Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 31 iulie 2024: „Colateral”, „Godzilla x Kong: Un nou imperiu”, „Cod roșu la Londra”, „Star Trek. Dincolo de infinit!”, „K-19: Submarinul ucigaș”

Filme la TV azi, 31 iulie 2024: „Colateral”, „Godzilla x Kong: Un nou imperiu”, „Cod roșu la Londra”, „Star Trek. Dincolo de infinit!”, „K-19: Submarinul ucigaș”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 31 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 31 iulie 2024

Filme la TV azi, Warner TV, 31 iulie 2024. „Colateral”, de la ora 22.50

Este o seară obişnuită în Los Angeles şi taximetristul Max (Jamie Foxx), aflat în stradă, la muncă, crede că l-a prins pe Dumnezeu de picior atunci când Vincent (Tom Cruise) i se urcă în maşină. Acesta îi oferă lui Max mai multe sute de dolari dacă îl duce pe rând la cinci adrese diferite din L.A. Taximetristul n-are nimic împotrivă, dar nu trece mult şi îşi dă seama că Vincent este de fapt asasin profesionist. Forţat să-şi continue cursa, se teme că nu va mai apuca să vadă răsăritul soarelui.

Știați că?

Pentru rolul lui Tom Cruise au fost luaţi pe rând în calcul Russell Crowe, Edward Norton şi Colin Farrell, iar, înaintea lui Jamie Foxx, Adam Sandler se afla în discuţii pentru rolul taximetristului.

Pelicula a primit două nominalizări la Oscar, pentru montaj şi pentru actor în rol secundar (Jamie Foxx).

Filme la TV azi, HBO, 31 iulie 2024. „Godzilla x Kong: Un nou imperiu”, de la ora 20.00

Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.

Filme la TV azi, Filmbox Premium, 31 iulie 2024. „Cod roșu la Londra”, de la ora 20.00

Lideri ai statelor din toată lumea participă la funeraliile primului ministru britanic la Londra. Cel mai păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă liderii lumii şi să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii. Mike Banning (Gerard Butler) descoperă acest complot şi porneşte într-o aventură în care trebuie să îi scape pe toţi liderii lumii.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 31 iulie 2024. „Omul din interior”, de la ora 20.30

Dalton Russell (Clive Owen) obişnuieşte să jefuiască bănci şi este mereu cu un pas înaintea politiei. Detectivul Keith Frazier (Denzel Washington) este pe urmele sale. Directorul băncii (Christopher Plummer) pe care o atacă de această dată, cere ajutorului negociatorului Madeline White (Jodie Foster). În pofida experienţei sale, lucrurile nu merg aşa cum preconizase.

Filme la TV azi, Warner TV, 31 iulie 2024. „Star Trek. Dincolo de infinit!”, de la ora 20.30

Trimisă într-o misiune de salvare în locurile cele mai îndepărtate ale spațiului, nava USS Enterprise este atacată de Krall, un inamic nemilos care urăște Federația. Când aterizea-ză forțat pe o planetă netrecută pe nicio hartă, căpitanul Kirk (Chris Pine), Spock și restul echipajului sunt despărțiți fără niciun mijloc de scăpare. Doar războinica Jaylah îi poate ajuta să se regăsească și să găsească un mod de a fugi de pe planetă pentru a opri armata lui Krall să nu declanșeze un război galactic. Nominalizare la Oscar pentru machiaj.

Filme la TV azi, TV1000, 31 iulie 2024. „Star Trek: În întuneric 3D”, de la ora 22.00

Echipa navei Enterprise e rechemată la bază, iar membrii ei află că o forță teroristă din propria organizație a detonat flota și tot ce reprezintă aceasta, aruncând lumea într-o criză profundă. Căpitanul Kirk (Chris Pine) conduce o vânătoare pentru a-l captura pe vinovat. În acest timp, dragostea e testată, iar prieteniile sunt zdrobite. Kirk sacrifică totul pentru singura sa familie: echipajul său. În alte roluri, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch și Simon Pegg. Nominalizare la Oscar și BAFTA pentru efecte vizuale.

Filme la TV azi, Film Mania, 31 iulie 2024. „K-19: Submarinul ucigaș”, de la ora 22.00

Inspirat de evenimente reale petrecute în Atlanticul de Nord în 1961, filmul “spune” povestea submarinului nuclear rusesc K-19, al cărui reactor suferă o defecțiune. Aflat la comanda navei, Alexei Vostrikov (Harrison Ford) face tot posibilul pentru a împiedica o catastrofă care nu ar afecta doar echipajul lui, ci întreaga lume. În rolul lui Mihail Polenin, Liam Neeson.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 31 iulie 2024. „Foc sângeros”, de la ora 23.00

Bazat pe întâmplări reale, filmul spune povestea celei mai lungi și sângeroase lupte între o bandă și poliție din istoria forțelor de ordine.

Filme la TV azi, Pro TV, 31 iulie 2024. „Pe urmele lui Salazar”, de la ora 0.00

O echipă de agenţi de elită de la D.E.A. (Drug Enforcement Administration) primeşte misiunea de a proteja un periculos mafiot. În timp ce aşteptau să li se deschidă o cale de evacuare, s-au refugiat într-un hotel de lux. Dar foarte curând se trezesc în mijlocul unei ambuscade pentru că foştii asociaţi ai mafiotului lansează un atac exploziv asupra hotelului.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton