Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 5 august 2024: „Crima din Orient Express”, „Dragonul de aur”, „Bugsy”, „Star Trek: Un nou început”, „Bărbați în Negru Internațional”

Filme la TV azi, 5 august 2024: „Crima din Orient Express”, „Dragonul de aur”, „Bugsy”, „Star Trek: Un nou început”, „Bărbați în Negru Internațional”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, luni, 5 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV luni, 5 august 2024

Filme la TV azi, Pro Cinema, 5 august 2024. „Crima din Orient Express”, de la ora 20.30

În cea mai nouă adaptare a romanului Agathei Christie, omul de afaceri american Edward Ratchett (Johnny Depp) este asasinat în timp ce călătorea în luxosul tren european Orient Express. Detectivul Hercule Poirot (Kenneth Branagh) trebuie să afle cine este ucigașul dintre eclecticii pasageri ai trenului. Distribuția este plină de numeroase alte nume sonore: Michelle Pfeif-fer, Penélope Cruz, Judi Dench, Willem Dafoe, Olivia Colman. „Clasicul” Orient Express circula între Paris și Istanbul prin Strasbourg, München, Viena, Budapesta și București. În film, trenul trece prin Milano, Veneția, Belgrad și Sofia.

Filme la TV azi, AMC, 5 august 2024. „Dragonul de aur”, de la ora 20.00

Chris Dubois (Jean-Claude Van Damme) fuge de poliţia din New York şi porneşte fără să vrea într-o aventură în cealaltă parte a lumii, în Tibet. Răpit, vândut unor piraţi şi aruncat în lumea jocurilor de noroc, Chris ajunge pe o insulă unde se predau arte marţiale letale, apoi în Bangkok şi în final în străvechiul Oraş Pierdut, unde trebuie să treacă testul bărbăţiei într-o competiţie cu cei mai buni luptători din lume. Aici cel ce reuşeşte să supravieţuiască primeşte trofeul Dragonul de aur.

Filme la TV azi, Film Now, 5 august 2024. „Judecătorul”, de la ora 20.00

Avocatul de succes Hank Palmer (Robert Downey Jr.) se întoarce în orașul natal și află că tatăl lui, judecãtorul Joseph Palmer (Robert Duvall, nominalizat la Oscar și Globul de Aur pentru rol), este suspectat de crimă. Mai mult, acesta suferă de cancer în stadiu avansat. Hank este decis sã afle care este adevărul în această poveste complicată și, pe măsură ce timpul trece, el începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă cu mulți ani înainte. În alte roluri, Billy Bob Thornton, Vincent D’Onofrio, Vera Farmiga și Leighton Meester.

Filme la TV azi, Warner TV, 5 august 2024. „Aventurile lui Robin Hood”, de la ora 20.30

Versiunea din 1938 a aventurilor lui Robin Hood e considerată și în prezent de referință în șirul lung al ecranizărilor celebrei legende. Povestea e binecunoscută: Robin Hood (Errol Flynn) se întoarce din Cruciade și își găsește ținuturile sub jugul despoticului Prinț John. Robin se transformă în salvatorul sărmanilor, fără să neglijeze pasiunea față de Lady Marian (Olivia de Havilland). Trei premii Oscar.

Filme la TV azi, Cinemax 2, 5 august 2024. „Bugsy”, de la ora 21.30

Gangsterul Ben „Bugsy” Siegel (Warren Beatty) întreprinde o scurtă călătorie de afaceri la Los Angeles. Aici, el va fi sedus de actrița Virginia Hill (Annette Bening) care, deși îl face să se îndrăgostească nebunește, nu îl determină să își părăsească nevasta și copiii. Curând, Siegel va avea ideea de a transforma o parte din deșertul Nevada într-o oază de distracție și jocuri de noroc. Două premii Oscar și opt nominalizări la același premiu.

Filme la TV azi, TV1000, 5 august 2024. „Star Trek: Un nou început”, de la ora 22.00

Când nava stelară USS Kelvin este atacată de romulanul Nero (Eric Bana, rol pentru care a mai fost vizat numai Russel Crowe), este timpul ca Spock (Zachary Quinto) şi Kirk (Chris Pine), de-abia ieşiţi de pe băncile Academiei, să facă echipă pentru a porni în căutarea unuia dintre prizonierii romulanului. La bordul navei Enterprise, cei doi colaborează cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu şi Chekov într-o aventură care-i va purta până pe planeta Vulcan. Filmul a fost premiat la Oscar pentru machiaj şi a avut nominalizări pentru sunet, montaj-sunet şi efecte vizuale. Pelicula a mai fost nominalizată la Grammy pentru coloană sonoră şi la BAFTA pentru sunet şi efecte vizuale.

Filme la TV azi, Pro TV, 5 august 2024. „Bărbați în Negru Internațional”, de la ora 0.00

Bărbații în negru s-au extins pe tot globul, dar la fel s-au răspândit și răii din Univers. Iar pentru a proteja omenirea, Agentul H (Chris Hemsworth) și începătoarea M (Tessa Thompson) fac o echipă cam ciudată, dar care ar putea să funcționeze. Pentru a rezis-ta în fața unei noi amenințări extraterestre, care poate lua orice formă, inclusiv a unui agent al MIB, ei își vor uni forțele și vor porni într-o aventură globală.

Filme la TV azi, AMC, 5 august 2024. „Alien vs. Predator – Requiem”, de la ora 0.00

Continuare a filmului „Alien vs. Predator” (2004). Locuitorii unui orăşel sunt atacaţi de periculoasa rasă extraterestră cu acid în loc de sânge. Extratereştrii se află în continuare în război cu vajnicii Predatori. Din distribuţie, Steven Pasquale.

Filme la TV azi, HBO 2, 5 august 2024. „Operațiunea Mogadishu”, de la ora 22.40

De la apreciatul regizor Ridley Scott şi bazat pe evenimente reale, filmul este relatarea eroică a misiunii militare americane din octombrie 1993 din Somalia, care a mers prost. Obiectivul a fost răpirea a doi locotenenţi ai unui comandant somalez, ca parte a unei strategii de înăbuşire a războiului civil care devasta ţara. Dar când două elicoptere Black Hawk aparent invincibile au fost doborâte deasupra unui oraş, misiunea s-a schimbat complet într-o cursă disperată pentru a salva echipajele de zbor şi soldaţii supravieţuitori de la sol. Depăşiţi numeric şi înconjuraţi, tinerii Rangers şi soldaţii veterani din Delta Force au luptat cot la cot împotriva unor şanse copleşitoare.

Filme la TV azi, Cinemaraton, 5 august 2024. „6,9 pe scara Richter”, de la ora 0.00

Tony, un tânăr actor de teatru, navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie şi obsesia marelui cutremur devastator, anunţat ca iminent de toţi „experţii”. Însă adevăratul cutremur pentru el se dovedeşte a fi reapariţia intempestivă a propriului său tată, după decenii de absenţă. Manipulator şi amoral, tatăl se instalează în universul fiului, bulversându-i existenţa, iar rolul principal din musicalul în care joacă Tony oglindeşte perfect viaţa lui haotică aflată în pragul colapsului.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton