; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alt Love Building (4)

Filmul ,,Alt Love Building”, cu Dragoș Bucur, se lansează de Crăciun

22 October 2014

Producătorii comediei ,,Love Building' vor lansa, din 26 decembrie, pe marile ecrane „Alt Love Building', un film cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă în rolurile principale.

[Not a valid template]

Din distribuţia peliculei regizate de Iulia Rugină vor mai face parte 23 de absolvenţi ai şcolii actoriedefilm.ro, dar şi actorul britanic Ben Cross.

Acţiunea filmului este are loc la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, ,,Love Building'. Veţi vedea nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului.

,,Atmosfera este altfel, senzaţia este alta. Chiar dacă avem de-a face tot cu premisele din ,,Love Building', acum filmul este unul mult mai apăsător. „Alt Love Building' nu se ia în serios, ca şi primul, nu schimbă stilistici şi nu schimbă modul de a face filme. Este pur şi simplu o altă latură mai întunecată a primului „Love Building'', a spus Iulia Rugină.

,,E un film pentru cupluri care încă există, pentru cupluri care nu mai există şi pentru cupluri care încă nu există', a adăugat Dragoş Bucur.

Vedeţi aici trailerul filmului „Alt Love Building':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare