; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Craig a acceptat să joace din nou rolul lui James Bond. Care au fost condițiile

Filmul din franciza 007, „No Time to Die”, are 3 variante de final pentru a evita dezvăluirea informațiilor

22 October 2019

Finalul peliculei „No Time To Die' și ultimul în cadrul căruia Daniel Craig va fi în rolul agentului 007 este sub lacătul regizorului Cary Joji. Se pare că nici măcar Daniel Craig nu știe cum se va încheia filmul, pentru că producătorii au decis să filmeze trei variante alternative a peliculei.

Din dorința de a păstra totul secret pentru fanii filmelor James Bond, mai ales că paparazzi au fost pe urmele echipei de filmare, producătorul filmului a decis să filmeze trei finaluri diferite pentru a evita astfel scurgerea de informații.

Potrivit publicației The Mirror, singurul care are acces la toate informațiile este Cary Joji Fukunaga și va rămâne singurul care va știi până în momentul lansării cum se va încheia pelicula.

În unul dintre finalurile vehiculate în presa de peste ocean se pare că Bond va renunța aparent la serviciul secret pentru o „viață liniștită în Jamaica', cel care va primi codul 007 fiind personajul interpretat de actrița Lashana Lynch.

Daniel Craig, cel mai longeviv „James Bond'

Potrivit independent.ie, actorul Daniel Craig este cel care deține de cel mai mult timp rolul agentului 007, după ce a depășit recordul stabilit anterior de actorul Roger Moore.

Craig a preluat acest rol în urmă cu 14 ani, mai exact pe 14 octombrie 2005. Recordul anterior al actorului Roger Moore a fost de 14 ani în perioada anilor 1972-1986. Craig a depășit perioada stabilită de Moore cu o zi diferență.

Daniel Craig va continua să dețină acest rol cel puțin până în luna aprilie a anului viitor, când va fi lansat următorul film al francizei, „No Time To Die'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare