Homepage  / Vedete străine

Filmul din cauza căruia Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei. Ce l-ar fi întrebat judecătorul pe Roan

Filmul din cauza căruia Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei. Ce l-ar fi întrebat judecătorul pe Roan
7

de Roxana Mirea,

Sharon Stone a dezvăluit din cauza cărui film a pierdut custodia fiului ei, Roan. Ea și fostul ei soț, Phil Bronstein, s-au luptat în instanță pentru custodia fiului lor, pe care l-au adoptat anul 2000. Stone a declarat acum că pierderea custodiei lui Roan i-a frânt inima, la propriu.

Sharon Stone spune ce film a contribuit la pierderea custodiei fiului ei

Sharon Stone a ajuns la statutul de superstar grație interpretării sale din thrillerul erotic „Basic Instinct”, realizat de Paul Verhoeven în 1992, dar spune că rolul a avut și consecințe grave. Actrița a dezvăluit că filmul i-a afectat viața personală, în special lupta legală controversată cu fostul soț, Phil Bronstein, pentru custodia fiului lor adoptat, Roan, potrivit ew.com.

Am pierdut custodia copilului meu”, a declarat ea într-un nou interviu cu Bruce Bozzi în cadrul podcastului Table for Two. „Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, băiețelul meu micuț: ‘Știi că mama ta face filme sexuale?’”.

Ea a continuat: „Acest tip de abuz din partea sistemului, faptul că s-a considerat ce fel de părinte am fost pentru că am făcut acel film… Acum, oamenii apar fără haine la televizor în mod obișnuit. Ați văzut poate o șaisprezecime de secundă de posibilă nuditate din partea mea, iar eu am pierdut custodia copilului meu.”

Stone s-a căsătorit cu Bronstein în 1998, la șase ani după lansarea filmului „Basic Instinct”. Din cauză că ea nu a putut avea un copil propriu, cuplul l-a adoptat pe Roan în 2000. Divorțul lor a fost finalizat patru ani mai târziu și, deși inițial au împărțit custodia lui Roan, Bronstein a fost principalul îngrijitor.

sharon-stone-spune-ce-film-a-contribuit-la-pierderea-custodiei-fiului-ei-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când Sharon Stone a contestat acestă decizie, în 2008, a pierdut. Vorbind despre problemele de sănătate, Stone a declarat că pierderea custodiei lui Roan i-a frânt inima la propriu – a ajuns la spital cu „bătăi suplimentare ale inimii” în camerele superioare și inferioare ale organului, a explicat ea.

Cu toate acestea, ea și Roan au păstrat o relație strânsă de-a lungul anilor. El a depus actele legale în 2019 pentru a adăuga „Stone” la numele său, iar actrița a distribuit o fotografie cu Roan pe Instagramul ei în iulie anul trecut, numindu-l cu mândrie „Roan Stone”.

Roan nu este singurul fiu al actriței. Aceasta a mai adoptat doi băieți de una singură, de data asta. Ceilalți doi fii ai lui Sharon Stone sunt Quinn Kelly Stone și Laird Vonne Stone.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton