; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Downtonabbeymain

Filmul „Downton Abbey” va avea o continuare

11 October 2019

Cum lung-metrajul „Downton Abbey', inspirat de serial, care a fost lansat pe ecrane în septembrie, a încasat în doar 26 de zile de la premieră 110 milioane de lire sterline la nivel global (dintre care echivalentul a 60 de milioane de lire doar în America), a început să se pună problema unui al doilea film. 

De fapt, zvonurile au început după ce Hugh Bonneville, interpretul lui Robert Crawley, a declarat în „The Mirror' că e deschis la idee.

„Filmul mi s-a părut inițial un excelent mod de-a pune punct poveștii din serial. Însă apetitul tuturor la filmări a fost atât de mare, încât o continuare e aproape subînțeleasă. În orice caz, eu niciodată nu spun «Niciodată»!', a adăugat actorul. El a mai spus că realizarea filmului a însemnat pentru distribuție o muncă foarte asemănătoare cu cea de la serial, numai că totul a fost gândit la o scară mai mare. „Peste noi toți trecuse același număr de ani și peste tot auzeai interogații de genul: «Îți vine să crezi că suntem din nou aici?»'.

 

Nici Michelle Dockery, interpreta lui Lady Mary Talbot, fostă Crawley, nu și-a ascuns entuziasmul. Ea a declarat revistei „In Style' că nici nu a simțit când a trecut timpul peste ei. „Mi-am dat seama că atunci când mă îndrept spre Downton Abbey, adică spre platoul nostru de filmare, mi se taie respirația de emoție'. 

Chiar dacă toată echipa sperase de la bun început că filmul va fi bine primit, nimeni nu a anticipat un asemenea entuziasm uriaș, așa că toți se simt acum „plutind în nori' de fericire. Un succes atât de copleșitor este însă și o garanție din punct de vedere financiar, așa că Julian Fellowes, creatorul serialului, s-a apucat deja să aștearnă pe hârtie scenariul celui de-al doilea film. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare