Homepage  / Advertorial

Filmele & serialele – una din sursele de inspirație pentru dezvoltatorii de sloturi online

Filmele & serialele - una din sursele de inspirație pentru dezvoltatorii de sloturi online

de Redactia Tvmania

Pe portalurile cu jocuri de cazino online, putem descoperi o mulțime de sloturi inspirate din filme și seriale de succes. Care sunt însă motivele pentru care dezvoltatorii de sloturi online aleg să plătească taxele de licențiere pentru a crea astfel de jocuri? Le vom expune în acest articol.

În primul rând, atunci când accesăm diverse cazinouri online sau portaluri cu pacanele online, putem observa că sloturile inspirate din filme și seriale au o categorie aparte. Acest lucru ne arată că aceste platforme pun accent pe jocurile cu această tematică și că acestea au priză la public.

Printre cele mai cunoscute producții care au inspirat apariția unor astfel de sloturi online se numără Game of Thrones, Jumanji, Narcos, Beetlejuice, Rambo și Rocky. Lista poate continua, deoarece pe piață sunt disponibile zeci de sloturi online cu această tematică. Explicațiile le vei găsi în rândurile de mai jos.

Filmele și serialele au o bază uriașă de fani

Scopul dezvoltatorilor de sloturi online este să creeze jocuri menite să ajungă la cât mai mulți utilizatori. Iar filme și seriale de succes, precum cele prezentate mai sus, au deja numeroși fani. Așadar, un public-țintă există deja. Dacă ești fanul serialului Game of Thrones și îți plac și sloturile online, există posibilitatea ca jocul să te atragă. Acesta este raționamentul de la care pornesc dezvoltatorii de sloturi, care aleg să plătească taxe de licențiere importante pentru a respecta prevederile legale.

În același timp, colaborările dintre studiourile de film și dezvoltatorii de sloturi pot genera și campanii de marketing mai vizibile publicului. Sloturile de acest gen beneficiază de recunoașterea brandului și de publicitatea asociată filmului. Așadar, posibilitățile pentru a crea campanii de promovare mai interesante sunt mult mai numeroase și cu un randament mai bun.

Partea vizuală poate veni cu un plus

În lumea celor pasionați de sloturi online există mai multe tipuri de jucători. Unii preferă jocurile clasice, cu fructe și șeptari, iar alții cele ce beneficiază de grafică atractivă și efecte audio/video de calitate. În schimb, există și utilizatori pentru care partea vizuală contează foarte mult. Iar atunci când sunt create sloturi inspirate din filme și seriale, opțiunile sunt mult mai diverse. Spre exemplu, în jocuri mai avansate au fost introduse și secvențe video din unele seriale și filme. Opțiunile sunt clar mai numeroase, iar actorii principali devin simboluri.

Diversitate tematică

Fiecare jucător de cazino are pasiuni diferite. Deși conceptul sloturilor online este același, tematica poate face diferența. În cazinourile online, putem observa peste 20-30 de tematici când vine vorba de sloturi. Dincolo de jocurile clasice, putem descoperi sloturi inspirate din Egiptul Antic, mitologia nordică, Orientul Îndepărtat, sloturi cu animale, inspirate din sport, și lista poate continua. Și cum filmele și serialele au miliarde de fani în toată lumea, locul lor este automat pe această listă. 

E important de menționat că realizarea unui slot de acest gen este mai costisitoare pentru dezvoltatori, deoarece se plătesc drepturi de licențiere. Dar chiar și așa, publicitatea rezultată acoperă eventualele costuri. Din acest motiv, dezvoltatorii de sloturi au lansat până acum zeci de jocuri inspirate din filme și seriale, iar în viitorul apropiat sunt așteptate și alte producții de acest gen.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton