; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmul „John Wick”, cu Keanu Reeves, devine un serial

Filmul „John Wick”, cu Keanu Reeves, devine un serial

15 January 2018

Postul de televiziune american „Starz' a confirmat serialul bazat pe seria de filme „John Wick', care îl are în centrul atenției pe Keanu Reeves.

Serialul se numește „The Continental' și este produs de scenaristul care stă și la baza francizei „John Wick' și de actorul Keanu Reeves. Povestea se va axa pe hotelul ce serveşte drept teren neutru de întâlnire a asasinilor din filmele „John Wick'.

Vestea a fost făcută publică în cadrul turneului de presă al Television Critics Association, însă, potrivit spuselor executivilor, se pare că actorul Keanu Reeves  se va alătura „la un moment dat' şi el acţiunii.

„Nu va semăna cu nimic din ceea ce vedem acum la TV. „The Continental' promite – pe de o parte – să includă electrizantele scene de luptă şi intens coregrafiatele schimburi de focuri dintre asasinii profesionişti şi ţintele lor; pe de altă parte, promite să introducă noi şi captivante personaje, figuri întunecate ale acestei lumi subterane', a mărturisit Chris Albrecht, preşedintele şi CEO-ul postului american Starz.

Regizorul serialului va fi Chris Collins, cel care este și regizorul francizei, inclusiv al celui de-al treilea film, care va avea premiera în luna mai, anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare