Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 4 septembrie 2024: „Rampage: Scăpaţi de sub control”, „Madame Web”, „Misionarul războinic”, „Maigret întinde o capcană”, „Dune: Partea II”

Filme la TV azi, 4 septembrie 2024: „Rampage: Scăpaţi de sub control”, „Madame Web”, „Misionarul războinic”, „Maigret întinde o capcană”, „Dune: Partea II”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 4 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 4 septembrie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 4 septembrie 2024. „Rampage: Scăpaţi de sub control”, de la ora 21.30

Davis (Dwayne Johnson), un expert în primate, are o legătură specială cu o gorilă de care a avut grijă de când a salvat-o din mâinile braconierilor. Când un experiment genetic dă greș, animalul se transformă într-o creatură enormă, violentă.

Filme la TV azi, HBO, 4 septembrie 2024. „Madame Web”, de la ora 20.00

În cel de-al cincilea film din Universul Spider-Man, Dakota Johnson e Cassandra Webb, un paramedic din Manhattan care are abilități de clar­văzătoare și le poate folo­si pentru a schimba viitorul. For­țată să se confrunte cu re­velațiile despre trecutul ei, ea cunoaște trei tinere (Sydney Sweeney, Isabela Merced și Celeste O’Connor) destinate unui viitor puternic. Mai întâi însă, trebuie ca ele să supraviețuiască unui prezent mortal.

Filme la TV azi, Național TV, 4 septembrie 2024. „Joc Dublu”, de la ora 20.00

Un thriller politic ce reînvie fantomele Războiului Rece. Pe vremea când era agent CIA operativ, Paul Shepherdson (Richard Gere) și-a dedicat mare parte din carieră căutându-l pe asasinul sovietic cunoscut sub numele de Cassius. Și chiar credea că l-a eliminat din joc, până când, un senator este ucis în zilele noastre, toate probele indicându-l asasin pe misteriosul Cassius. Fostul șef al lui Shepherdson, Tom Highland (Martin Sheen), îi cere să afle dacă este adevărat. Lui Tom i se alătură agentul FBI Ben Geary (Topher Grace), dar deznodământul va fi șocant.

Filme la TV azi, AMC, 4 septembrie 2024. „Misionarul războinic”, de la ora 20.00

Filmul are la bază po­vestea reală a lui Sam Childers (Gerald Butler), un fost trafi­cant de droguri a că­rui viață se schimbă radical dupã ce renunță la „meserie” și pleacă în Africa cu o misiune creștină. În Sudan, este martorul unei realități șocante: Armata de Rezistență răpește copii de doar câțiva ani pe care îi antrenează să devină soldați. Sam înființează un orfelinat pentru micuți și devine liderul unei miliții care luptă împotriva Armatei de Rezistență. În rolul Lynn, soția lui Sam, actrița Michelle Mo­na­ghan.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 4 septembrie 2024. „Agenții de rezervă”, de la ora 20.30

Detectivii Gamble și Hoitz (Will Ferrell și Mark Wahlberg) sunt condamnați la o viață de birou. Ei sunt forțați să trăiască în umbra a doi dintre cei mai mari polițiști din oraș (Samuel L. Jackson și Dwayne Johnson). Dar atunci când aceștia refuză un caz, Gamble și Hoitz văd în el o oportunitate. Distribuția este completată de Michael Keeton și de frumoasa Eva Mendes.

Filme la TV azi, TVR 1, 4 septembrie 2024. „Maigret întinde o capcană”, de la ora 21.00

Ecranizarea romanului „Maigret tend un piege” de Georges Simenon. În Parisul anilor 1950, inspectorul Maigret are de-a face cu un ucigaş în serie ale cărui victime, toate femei, au un singur lucru în comun: culoarea părului. Pornind de la câteva indicii, Maigret încearcă să intre în mintea criminalului şi îşi dă seama că nu-l poate prinde decât întrecându-l în viclenie, iar planul lui include folosirea unei poliţiste drept momeală.

Filme la TV azi, HBO 2, 4 septembrie 2024. „Dune: Partea II”, de la ora 21.30

Filmul, care are la bază romanul scris de Frank Herbert, explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides (Timothée Chalamet). Acesta face din nou echipă cu Chani (Zendaya) și Fremen pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus familia. Atreides trebuie să aleagă între iubirea vieții lui și soarta universului, în timp ce încearcă să oprească un viitor terifiant pe care doar el îl vede. Machiajul pentru întreg corpul lui Stellan Skarsgård a fost aplicat în opt ore şi a durat două ore să fie înlăturat în fiecare zi de filmare; Skarsgård nu a băut nimic în acest timp, pentru a nu a avea nevoie la baie. În alte roluri apar Josh Brolin, Christopher Walken, Rebecca Ferguson, Javier Bardem şi Florence Pugh.

Filme la TV azi, TV1000, 4 septembrie 2024. „De la apusul la răsăritul soarelui”, de la ora 22.00

Multe stele de la Hollywood s-au înghe­suit să joace în această producţie considerată nereuşită. Scenariul, marca Quentin Tarantino, redă povestea lui Seth (George Clooney) şi Richard Gecko (Tarantino), doi borfaşi de primă clasă. Aceştia jefuiesc o bancă din Texas, după care se îndreaptă spre graniţa cu Mexicul. Aici, iau trei ostatici şi împreună ajung într-un local unde se petrec tot felul de ciudăţenii.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 4 septembrie 2024. „Omul nostru din Panama”, de la ora 22.45

Învăţat cu rolurile de spion, Pierce Brosnan interpretează aceeaşi partitură şi în acest film. Acţiunea are loc după momentul preluării Canalului Panama de către SUA. Andy Osnard (Brosnan) e un spion britanic afemeiat trimis în Panama drept pedeapsă pentru o aventură cu amanta unui ambasador. O dată ajuns acolo, el se împrieteneşte cu un croitor, Harry (Geoffrey Rush), care are un trecut dubios şi cunoaşte capii lumii interlope locale. Misunea agentului este chiar accea de a afla planurile preşedintelui în legătură cu Canalul Panama, iar soţia lui Harry (Jamie Lee Curtis) lucrează chiar pentru preşedinte.

Filme la TV azi, Pro TV, 4 septembrie 2024. „Trenul cu bani”, de la ora 0.00

Wesley Snipes şi Woody Harrelson fac din nou echipă în acest film. Ei sunt poliţiştii Charlie (Woody Harrelson) şi John (Snipes), fraţi vitregi, a căror zonă de acţiune e metroul din New York. Una dintre îndatoririle lor este paza unui tren cu bani, care se îndreaptă periodic spre Rezervele Federale. Charlie are probleme financiare, astfel că se gândesc să jefuiască trenul.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton