; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmul „În afara legii” are o distribuţie de excepţie

03 September 2012

Filmul „În afara legii' spune o poveste din anii 30, bazată pe fapte reale, extrem de violentă, cu răufăcători care se cred nemuritori şi o coloană sonoră excelentă.

Nick Cave (care semnează scenariul inspirat de romanul lui Matt Bondurant, „The Wettest County in the World') recunoaşte deschis că „În afara legii' a fost un proiect greu de vândut studiourilor care zilele astea finanţează uşor doar francize şi comedioare. „Studiourile vor să facă filme fericite. Aici nu e nimic fericit', a explicat el pentru „Empire'.

Un „wangster' (amestec de western şi film cu gangsteri), cum îl numeşte Cave, despre fraţii Bondurant (Matt este nepotul unui dintre ei), plasat în timpul Prohibiţiei, în pădurile din Virginia, „În afara legii' a primit cu greu unda verde.

Ce a rezultat după doi ani de schimbări de distribuţie şi titlu este – spun mai toţi criticii – o poveste cu o atmosferă potentă, personaje solide şi o coloană sonoră demenţială (semnată Nick Cave şi Warren Ellis), care a concurat la Palme dOr, la Cannes, anul acesta.

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare