; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmul “Fifty Shades of Grey” va fi lansat în vara lui 2014

21 February 2013

Universal Pictures a anunţat că filmul “Fifty Shades of Grey” („Cele 50 de vicii ale Domnului Grey') este o prioritate şi că speră ca lansarea să aibă loc în vara anului următor. Adaptarea cinematografică a primei părţi din trilogia scrisă de E.L. James nu are încă nume clare în ceea ce priveşte membrii distribuţiei.

Se zvoneşte totuşi că Mila Kunis i-ar putea da viaţă Anastasiei Steel, în timp ce Henry Cavill sau Ian Somerholder ar putea primi rolul lui Christian Grey.

“Nu cred că autoarea (E.L. James) ar fi vrut să aleagă un studio cinematografic care să grăbească producţia. Nu cred că al doilea sau al treilea film ar fi ieşit în avantaj în urma acestei strategii”, a declarat Adam Fogelson, directorul Universal Pictures, citat de The Hollywood Reporter.

Fogelson a mărturisit că Angelina Jolie nu se va ocupa de regia peliculei, pentru că “e implicată deja în alt proiect (“Unbroken”)”.

„Fifty Shades of Grey' are o acțiune inspirată din franciza „Amurg', dar cartea lui E.L. James trece totuși în cu totul alt plan. Este vorba de o studentă de 22 de ani și încă virgină, pe nume Anastasia Steele, care cedează în fața șarmantului miliardar Christian Grey și ale lui practici sado-masochiste.

Citeşte şi:

Kim Cattrall şi Uma Thurman, dorite de fani pentru „Fifty Shades Of Grey'

Elizabeth Olsen promovează romanul erotic „Fifty Shades of Grey'

Angelina Jolie, în „Fifty Shades of Grey'?

5 filme erotice celebre

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare