; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmele cu extratereştri sunt în mare vogă

09 August 2010

Recent lansatul „Predators' (2010) e doar primul film dintr-o serie care confirmă supremaţia unui duşman favorit de pe marile ecrane, din peliculele SF şi horror: extraterestrul!

.

Predator e unul dintre cei mai cunoscuţi extratereştri, iar legenda sa şi a confraţilor săi din spaţiu continuă.

Predator e unul dintre cei mai cunoscuţi extratereştri, iar legenda sa şi a confraţilor săi din spaţiu continuă.

Cu „Predators', actorul Adrien Brody continuă să facă paşi în spate după un început de carieră fulminant (Oscar pentru „Pianistul' în 2002), dar dacă vă plac SF-urile, sunteţi mai interesaţi de celălalt „protagonist': Predatorul însuşi!

Extratereştrii şi relaţia lor mai mult sau mai puţin tensionată cu omenirea le-au adus scenariştilor hollywoodieni miliarde de dolari, iar 2010 e anul în care mai toată lumea mizează pe amicii noştri verzi sau gri, cu solzi sau fără, care ne vizitează planeta în filme.

Cowboy, extratereştri şi adolescenţi
Studiourile Paramount au muşcat „momeala' şi au dat undă verde încă unui film cu extratereştri marca Michael Bay, cunoscut şi pentru regia seriei „Transformers' (cu roboţi din spaţiu care se războiesc între ei). Potrivit Reuters, noua peliculă va fi „o încrucişare între «Cloverfield» şi «Activitate paranormală»', ceea ce înseamnă că unul dintre personaje va asigura o parte a filmării.

Tot Bay produce, pentru Dreamworks, filmul cu extratereştri şi liceeni „I Am Number Four', care va apărea în 2011. În tot acest timp, regizorul Jon Favreau e la cârma „Cowboys and Aliens', despre un oraş de văcari invadat de omuleţii din spaţiu… în secolul 19… cu britanicul Daniel Craig în rolul principal!

Nici Sony Pictures, nici Universal nu stau pe margine. Prima va lansa „Battle: Los Angeles' în martie 2011, un film despre o invazie extraterestră în – aţi ghicit – LA, iar Universal pregăteşte o peliculă despre răpirile orchestrate de „alieni', „Skyline', care va apărea în noiembrie.

E o perioadă bună pentru fanii SF – până şi vedeta pop Rihanna se alătură nebuniei: ea va debuta în cinematografie cu „Battleship', un alt film cu extratereştri, programat pentru 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare