Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 30 iulie 2024: „Star Trek: Un nou început”, „Misiunea de recuperare”, „Adevărul și numai adevărul”, „Jocul asasinilor”, „Cod Roșu la Casa Albă”

Filme la TV azi, 30 iulie 2024: „Star Trek: Un nou început”, „Misiunea de recuperare”, „Adevărul și numai adevărul”, „Jocul asasinilor”, „Cod Roșu la Casa Albă”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 30 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 30 iulie 2024

Filme la TV azi, Warner TV, 30 iulie 2024. „Star Trek: Un nou început”, de la ora 20.30

Când nava stelară USS Kelvin este atacată de romulanul Nero (Eric Bana, rol pentru care a mai fost vizat numai Russel Crowe), este timpul ca Spock (Zachary Quinto) şi Kirk (Chris Pine), de-abia ieşiţi de pe băncile Academiei, să facă echipă pentru a porni în căutarea unuia dintre prizonierii romulanului. La bordul navei Enterprise, cei doi colaborează cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu şi Chekov într-o aventură care-i va purta până pe planeta Vulcan. Filmul a fost premiat la Oscar pentru machiaj şi a avut nominalizări pentru sunet, montaj-sunet şi efecte vizuale. Pelicula a mai fost nominalizată la Grammy pentru coloană sonoră şi la BAFTA pentru sunet şi efecte vizuale.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 30 iulie 2024. „Misiunea de recuperare”, de la ora 20.30

Adânc în junglele din Asia de Sud-Est, o organizație teroristă deține materialele necesare pentru a crea o bombă chimică periculoasă. Căpitanul Max Randall (Mark Dacascos) și echipa sa de pușcași marini trebuie să-i oprească.

Filme la TV azi, Film Now, 30 iulie 2024. „Adevărul și numai adevărul”, de la ora 21.30

În Washington D.C., jurnalista Rachel Armstrong (Kate Beckinsale) află o informație secretă, iar articolul prin care dezvăluie identitatea unei agente CIA, soția unui ambasador, aflată într-o misiune sub acoperire, îi schimbă viața. Pentru că refuză să dezvăluie cine i-a oferit informațiile, jurnalista ajunge să fie condamnată la închisoare. În ciuda presiunilor la care este supusă de către procurorul Patton Dubois (Matt Dillon) și a lipsei de sprijin din partea soțului ei, Rachel opune rezistență sistemului.

Filme la TV azi, TV1000, 30 iulie 2024. „Star Trek. Dincolo de infinit!”, de la ora 22.00

Trimisă într-o misiune de salvare în locurile cele mai îndepărtate ale spațiului, nava USS Enterprise este atacată de Krall, un inamic nemilos care urăște Federația. Când aterizea-ză forțat pe o planetă netrecută pe nicio hartă, căpitanul Kirk (Chris Pine), Spock și restul echipajului sunt despărțiți fără niciun mijloc de scăpare. Doar războinica Jaylah îi poate ajuta să se regăsească și să găsească un mod de a fugi de pe planetă pentru a opri armata lui Krall să nu declanșeze un război galactic. Nominalizare la Oscar pentru machiaj.

Filme la TV azi, AMC, 30 iulie 2024. „Jocul asasinilor”, de la ora 22.00

Brazil (Jean-Claude Van Damme) este un asasin plătit, dispus să accepte orice misiune câtă vreme preţul oferit este cel corect. Flint (Scott Adkins) a ieşit din această lume întunecată în momentul în care un traficant de droguri nemilos i-a atacat soţia, care a rămas în comă. Acum însă, cineva îl vrea pe acesta mort cu orice preţ şi atât Brazil, cât şi Flint vor să ducă misiunea la bun sfârşit – primul pentru bani, celălalt pentru a se răzbuna.

Având pe urmele lor nu doar agenţii Interpol, ci şi mai mulţi interlopi, cei doi asasini se văd nevoiţi să-şi unească forţele pentru a-şi îndeplini ţelul înainte ca ei să fie cei exterminaţi.

Filme la TV azi, HBO, 30 iulie 2024. „A fost odată în Mexic – Desperado 2”, de la ora 23.55

La graniţa americano-mexicană, acolo unde se întâmplă multe din ticăloşiile cu iz de heroină, agentul CIA Sands (Johnny Depp), un tip pentru care integritatea morală nu e neapărat cea mai mare calitate, colaborează cu autorităţile mexicane. Scopul lor este de a anihila o reţea formată dintr-un fost general Mexican, Marquez (Gerardo Vigil) şi un lord al drogurilor, Barillo (Willem Dafoe) care urmărea asasinarea preşedintelui Mexicului. Pentru că are nevoie de un „colaborator” care să mânuiască la perfecţie arma, Sands îl găseşte pe El mariachi (Antonio Banderas), un trubadur care deplânge încă moartea iubitei sale, Carolina (Salma Hayek).

Este al treilea film al lui Robert Rodriguez pe această temă, după „El mariachi” şi „Desperado”.

Filme la TV azi, Pro TV, 30 iulie 2024. „Cod Roșu la Casa Albă”, de la ora 0.00

Mike Banning (Gerard Butler) a fost gardă de corp prezidenţială. În timpul unor atacuri teroriste la Casa Albă, el îşi foloseşte cunoştinţele pentru a-l salva pe preşedinte (Aaron Eckhart) din mâinile unor răpitori.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton