Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 6 august 2024: „Ava”, „Un asasin nemilos”, „Amnezie cu surprize”, „Rețeaua păianjen”, „Va curge sânge”

Filme la TV azi, 6 august 2024: „Ava”, „Un asasin nemilos”, „Amnezie cu surprize”, „Rețeaua păianjen”, „Va curge sânge”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 6 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 6 august 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 6 august 2024. „Ava”, de la ora 21.30

Mercenara Ava (Jessica Chastain) lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Atunci când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le primeşte, Ava e sfătuită să ia o pauză. Ea se întoarce acasă, ca să își repare relația cu mama și sora ei.

Filme la TV azi, Film Cafe, 6 august 2024. „Un asasin nemilos”, de la ora 20.00

După ce partenerul său şi familia lui au fost ucişi cu brutalitate de nemilosul asasin Rogue (Jet Li), agentul FBI Jack Crawford (Jason Statham) jură să dea de urma criminalului. Trei ani mai târziu, Rogue se implică în răfuiala dintre Chang, liderul mafiei chinezeşti şi Shiro, şeful celei japoneze.

Filme la TV azi, Film Now, 6 august 2024. „Amnezie cu surprize”, de la ora 20.00

Această spumoasă comedie romantică, avându-i în rolurile principale pe Goldie Hawn și Kurt Russell (parteneri și în viața reală), vă va aminti de basmul „Prințesa mofturoasă”. Joanna Stayton (Hawn) este o sclifosită bogată, leneșă și cu limba ascuțită. În urma unui accident, devine amnezică și ajunge în casa unui tâmplar văduv și sărac (Russell), tatăl unor draci de copii, care o pune serios la muncă.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 6 august 2024. „Rețeaua păianjen”, de la ora 20.30

Inspirat de best-seller-ul lui James Patterson, filmul continuă șirul acțiunilor și investigațiilor detectivului de poliție Alex Cross (Morgan Freeman).

De această dată, el face echipă cu o agentă a Serviicilor Secrete, Jezzie Flannigan (Monica Potter), pentru a-l  prinde pe Gary Soneji (Michael Wincott), un criminal meticulos. Deși profesor la o școală unde învățau numai copii de personalități, Soneji este, în realitate, un psihopat care pune în aplicare un plan înfiorător: el o răpește pe Megan (Mika Boorem), fiica unui senator american. Ceea ce solicită Soneji nu este o recompensă banală, motiv pentru care ancheta decurge anevoios.

Filme la TV azi, Warner TV, 6 august 2024. „Va curge sânge”, de la ora 20.30

La începutul secolului 20, tânărul Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) este un întreprinzãtor care călătoreşte alături de fiul său adoptat, H.W. (Dillon Freasier), în California unde reuşeşte să manipuleze o familie de fermieri pentru a căuta petrol pe proprietatea lor. Astfel, Plainview face o mică avere şi îşi începe afacerile cu petrol şi, cu timpul, adevărata fire a bărbatului iese la iveală şi localnicii sunt nemulţumiţi de tensiunea provocată în zonă de maşinaţiunile afaceristului.

Pelicula este bazată pe romanul din 1972 scris de Upton Sinclair şi a fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun film al anului în 2008.

Filme la TV azi, Pro TV, 6 august 2024. „Legenda lui Tarzan”, de la ora 0.00

Au trecut ani şi ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viaţă rafinată alături de soţia sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conştient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie şi răzbunare şi pus în mişcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul şi acoliţii lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănţuie.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton