; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Descendentii

Filmul „Descendenții 2” va fi difuzat în premieră pe Disney Channel

12 September 2017

Îl așteptam de mai multă vreme. Dar acum a venit, în sfârșit, confirmarea. Pelicula „Descendenții 2' va fi difuzată în premieră pe Disney Channel România sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11.30, informează un comunicat al postului.

Pelicula continuă povestea tinerilor răufăcători – Mal, Evie, Carlos și Jay – care încearcă să-și găsească locul în idilicul tărâm Auradon.

Când presiunea de a se conforma standardelor regale devine prea mare pentru Mal, ea se întoarce la originile ei malefice pe Insula Pierduților unde Uma, fiica Ursulei și cel mai mare adversar al său, i-a preluat locul ca regina auto-proclamată a orașului decăzut.

Uma, care este încă plină de resentimente după ce nu a fost selectată de Ben să meargă la școala din Auradon cu ceilalți puști malefici, își adună gașca de pirați, inclusiv pe fiul Căpitanului Hook, Harry, și pe fiul lui Gaston, Gil, și îi convinge să spargă bariera dintre Insula Pierduților și Auradon pentru a-i elibera pe toți răufăcătorii închiși pe Insulă o dată pentru totdeauna.

Protagoniștii filmului sunt: Dove Cameron („Liv și Maddie”), Cameron Boyce („Jessie”), Sofia Carson (artistă a casei de discuri Hollywood Records, „Noile aventuri ale dădacelor”), Booboo Stewart („X-Men Viitorul este trecut”) și Mitchell Hope.

Primul film “Descendenții', povestea captivantă a fiilor și fiicelor celor mai cunoscuți răufăcători Disney, a atins în 2015 un număr total de peste 100 de milioane de telespectatori din întreaga lume. Videoclipurile difuzate pe canalele Disney  de YouTube au acumulat peste un miliard de vizualizări. Poveștile prezentate i-au pe încurajat tinerii cititori să cumpere peste 2,6 milioane de cărți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare