Homepage  / Filme Online / SkyShowtime

Filmele și serialele verii 2023 pe SkyShowtime. Printre noutăți, un serial românesc

Filmele și serialele verii 2023 pe SkyShowtime. Printre noutăți, un serial românesc

de Andra Stana,

Platforma de streaming SkyShowtime, care s-a lansat în România la începutul anului, a anunțat recent noutățile verii. Pe listă, un titlu românesc, dar și câteva producții hollywoodiene de succes.

Începând din această vară, serialul românesc Ruxx, produs de HBO în România și cumpărat apoi de SkyShowtime, poate fi urmărit pe platformă. La acesta se adaugă serialul „The Sleepers”, dar și filme cum ar fi „Babylon”, cu Brad Pitt în rol principal, sau „Bros”, cu Judd Apatow.

Seriale în premieră pe SkyShowtime – iulie, august 2023

The Sleepers I (Bez vědomí)

The Sleepers este o dramă de spionaj cehă care are loc la sfârșitul anului 1989, când imperiul sovietic începea să se prăbușească. În mijlocul Revoluției de Catifea, care a pus capăt dominației de 40 de ani a Moscovei, o femeie obișnuită este prinsă între două lumi, cea a Securității statului și cea a dizidenților. Treptat, ea este forțată să descopere secrete neașteptate ale ambelor tabere.

Sezonul 1, 6 episoade. Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-2 disponibile din 10 iulie. Ulterior, două episoade noi vor fi adăugate săptămânal.

Bupkis

Bupkis este o nouă comedie care îl prezintă pe Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) în timp ce încearcă să se descurce cu o dinamică familială unică și cu complexitatea faimei, pentru a construi relații relevante. Serialul brut, semi-autobiografic, îi are în rolurile principale pe Davidson, Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) și Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) alături de o distribuție secundară plină de vedete, într-un show care se încadrează între realitate și absurd, pentru a prezenta, în cea mai bună manieră, ceea ce înseamnă cu adevărat Pete Davidson. Welcome to Bupkis.

Sezonul 1. 8 episoade. Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-2 disponibile din 4 august. Ulterior, două episoade noi vor fi lansate săptămânal.

Continuări seriale – SkyShowtime – vara 2023

Ruxx

Ruxx este o dramă despre relațiile moderne, analizând o generație tânără de români care trăiesc într-o țară prinsă între trecut și viitor. Filmul este centrat pe personajul principal, Rux (Raluca Aprodu). Rux lucrează pentru un dezvoltator imobiliar bucureștean influent și încearcă să își echilibreze cariera solicitantă cu celelalte priorități din viața ei: susținerea financiară a familiei și o relație la distanță cu iubitul ei din SUA. Ea încearcă să plece din România și să meargă în Los Angeles, dar viața îi aduce surprize și este atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei de până acum: campania electorală a soției sale pentru Primăria Bucureștiului.

Episoade noi disponibile săptămânal, în exclusivitate pe SkyShowtime.

Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New Worlds spune povestea anilor în care Căpitanul Christopher Pike a fost la cârma U.S.S. Enterprise. Serialul îi prezintă pe favoriții fanilor, Anson Mount în rolul Căpitanului Christopher Pike, pe Rebecca Romijn în rolul lui Number One și pe Ethan Peck în rolul Ofițerului Spock. Serialul îi urmărește pe Căpitanul Pike, Ofițerul Spock și Number One în anii dinaintea îmbarcării Căpitanului Kirk pe U.S.S. Enterprise, în timp ce explorează noi lumi în jurul galaxiei.

Sezon 1, episoade 10

Episoade noi disponibile săptămânal, în exclusivitate pe SkyShowtime.

Filme noi (dar și mai vechi) pe SkyShowtime – vara lui 2023

Bros

Producătorul de comedie Judd Apatow (The Big Sick) face echipă pentru pentru următoarea comedie romantică de succes cu doi giganți ai genului, regizorul Nicholas Toller (Neighbours) și Billy Eichner (Billy on the Street), nominalizat la premiul Emmy. Bros îi are în prim plan pe doi bărbați gay care se poticnesc în drumul lor spre iubire, dar al căror principal obstacol este depășirea problemelor lor individuale de angajament.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 1 iulie 2023.

Babylon

Realizat de Damien Chazelle, Babylon este o poveste originală, desfășurată în Los Angeles-ul anilor 1920, cu Brad Pitt, Margot Robbie și Diego Calva în rolurile principale, și o distribuție care-i include pe Jovan Adepo, Li Jun Li și Jean Smart. O poveste despre ambiție uriașă și exces revoltător, care urmărește ascensiunea și prăbușirea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadență dezlănțuită și de depravare, de la începutul Hollywood-ului.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 6 iulie 2023.

She Said

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), de două ori nominalizată la Premiul Academiei Americane de Film și Zoe Kazan (seria limitată The Plot Against America, The Big Sick), joacă rolul reporterilor de la New York Times, Megan Twohey și Jodi Kantor, care împreună au publicat unul dintre cele mai importante articole ale vremii — o poveste care a ajutat la lansarea mișcării MeToo, a spulberat decenii de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale de la Hollywood și a schimbat pentru totdeauna cultura americană.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 17 iulie 2023.

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots (cu vocea lui Antonio Banderas, nominalizat la Premiul Academiei Americane de Film) descoperă că pasiunea lui pentru aventură și-a pus amprenta: a consumat opt din cele nouă vieți, lăsându-l cu una singură de trăit. Puss pornește într-o călătorie epică pentru a găsi fantastica Ultimă Dorință și pentru a-și restabili cele nouă vieți.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 22 iulie 2023.

Cast Away

În Cast Away, Robert Zemeckis, cineast câștigător al Premiului Academiei Americane de Film și Tom Hanks, de două ori câștigător Oscar, explorează binecuvântarea și cruzimea destinului, precum și supraviețuirea spiritului uman. Hanks joacă rolul lui Chuck Noland, un inginer de sisteme FedEx, a cărui viață personală și profesională sunt guvernate de ceas. Cariera sa rapidă îl duce, deseori în ultima clipă, în locuri îndepărtate și departe de iubita lui, Kelly (Helen Hunt). Existența maniacală a lui Chuck se termină brusc când, după un accident de avion, se trezește izolat pe o insulă îndepărtată – aruncat în cea mai mare pustietate imaginabilă.

Disponibil pentru vizionare acum, pe SkyShowtime.

Couples Retreat

Vince Vaughn este cap de afiș al unei distribuții talentate și hilare, în această comedie despre relații, în care patru cupluri merg pe o insulă tropicală și se lasă absorbite de terapiile de cuplu ale stațiunii. Dacă la început sunt reticenți față de psihologia New Age, în cele din urmă unele cupluri își dau seama că relațiile lor sunt departe de a fi perfecte. Scris de Jon Favreau, care joacă, de asemenea, împreună cu Kristen Bell, Jason Bateman, Malin Akerman, Kristin Davis și Jean Reno.

Disponibil pentru vizionare acum, pe SkyShowtime.

Mamma Mia!

Meryl Streep, câștigătoare a Premiului Academiei Americane de Film®, conduce o distribuție de vedete în această adaptare cinematografică a îndrăgitului musical, cu versurile și melodiile atemporale ale celebrului super grup ABBA. Streep joacă rolul unei proprietare de hotel, puternică și independentă, de pe o insulă idilică din Grecia, care se pregătește să găzduiască nunta fiicei sale. Printre invitați se numără nu doar cei mai vechi și dragi prieteni, ci și trei bărbați din trecutul său, invitați în secret de fiica ei, care bănuiește că unul i-ar putea fi tată! Mamma Mia! este o sărbătoare a mamelor și a fiicelor, a vechilor prieteni și a noilor membri ai familiei. Din distribuție fac parte și Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski, Julie Walters și Amanda Seyfried.

Disponibil pentru vizionare acum, pe SkyShowtime.

Miami Vice

Regii cocainei din anii ‘80 au dispărut, dar alura de Casablanca a orașului Miami, polițiștii sub acoperire și influențele serialului de televiziune al lui Michael Mann au devenit mai bune în timp, în versiunea de lungmetraj a Miami Vice. Jamie Foxx, câștigătorul Premiului Academiei Americane de Film și Colin Farrell joacă în acest film dur de acțiune, o producție de amploare. Cei doi parteneri detectivi descoperă toate aspectele mature, periculoase și atractive din munca sub acoperire, mai ales atunci când ajung în locuri unde funcția lor nu mai contează. În film mai joacă și Gong Li.

Disponibil pentru vizionare acum, pe SkyShowtime.

Sursa foto: SkyShowtime

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton