; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ex machina

Filmul „Ex Machina” se lansează pe 19 iunie | Trailer

19 May 2015

„Ex Machina', thrillerul distopic al lui Alex Garland, cu Domhnall Gleeson, Oscar Isaac și Alicia Vikander, va fi lansat și în România pe 19 iunie 2015.

Scenaristul/regizor Alex Garland (28 Days Later, Sunshine) ne aduce o viziune care-ți îngheață sângele în vine asupra viitorului deloc îndepărtat al inteligenței artificiale. Experimentul pe care îl va trăi protagonistul se va transforma într-o bătălie psihologică sumbră, cu întorsători de situație care îl vor pune în fața unei alegeri extrem dificilă: mașina sau omul?

Sinopsis

Caleb, un programator de 24 de ani, angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți. Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

DOMHNALL GLEESON, OSCAR ISAAC și ALICIA VIKANDER conduc distribuția acestui thriller psihologic, un triunghi amoros dintr-un viitor apropiat și distopic.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare