Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 8 august 2024: „Ruptura”, „Șlefuitorul de diamante”, „Poseidon”, „Magic Mike: Ultimul dans”, „Colectorul de taxe”

Filme la TV azi, 8 august 2024: „Ruptura”, „Șlefuitorul de diamante”, „Poseidon”, „Magic Mike: Ultimul dans”, „Colectorul de taxe”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 8 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV joi, 8 august 2024

Filme la TV azi, Film Now, 8 august 2024. „Ruptura”, de la ora 20.00

Inginerul Ted Crawford (Anthony Hopkins) pune la cale un plan meticulos pentru a-și ucide nevasta, pe Jennifer (Embeth Davidtz), după ce află că aceasta are o aventură extraconjugală cu un negociator al Poliției, Rob Nunally (Billy Burke). Crawford o împușcă pe infidelă, însă aceasta nu moare, iar soțul ei este arestat. Inginerul cere să fie judecat imediat și dorește să se apere singur în fața legii. Cu arma folosită și confesiunea lui Crawford pusă pe hârtie, cazul acuzării pare să fie simplu pentru ambițiosul asistent de procuror Willy Beachum (Ryan Gosling), care tocmai a primit o nouă slujbă, acesta fiind ultimul său caz înainte de a-și prelua postul. Însă, planurile sale se destramă rapid atunci când pistolul cu care ar fi fost împușcată Jennifer pare a nu fi fost folosit niciodată și celelalte dovezi se dovedesc a fi la fel de inutile. Disperat să câștige cazul, Beachum trebuie să găsească o metodă de a-l incrimina pe Crawford, chiar dacă asta înseamnă să încalce câteva reguli.

Gosling a fost nominalizat la Teen Choice Awards la categoria cel mai bun actor într-un thriller. În rolul Nikki, noua șefă a lui Beachum, Rosamund Pike.

Filme la TV azi, Film Mania, 8 august 2024. „Șlefuitorul de diamante”, de la ora 20.15

Un fost polițist, devenit detectiv particular în Los Angeles, se ocupă de cazul unui șlefuitor de diamante dispărut fără urmă. Încercând să afle mai multe, detectivul pornește într-o călătorie aventuroasă, în care va avea de-a face cu tot felul de ticăloși, unii având legătură cu Germania nazistă, alții – cu negustorii de bijuterii din Los Angeles. Protagoniști sunt Chuck Norris, Daniel Bernhardt și Joanna Pacula.

Filme la TV azi, Warner TV, 8 august 2024. „Poseidon”, de la ora 20.30

Cu toate că a fost nominalizată la Oscar, pentru efecte vizuale, pelicula lui Wolfgang Petersen („Furtuna perfectă”) a primit şi o nedorită nominalizare la Zmeura de Aur, pentru cel mai prost remake. În ajunul Anului Nou, vasul de croazieră Poseidon, cu peste 2000 de oameni la bord, este lovit de un val uriaş în timp ce se afla în nordul Oceanului Atlantic. Dylan Johns (Josh Lucas), unul dintre pasageri, decide să ignore sfatul căpitanului de a aştepta ajutoarele, şi caută singur o metodă de a se salva.

Filme la TV azi, HBO 2, 8 august 2024. „Magic Mike: Ultimul dans”, de la ora 20.30

Channing Tatum a mai jucat rolul stripperului Mike Lane în două filme: „Mike meseriașu’” / „Magic Mike” (2012), regizat de Steven Soderbergh, și „Magic Mike XXL” (2015), regizat de Gregory Jacobs.

Filmul „Magic Mike: Ultimul dans” îl găsește pe fostul stripper de succes lucrând ca barman în Florida după o lungă pauză de la jobul care îl făcuse celebru. Acolo este descoperit de o investitoare jucată de Salma Hayek Pinault, care îl convinge să meargă în turneu la Londra pentru un nou spectacol foarte promițător.

După ce descoperă care e adevăratul substrat al afacerii și după ce trece de câteva obstacole, Mike se ambiționează, totuși, să ducă spectacolul spre glorie alături de o întreagă trupă de dansatori și dansatoare.

Alături de Channing Tatum și de Salma Hayek Pinault, distribuția filmului îi mai include pe Gavin Spokes, Caitlin Gerard, Christopher Bencomo, Ayub Khan-Din și Juliette Motamed.

Filme la TV azi, Cinemax 2, 8 august 2024. „Matrix – Reîncărcat”, de la ora 21.30

Luptătorii pentru libertate Neo, Trinity şi Morpheus continuă să conducă revolta împotriva Armatei Maşinăriilor. În încercarea de a salva lumea de la extincţie, ei află mai multe despre rolul important al lui Neo în soarta omenirii.

Filme la TV azi, Pro TV, 8 august 2024. „Colectorul de taxe”, de la ora 0.00

Un „colector de taxe” care lucrează pentru un lord al crimei locale vede siguranța familiei sale compromisă atunci când rivalul șefului său își face apariția în L.A. și dă peste cap afacerea.

Filme la TV azi, TV1000, 8 august 2024. „Omul invizibil”, de la ora 0.10

O echipă de cercetători lucrează la crearea unei substanțe care să provoace invizibilitatea. Doctorul Sebastian Caine (Kevin Bacon) încalcă regulile și, sub supravegherea colegilor săi, își injectează serul. Incredibilul se produce și Sebastian devine invizibil, dar formula este ireversibilă. Caine crede că e vorba de un complot și vrea să se răzbune pe colegii lui. Elisabeth Shue e Linda, colega lui Caine. Nominalizare la Oscar pentru efecte vizuale.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton