Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 7 august 2024: „Downton Abbey: O nouă eră”, „Armata celor 12 maimuțe”, „Scor final”, „Philadelphia”, „Silit să ucidă”

Filme la TV azi, 7 august 2024: „Downton Abbey: O nouă eră”, „Armata celor 12 maimuțe”, „Scor final”, „Philadelphia”, „Silit să ucidă”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 7 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 7 august 2024

Filme la TV azi, HBO, 7 august 2024. „Downton Abbey: O nouă eră”, de la ora 20.00

Filmul este o continuarea a peliculei din 2019 și duce și mai departe acțiunea spre sfârșitul anilor ‘20. Familia Crawley pornește într-o călătorie spre sudul Franței, ca să descopere misterele unei vile proaspăt moștenite de contesa Grantham (Maggie Smith), care decide să o lasă moștenire strănepoatei sale, Sybbie. Între timp, o compania de film ar vrea să realizeze un film pe proprietatea familiei, spre bucuria servitorilor și consternarea stăpânilor. Deși inițial nu acceptă, Lord Grantham (Hugh Bonneville) cedează la insistențele lui Mary Talbot (Michelle Dockery). În alte roluri, Imelda Staunton și Dominic West.

Filme la TV azi, AMC, 7 august 2024. „Armata celor 12 maimuțe”, de la ora 20.00

Cu „Armata celor 12 maimuţe”, regizorul Terry Gilliam continuă examinarea suprarealului, una dintre temele sale favorite. În anul 2035, omenirea reuşeşte cu greu să reziste într-o lume terifiantă.

Bruce Willis e James Cole, un prizonier din viitor, care trebuie să călătorească înapoi în timp, cu misiunea de a dezlega misterele trecutului. În călătoria lui, îi cunoaşte pe Jeffrey (Brad Pitt), fiul nebun al unui om de ştiinţă, şi pe Kathryn (Madeleine Stowe), un psihiatru specializat în cercetarea legăturilor dintre nebunie şi viziuni profetice.

Femeia se transformă însă într-un obstacol în calea lui Cole, pentru că ea îl etichetează drept nebun. Acesta are o serie de amintiri din copilărie în care apar simbolurile unui grup căruia îi cunoaşte doar numele: „Armata celor 12 maimuţe”.

Filmul a primit două nominalizări la Oscar, pentru costume şi pentru rol secundar (Brad Pitt).

Filme la TV azi, Film Now, 7 august 2024. „Ben-Hur”, de la ora 20.00

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinţ al Ierusalimului trădat şi vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieţii şi crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeaşi regiune în care este obligat să îşi ducă existenţa şi Ben Hur.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 7 august 2024. „Scor final”, de la ora 20.30

Trei generaţii de spăr­gători îşi unesc forţele pentru un jaf de proporţii. Miza e un sceptru vechi din secolul al XVII-lea. Pentru Nick (Robert De Niro), meseria de spărgător nu mai are secrete. Însă, după ultima acţiune, când era să fie prins, decide să se facă băiat cuminte. Dar mentorul său (Marlon Brando) îl încurajează să fure sceptrul. Nick urmează să fie ajutat de Jackie (Edward Norton), un hoţ sclipitor din noul val.

Filme la TV azi, Warner TV, 7 august 2024. „Zbor de noapte”, de la ora 20.30

Lisa Reisert (Rachel McAdams) are frică de zbor dar, cu toate astea, se urcă, de nevoie, într-o cursă spre Miami. La scurt timp după decolare, ea află că pasagerul de lângă ea, un anume Jackson (Cillian Murphy), are misiunea de a-l asasina pe Secretarul de Stat al Apărării, iar Lisa este aleasă să îl ajute. Pelicula lui Wes Craven (regizorul seriei „Scream”) a fost premiată la Teen Choice Awards.

Filme la TV azi, Cinemax, 7 august 2024. „Philadelphia”, de la ora 21.00

Apariția acestui film a însemnat o împrospptare a temelor abordate la Hollywood, subiectul referindu-se la felul în care sunt trataþi homosexualii li bolnavii de SIDA. Pelicula beneficiază de o interpretare incredibilă din partea lui Tom Hanks (răsplătit cu primul Oscar din carieră). Avocatul Andrew Beckett (Hanks) e concediat când se află că are SIDA. El se hotărăște să dea în judecată firma, iar singurul care acceptă să îl ajute e un fost adversar la tribunal (Denzel Washington). Bruce Springsteen a primit și el o statuetă Oscar pentru cântecul „Străzile din Philadelphia”. Jason Robards apare în rolul unui asociat al firmei chemate în instanță. Antonio Banderas îl interpretează pe Miguel Alvarez, iubitul protagonistului. Pe perioada filmărilor pentru această peliculă, Tom Hanks a slăbit 12 kg. Potrivit unei statistici, dintre cei 53 de homosexuali care au interpretat diverse scene, 43 au murit după un an.

Filme la TV azi, Pro TV, 7 august 2024. „Silit să ucidă”, de la ora 0.30

Ruslan Dracev (Steven Seagal), un fost mafiot rus, a ajuns acum scriitor de romane polițiste. În ajunul nunții fiicei sale are loc un adevărat carnagiu, în urma căruia viitoarea mireasă moare. Ruslan știe că atacatorii sunt oamenii unui gangster rus, vechi dușman al său.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton