Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 6 septembrie 2024: „Banditele”, „Va curge sânge”, „Misiune: Imposibilă”, „Săruturi și focuri de armă”, „Domnul și doamna Smith”

Filme la TV azi, 6 septembrie 2024: „Banditele”, „Va curge sânge”, „Misiune: Imposibilă”, „Săruturi și focuri de armă”, „Domnul și doamna Smith”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, vineri, 6 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV vineri, 6 septembrie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 6 septembrie 2024. „Banditele”, de la ora 21.30

Mexic, 1880. Sara Sandoval este fiica unui bancher bogat, iar Maria Alvarez cea a unui fermier sărac. Cele două tinere n-au nimic în comun în afară de originea lor mexicană, însa amândouă sunt aruncate de soartă în același vârtej de aventuri.

Cu ajutorul lui Quentin Crooke, un tânăr și idealist detectiv din New York, cele două îi zădărnicesc planurile lui Tyler Jackson, un om de afaceri care vrea să îi deposedeze pe mexicani de pamânturile lor pentru a construi o cale ferată.

Filme la TV azi, HBO, 6 septembrie 2024. „Va curge sânge”, de la ora 20.00

La începutul secolului 20, tânărul Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) este un întreprinzãtor care călătoreşte alături de fiul său adoptat, H.W. (Dillon Freasier), în California unde reuşeşte să manipuleze o familie de fermieri pentru a căuta petrol pe proprietatea lor. Astfel, Plainview face o mică avere şi îşi începe afacerile cu petrol şi, cu timpul, adevărata fire a bărbatului iese la iveală şi localnicii sunt nemulţumiţi de tensiunea provocată în zonă de maşinaţiunile afaceristului.

Pelicula este bazată pe romanul din 1972 scris de Upton Sinclair şi a fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun film al anului în 2008.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 6 septembrie 2024. „Misiune: Imposibilă”, de la ora 20.30

Nimic din ceea ce însemna, în 1996, efect special nu lipsește din meniul pregătit de producători pentru realizarea acestui film. Rolul principal i-a revenit lui Tom Cruise.

El este Ethan Hunt, un agent renegat după eșecul unei operațiuni. Misiunea în care este trimisă echipa agentului Jim Phelps, din care face parte Ethan, se dovedeşte a fi o capcană pentru protagonist. Astfel, Ethan este acuzat pe nedrept de eşecul misiunii şi de moartea colegilor săi, Jim şi Claire. Cine este adevăratul vinovat? Iată întrebarea la care va trebui Ethan să răspundă pentru a-şi reabilita numele.

Mai exact, cea mai mare parte a acțiunii se învârte în jurul încercării lui Hunt de a recupera o dischetă furată de un „dușman”. Și, până la urmă, imposibilul devine posibil!

Filme la TV azi, Warner TV, 6 septembrie 2024. „Săruturi și focuri de armă”, de la ora 20.30

Scenaristul Shane Black, cunoscut pentru seria „Armă mortală”, semnează, pentru prima dată în carieră, regia unei pelicule. Protagonistul este Harry Lockhart (Robert Downey Jr.), un hoţ de mâna a doua luat drept actor, căruia îi este oferită şansa de a pleca la Hollywood. Aici, bărbatul se întovărăşeşte cu un detectiv particular, homosexualul Gay Perry (Val Kilmer), care îl va ajuta să se documenteze pentru un rol. Lucrurile o iau razna când realitatea începe să semene cu rolul şi Harry ajunge să fie implicat în ancheta unei crime. Val Kilmer a trebuit să slăbească pentru acest film peste 20 de kilograme, cu care rămăsese după rolul din „Alexandru”. „Kiss Kiss Bang Bang” a apărut pentru prima dată în anii ‘60, fiind sintagma reprezentativă pentru filmele cu spioni.

Filme la TV azi, Film Now, 6 septembrie 2024. „Elvis”, de la ora 21.45

O dramă spectaculoasă, pelicula explorează viața legendei rock’n’roll Elvis Presley (Austin Butler, Globul de Aur și nominalizare la Oscar pentru rol), de la ascensiunea în lumea mu­zi­ca­lă, în anii 1950, la statutul de superstar fără precedent, care a schimbat cursul istori­ei. Povestea este spusă din per­s­pectiva enigma­ticului său ma­na­­ger, colonelul Tom Parker (Tom Hanks), care i-a fost ală­turi timp de 20 de ani, pe fun­dalul peisajului cultural în evo­luție și al pierderii inocenței în America. Un element central în această călătorie o reprezintă una dintre cele mai semni­ficative și influente persoane din viața lui Elvis – soția sa, Priscilla (Olivia DeJonge).

Austin Butler cântă el însuși melodiile din prima jumătate a erei de faimă a cântărețului. Helen Thomson este Gladys, mama lui Elvis. Alte șapte nominalizări la Oscar.

Filme la TV azi, TV1000, 6 septembrie 2024. „Domnul și doamna Smith”, de la ora 22.00

Soţii John şi Jane Smith (Brad Pitt şi Angelina Jolie) au o viaţă de familie destul de plictisitoare. El crede despre soţia lui că lucrează pe Wall Street, ea ştie că soţul ei conduce o firmă de construcţii. Ambii sunt însă a­sasini plătiţi, angajaţi să se anihileze unul pe altul.

O pleiadă de actriţe celebre s-au aflat pe lista producătorilor, pentru rolul doamnei Smith: Ni­cole Kidman, Cate Blanchett, Ca­therine Zeta-Jones sau Gwen Stefani. În acelaşi timp, Johnny Depp şi Will Smith au “concurat” pentru rolul principal masculin, asta doar până a fost sigur că Brad Pitt acceptă să îl joace.

Mai mult decât atât, actorul şi-a permis să lipsească nu mai puţin de trei luni de la filmări, pentru a putea juca într-o altă producţie, “Ocean’s Twelve”. Este deja de notorietate faptul că pe platourile de filmare de la “Domnul şi doam­na Smith” a început povestea de dragoste dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie.

Filme la TV azi, Film Mania, 6 septembrie 2024. „Asasin în slujba legii”, de la ora 22.00

Robert Burns (Steven Seagal), un profesor de arheologie, lucrează la un sit din China. El descoperă că mafia chineză se folosește de lăzile în care sunt așezate artefactele descoperite de el pentru a trece droguri peste graniță. Aruncat pe nedrept în închisoare, Burns evadează pentru a-și răzbuna familia și pentru a-și dovedi nevinovăția. Filmările pentru această peliculă s-au efectuat în Bulgaria.

Filme la TV azi, HBO, 6 septembrie 2024. „Plăcintă americană 2”, de la ora 23.35

După primul lor an de colegiu, prietenii se reîntâlnesc şi închiriază o casă unde îşi petrec vacanţa de vară. După ce primeşte un telefon-surpriză de la Nadia (Shannon Elizabeth) care îşi anunţă sosirea, Jim (Jason Biggs) apelează la un sfat competent din partea vechii sale cunoştinţe, Michelle. Kev şi Vicky se simt stânjeniţi după un an de la despărţirea lor.

Filme la TV azi, AXN, 6 septembrie 2024. „Ia ghici, cine?”, de la ora 23.55

Simon Green (Ashton Kutcher) este decis să o ia de soție pe frumoasa lui iubită, Theresa (Zoe Saldana), o tânără de culoare. Cu ocazia aniversării nunții părinților ei, Theresa vrea să îl prezinte pe Simon acestora. Problemele încep atunci când bărbatul află că iubita lui a uitat să le dezvăluie viitorilor socri un mic detaliu: faptul că Simon este foarte… alb. Filmul a primit 11 nominalizări la premiile Teen Choice Awards. În rolul tatălui Theresei, Bernie Mac.

Filme la TV azi, Pro TV, 6 septembrie 2024. „De neoprit”, de la ora 23.15

Olocomotivă masivă, fără mecanic, poreclită „Bestia” și având la bord o încărcătură toxică, distruge tot ce întâlnește în cale. Frank (Denzel Washington), un inginer, și un tânăr mecanic, Will (Chris Pine), pun un alt tren în calea locomotivei și concep un plan incredibil de a opri vehiculul și de a preveni un dezastru într-o regiune foarte populată. Nominalizare la Oscar pentru montaj de sunet.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton