; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Afis_Cei 6 supereroi

Filmul Disney „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” are premiera pe 23 ianuarie

19 January 2015

Animaţia “Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6”, regizată de Don Hall şi Chris Williams, va avea premiera în cinematografele din România pe 23 ianuarie.

Publicul Walt Disney Animation Studios este obişnuit cu producţiile pline de umor şi suflet ale studiourilor, însă de această dată filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi' – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multă acţiune, care se va lansa şi în format IMAX 3D, oferind o experienţă unică pentru întreaga familie.

Afis_Cei 6 supereroi

Pelicula de animaţie a debutat pe primul loc în box-office-ul american, depăşind filmul „Interstellar' şi înregistrând încasări de 56 de milioane de dolari în primul weekend al premierei. Mai mult, „Cei 6 supereroi' a fost nominalizat la Globurile de Aur 2015 la categoria „Cel mai bun film de animaţie'.

Originea poveştii

În vreme ce geneza filmului este situată în tezaurul Marvel, realizatorii săi spun că seria de benzi desenate era mică şi nu foarte cunoscută. „Când eram copil, iubeam benzile desenate de la Marvel', spune regizorul Don Hall. În timp ce lucra la „Winnie the Pooh', Hall a început să exploreze universul Marvel, unde a găsit acest proiect numit „Big Hero 6', care l-a atras foarte mult. „Încă de la început am fost încurajaţi să-i oferim o amprentă personală', spune el. Astfel că stilul de benzi desenate Marvel a fost insuflat cu stilul de filmare specific Disney. „Este un film Disney cu ADN Marvel', spune producătorul Roy Conli. „Echipa Marvel ne-a susţinut mult. Cu toţii suntem fani Marvel şi admirăm mult stilul lor de acţiune şi aventură, astfel că am vrut să fim siguri că acestea sunt adânc imprimate în poveste, alături de dorinţa de a face un film cu sufletul şi umorul pe care publicul le aşteaptă de la o animaţie Disney.'

Sinopsis

„Big Hero 6 / Cei 6 supereroi' urmăreşte povestea specialistului în robotică Hiro Hamada (vocea lui Ryan Potter), care învaţă să-şi exploateze geniul mulţumită strălucitului său frate Tadashi (vocea lui Daniel Henney) şi prietenilor lor: dependentul de adrenalină Go Go Tomago (vocea lui Jamie Chung), ordonatul Wasabi (vocea lui Damon Wayans Jr.), expertul în chimie Honey Lemon (vocea lui Genesis Rodriguez) şi pasionatul de tehnologie Fred (vocea lui T.J. Miler).

Când o întorsătură devastatoare de situaţie îi aruncă în mijlocul unor evenimente periculoase care se desfăşoară pe străzile din San Fransokyo, Hiro apelează la ajutorul prietenului său apropiat – un robot pe nume Baymax (vocea lui Scott Adsit) – şi transformă întregul grup într-o echipă de eroi high-tech, hotărâţi să desluşească misterul.

Filmul este regizat de Don Hall („Winnie the Pooh') şi Chris Williams („Bolt'), fiind produs de Roy Conli („Tangled').

 

Trailerul filmului: 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare