Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 6 octombrie: „Copiii tatălui”, „Fata bună”, „Hot Pursuit: Urmărire periculoasă”, „Regatul inimii mele”

Filme la TV azi, 6 octombrie: „Copiii tatălui”, „Fata bună”, „Hot Pursuit: Urmărire periculoasă”, „Regatul inimii mele”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, vineri, 6 octombrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Ce filme sunt azi la tv, vineri, 6 octombrie 2023

Filme la tv azi, Pro Cinema, 6 octombrie 2023. „Copiii tatălui”, de la ora 20.30

Este anul 2027, iar Marea Britanie e în pragul haosului. Într-o lume devastată de pandemii, războaie și terorism, rasa umană a devenit sterilă, îndreptându-se cu pași repezi spre extincție. Pe 16 noiembrie 2027, o știre traversat întreaga planetă: cel mai tânăr locuitor a murit la doar 18 ani. Era ultimul copil născut pe Terra. Acum, singura gravidă de pe Pământ a rămas tânăra Kee (Clare-Hope Ashitey). Pe ea o ajută să ajungă la un loc sigur Theo Faron (Clive Owen), fostul soț al luptătoarei de gherilă Julian (Julianne Mo-ore). Filmul, o adaptare a romanului scriitoarei P.D. James, a fost recompensat cu trei nominalizări la premiile Oscar (imagine, montaj și scenariu) și două trofee BAFTA.

Filme la tv azi, Filmbox, 6 octombrie 2023. „Fata bună”, de la ora 22.00

Deși e tânără și frumoasă, Justine Last (Jennifer Aniston) simte că viața ei nu decurge cum și-ar dori. Soțul ei, Phil (John C. Reilly), e un tip brutal care o neglijează și o jignește. Întâmplarea face cã Justine se îndrăgostește de un tânăr cu probleme psihice (Jake Gyllenhaal). Mustrările de conștiință o aduc din nou în patul conjugal, însă ajunge să fie șan-tajată de un prieten al soțului care o văzuse cu amantul la motel.

Filme la tv azi, Cinemax, 6 octombrie 2023. „Hot Pursuit: Urmărire periculoasă”, de la ora 22.50

Daniella Riva (Sofía Vergara) este văduva super­bă a unui lord mexican al dro­gurilor. Ea e urmărită atât de vechi „co­labo­ratori” ai soțului său, cât și de polițiști corupți. Când aceasta trebuie să depună mărturie împotriva unui mare distribuitor de droguri, polițista Cooper (Reese Wither­spoon) are sarcina aparent simplă de a o escorta. Însă, pe drum, cele două dau peste tot felul de criminali și polițiști corupți.

Filme la tv azi, TVR 2, 6 octombrie 2023. „Regatul inimii mele”, de la ora 20.00

După moartea soţiei, Hank (James Brolin), un cowboy din Montana, trăieşte pentru doar ferma sa, însă viaţa i se va schimba. Un avocat îl anunţă că a moştenit o proprietate şi un titlu nobiliar într-un regat din estul Europei. Ajuns acolo, Hank descoperă că moştenirea nu include doar proprietatea – care este, de fapt, un castel –, ci şi tronul regatului. Fără un conducător, independenţa ţării e amenin-ţată, aşa că Hank trebuie să-și facă datoria! Filmările au avut loc în România.

Filme la tv azi, Film Now, 6 octombrie 2023. „Profă rea, dar buuună”, de la ora 20.00

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) e o profesoară atipică: complet lipsită de vocaţie, sarcastică, ironică şi lipsită de tact sau răbdare. Ea încearcă să-şi strângă toate economiile ca să-şi facă o intervenţie chirurgicală de mărire a bustului. Frumoasa profesoară crede că numai aşa poate atrage atenţia unui bărbat bogat, care sa îi poată oferi un trai luxos şi fără griji. După ce este părăsită de iubit, Elizabeth, care fumează, bea mult şi nu este tocmai exemplul perfect pentru tinerii elevi, pune la cale un plan pentru a-l cuceri pe tânărul suplinitor Scott Delacorte (Justin Timberlake), moştenitorul unei companii de succes ce are ca activitate fabricarea de ceasuri.

Numai că Scott se întâlneşte cu Amy Squirrel (Lucy Punch), profesoara-model a şcolii, iar planul pus la cale de Elizabeth începe sa aibe consecinţe grave asupra ei şi colegilor săi. În acelaşi timp, Russell Gettis (Jason Segel), un profesor de sport destul de cinic, pune ochii pe ea şi începe să îi facă avansuri. Prinsă între atâtea încurcături, oare ce se va alege de planul lui Elizabeth?

Filme la tv azi, HBO, 6 octombrie 2023. „Jocurile foamei”, de la ora 20.00

Într-un viitor postapocaliptic, națiunea totalitară Panem, stabilită peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord, este divizată în 12 districte și un Capitoliu. În fiecare an, un concurs sadic și sângeros presupune ca doi tineri reprezentanți ai fiecărui district, aleși prin tragere la sorți, să ia parte la Jocurile foamei. Când sora de 16 ani a lui Katniss (Jennifer Lawrence) este selectată să se lupte, aceasta se oferă să îi ia locul. Alături de Peeta (Josh Hutcherson), băiatul din același district cu ea, ea e aruncată într-o luptă pe viață și pe moarte împotriva altor 22 de participanți. Pelicula, ecranizarea cărții „Jocurile foamei“ de Suzanne Collins, a fost nominalizată la Globurile de Aur.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton