Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 5 septembrie 2024: „Condamnat să ucidă”, „Dispărută”, „Războiul lumilor”, „Trenul asasinilor”, „Norbit”

Filme la TV azi, 5 septembrie 2024: „Condamnat să ucidă”, „Dispărută”, „Războiul lumilor”, „Trenul asasinilor”, „Norbit”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 5 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV joi, 5 septembrie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 5 septembrie 2024. „Condamnat să ucidă”, de la ora 21.30

Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internațional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoși răufăcători. Chiar dacă Ethan intenționează să renunțe la carieră pentru a se reapropia de soția (Connie Nielsen) și fiica (Hailee Steinfeld) ținute ani de zile la distanță pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni, asta în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 5 septembrie 2024. „Dispărută”, de la ora 20.30

Jill (Amanda Seyfried) descoperă când se întoarce de la schimbul de noapte că sora ei, Molly, a fost răpită. Cu un an înainte, Jill scăpase din mâinile unui individ care o răpise, un ucigaş în serie neprins încă, aşa că acum e convinsă că acelaşi bărbat s-a întors şi a răpit-o pe sora ei. Nefiind luată în serios de către poliţişti, Jill porneşte pe urmele surorii ei.

Filme la TV azi, TV1000, 5 septembrie 2024. „Războiul lumilor”, de la ora 21.55

Ray Ferrier (Tom Cruise) locuiește în New Jersey, este divorțat de prima lui soție, Mary Ann (Miranda Otto), și înstrăinat de cei doi copii ail lor, Rachel și Robbie (Dakota Fanning și Justin Chatwin). Viața lui se complică atunci când marțienii invadează Pământul, iar Ray își dă seama că îi poate ajuta pe ai săi.

Filme la TV azi, Film Mania, 5 septembrie 2024. „La limita extremă”, de la ora 22.00

Cu un premiu MTV pentru „cel mai dorit bărbat” (Keanu Reeves) şi cu o nominalizare pentru „cea mai bună scenă de acţiune”, pelicula atrage datorită acestei combinaţii: acţiune de primă-mână şi actori celebri şi arătoşi.

Johnny Utah (Reeves), agent FBI, primeşte misiunea de a se infiltra într-un grup de surferi, bănuiţi că ar fi spărgători de bănci. Şeful bandei e Bodhi (Patrick Swayze), un tip periculos.

Filme la TV azi, Film Now, 5 septembrie 2024. „Anomalie”, de la ora 22.15

Sarah este o mamă al cărei fiu, Miles, dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale.

Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.

Sarah e obligată să caute răspunsurile în propriul ei trecut, trecând printr-o serie de aventuri terifiante, în care granița dintre realitate și percepție devine cu totul și cu totul difuză.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 5 septembrie 2024. „Patriotul”, de la ora 22.30

În Carolina de Sud a anului 1776, războiul pluteşte în aer. Tinerii au minţile înfierbântate de iminentul conflict cu Anglia şi toată lumea aşteaptă prima confruntare. Mai puţin un singur om, Benjamin Martin (Mel Gibson), ve­teran de război, văduv, cu şapte copii, pe care vrea să îi crească în pace. Însă, peste voinţa lui, fiul cel mare (Heath Ledger) pleacă în Războiul de Independenţă, dar se întoarce grav rănit. Între timp, englezii ajung în Sud şi un alt copil al lui Benjamin e omorât, forţându-l pe acesta să înceapă propriul său război. Filmul a fost nominali­zat la Oscar pentru imagine, muzică şi sunet.

Filme la TV azi, Film Now, 5 septembrie 2024. „Trenul asasinilor”, de la ora 23.50

În „Trenul asasinilor”, Brad Pitt este Ladybug, un asasin ghinionist, hotărât să-şi facă treaba într-un mod paşnic, după ce mai multe misiuni au mers prost. Însă soarta are alte planuri, deoarece cea mai recentă misiune a lui Ladybug îl pune în acelaşi tren de mare viteză cu adversari fatali din întreaga lume şi trebuie să găsească un mod să supravieţuiască. Regizorul David Leitch ne oferă o aventură incitantă prin Japonia din prezent.

Filme la TV azi, Pro TV, 5 septembrie 2024. „Norbit”, de la ora 0.15

Un tip blajin şi cumsecade, însurat cu o femeie monstruoasă, o întâlneşte pe femeia visurilor lui şi pune la cale un plan ca să rămână împreună cu ea.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton