Stephanie Nur („Lioness”), care o joacă pe Salomeea, Mila Harris („World Breaker”) în rolul tinerei Maria și Dudley O’Shaughnessy în rolul Arhanghelului Gabriel.

Sursă foto: Netflix

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton