; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmul european „Corpus Christi” este disponibil online în România. Unde îl poți urmări

Filmul european „Corpus Christi” este disponibil online în România. Unde îl poți urmări

04 December 2020

Unul dintre cele mai importante filme europene ale anului, „Corpus Christi', s-a lansat astăzi, 4 decembrie, pe platforma video on demand Vimeo.

Un film inspirat din fapte reale, nominalizat la Oscar și European Film Awards, câștigător a 10 premii la Polish Film Awards și cu peste 2 milioane de spectatori în Polonia, Corpus Christi urmărește fascinanta transformare a unui tânăr care vrea să devină preot în ciuda cazierului său, și care preia accidental o parohie.

 Trailer:

 Apreciat de public și critica din întreaga lume, Corpus Christi îl aduce în prim plan pe Daniel, un tânăr de 20 de ani, proaspăt ieșit dintr-un centru de detenție. Ajuns într-un mic oraș din Polonia, Daniel se îmbracă în haine preoțești și pretinde că este trimisul Bisericii. Apariția unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.

  Corpus Christi a rulat prima dată în România la TIFF, în Piața Unirii. Au urmat alte câteva proiecții în aer liber în cadrul Caravanei TIFF și apoi lansarea în cinematografe, pe 9 octombrie. Din păcate, închiderea cinematografelor a început pe 7 octombrie la București. A continuat să ruleze în cinematografele în aer liber și în cele din țară, până la închiderea acestora, în scurt timp.

 De vineri, 4 decembrie, Corpus Christi film este disponibil online: https://vimeo.com/ondemand/corpuschristifilm. Costul unui bilet online este de 3$, iar utilizatorul poate vedea filmul într-un interval de trei zile de la achiziție.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare