Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 29 iulie 2024: „Motivat să ucidă”, „Jaful de pe Baker Street”, „Misionarul războinic”, „Mlaștina corupției”, „Talentatul domn Ripley”

Filme la TV azi, 29 iulie 2024: „Motivat să ucidă”, „Jaful de pe Baker Street”, „Misionarul războinic”, „Mlaștina corupției”, „Talentatul domn Ripley”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, luni, 29 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV luni, 29 iulie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 29 iulie 2024. „Motivat să ucidă”, de la ora 21.30

Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator strălucit care duce o viață fericită alături de familie, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei și soției sale, în propria casă. La zece ani după acest teribil eveniment, Clyde Shelton își caută singur dreptatea.

Răzbunarea lui se îndreaptă asupra procurorului care s-a ocupat de acuzarea criminalilor și care a permis ca aceștia să scape nepedepsiți, dar și asupra întregului sistem și a orașului care lasă să se întâmple asemenea nedreptăți.

Filme la TV azi, Film Cafe 29 iulie 2024. „Jaful de pe Baker Street”, de la ora 20.00

Filmul se bazează pe fapte reale petrecute în 1971, rămase clasificate timp de 30 de ani.

În jaful unei bănci de pe Baker Street s-au furat nu doar bijuterii și bani, ci și documente secrete legate de Coroană. Rolul principal e jucat de Jason Statham. Acesta este un vânzător de mașini, cooptat de către Tim (Richard Lintern) și iubita lui, pentru a da spargerea la bancă. Din echipă mai fac parte fotograful Kevin și actorul Dave.

Filme la TV azi, AMC, 29 iulie 2024. „La limita extremă”, de la ora 20.00

Cu un premiu MTV pentru „cel mai dorit bărbat” (Keanu Reeves) şi cu o nominalizare pentru „cea mai bună scenă de acţiune”, pelicula atrage datorită acestei combinaţii: acţiune de primă-mână şi actori celebri şi arătoşi.

Johnny Utah (Reeves), agent FBI, primeşte misiunea de a se infiltra într-un grup de surferi, bănuiţi că ar fi spărgători de bănci. Şeful bandei e Bodhi (Patrick Swayze), un tip periculos.

Filme la TV azi, Film Mania, 29 iulie 2024. „Misionarul războinic”, de la ora 20.00

Gerard Butler este protagonistul poveştii, inspirată de realitate. Un fost traficant de droguri renunţă la viaţa sa păcătoasă şi pleacă în Africa cu o misiune creştină.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 29 iulie 2024. „Teroare nevăzută”, de la ora 20.30

Un virus ucigător amenință viața locuitorilor unui mic oraș de munte. Salvarea pare să stea în mâinile doctorulului Wesley McClaren (Steven Seagal), un cercetător recunoscut, care locuiește retras, alături de fiica sa, la o fermă. Numai că, atunci când viața tuturor oamenilor este amenințată de virusul mortal, Wesley nu poate rămâne nepăsător. Doctorul pleacă într-o cursă contracronometru în căutarea antidotului.

Filme la TV azi, Film Now, 29 iulie 2024. „Mlaștina corupției”, de la ora 21.50

Ben e un tânăr avocat ambițios, care se trezește prins într-o luptă pentru putere dusă de un magnat corupt al industriei farmaceutice și unul dintre șefii firmei de avocatură pentru care Ben lucrează. Înainte să ajungă în situația de a pierde totul, căci până și viața lui intră în miza luptei, Ben trebuie să afle adevărul.

Filme la TV azi, TV1000, 29 iulie 2024. „Star Trek: Un nou început”, de la ora 22.00

Când nava stelară USS Kelvin este atacată de romulanul Nero (Eric Bana, rol pentru care a mai fost vizat numai Russel Crowe), este timpul ca Spock (Zachary Quinto) şi Kirk (Chris Pine), de-abia ieşiţi de pe băncile Academiei, să facă echipă pentru a porni în căutarea unuia dintre prizonierii romulanului. La bordul navei Enterprise, cei doi colaborează cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu şi Chekov într-o aventură care-i va purta până pe planeta Vulcan. Filmul a fost premiat la Oscar pentru machiaj şi a avut nominalizări pentru sunet, montaj-sunet şi efecte vizuale. Pelicula a mai fost nominalizată la Grammy pentru coloană sonoră şi la BAFTA pentru sunet şi efecte vizuale.

Filme la TV azi, Warner TV, 29 iulie 2024. „Talentatul domn Ripley”, de la ora 23.20

Suntem în anii ’50. Tom Ripley (Matt Damon), îngrijitor la un hotel, împrumută o jachetă a Universității Princeton și ajunge la o petrecere selectă. Aici, Herbert Greenleaf, tatăl lui Dickie (Jude Law), un tânăr plecat în Italia, îi oferă 1000 de dolari pentru a-i convinge odrasla să se întoarcă acasă. Ripley acceptă și pleacă, dar pe noile tărâmuri se atașează de Dickie și Marge (Gwyneth Paltrow), logodnica acestuia. Sedus de viața lipsită de griji a celor doi, dar și respins de american, Tom îl ucide pe Dickie și îi „împrumută identitatea”, intrând în bucluc.

Filme la TV azi, Pro TV, 29 iulie 2024. „Spioana”, de la ora 0.15

Munca de birou o ţine departe de adrenalină pe Susan Cooper, un analist al CIA. O şansă neaşteptată se iveşte atunci când trebuie aflat un secret despre dezamorsarea unei bombe de la o traficantă de arme care îi ştie pe toţi agenţii CIA. Susan primeşte o identitate nouă şi e trimisă să se infiltreze în lumea periculoasă a traficanţilor de arme.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton