Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 28 august 2024: „Rain Man”, „Furiosa: Saga Mad Max”, „2 pistoale”, „Bărbați de onoare”, „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

Filme la TV azi, 28 august 2024: „Rain Man”, „Furiosa: Saga Mad Max”, „2 pistoale”, „Bărbați de onoare”, „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 28 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 28 august 2024

Filme la TV azi, Cinemax, 28 august 2024. „Rain Man”, de la ora 22.55

Egoistul Charlie Babbitt (Tom Cruise) află că tatăl lui, care îl părăsise încă de când era mic, a murit. Moștenirea lăsată de bătrân nu e deloc de neglijat, însă Charlie se alege doar cu o mică parte din avere. Curios să afle cine e celălalt beneficiar, el se întoarce în Cincinnati, orașul natal, unde descoperă că are un frate mai mare internat într-un spital de boli mintale. Raymond (Dustin Hoffman) este un autist genial în stare să memoreze în câteva ore numerele din cartea de telefon. Incapabil să ajungă la o înțelegere cu tutorele lui Raymond în privința banilor, Charlie își ia fratele și pornește cu el prin țară, sperând să se poată folosi de el.

Filme la TV azi, HBO, 28 august 2024. „Furiosa: Saga Mad Max”, de la ora 20.00

Amplasat înaintea evenimentelor din „Mad Max: Drumul furiei” / „Mad Max: Fury Road” (2015), al cincilea film din seria lansată o dată cu „Mad Max” (1979), este – din punct de vedere tehnic – atât un prequel, cât și un spin-off față de povestea principală.

După peste treizeci de ani și trei filme cu Mel Gibson în rolul principal, George Miller a relansat povestea, cu Tom Hardy în rolul lui Mad Max și Charlize Theron în rolul curajoasei Furiosa, o războinică experimentată.

Cu toate că fanii erau obișnuiți cu nestăpânitul Mad Max în centrul poveștii, noul film o înfățișează pe Furiosa în prim-plan. „Pe când era o fetiță, Furiosa a fost răpită de lângă familia ei. Așa că și-a dedicat tot restul vieții găsirii drumului spre casă”, ni se spune la începutul trailerului acestuia, cu ajutorul unui narativ în stilul „Star Wars”. De aici încolo, găsirea unei căi de salvare pare o sarcină imposibilă pentru tânăra eroină, forțată să le țină piept fioroșilor războinici și bandelor de motocicliști care stăpânesc deșertul.

Filme la TV azi, Film Cafe, 28 august 2024. „2 pistoale”, de la ora 20.00

Bobby (Denzel Washington) şi Stigman (Mark Walhlberg) sunt doi agenţi din serviciile secrete, însă niciunul nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire. Cei doi sunt forţaţi să lucreze împreună ca membri ai unui sindicat de narcotice, chiar dacă nu prea sunt încântaţi de prezenţa celuilalt. Atunci când încercarea lor de a se infiltra în cartelul mexican al drogurilor şi de a recupera nişte bani eşuează, cei doi cad în dizgraţia şefilor. Acum, când au deranjat pe toată lumea, singura lor scăpare este să se bazeze pe celălalt.

Filme la TV azi, AMC, 28 august 2024. „Bărbați de onoare”, de la ora 20.00

Născut într-o familie săracă, afro-americanul Carl Brashear (Cuba Gooding Jr.) provoacă destinul înrolându-se în Marina americană. La şcoala de scufundători la care se înscrie, culoarea pielii sale îi aduce mari probleme, cel mai mare duşman al său fiind, iniţial, un instructor tiranic (Robert De Niro). În ciuda prejudecăţilor, Brashear a devenit primul scufundător afro-american din istoria armatei SUA.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 28 august 2024. „Sfântul”, de la ora 20.30

Cititorii și telespectatorii au fost fascinați de povestea Sfântului timp de 70 de ani. În anii ‘60, el a fost întruchipat de Roger Moore, asta după ce unul dintre predecesorii săi fusese George Sanders. Cu mulți ani în urmă, pe vremea când locuia la un orfelinat în Hong Kong, un băiat și-a luat numele de Simon Templar. Ajuns bărbat în toată firea și supranumit Sfântul (Val Kilmer), el este acum un rege neîncoronat al hoților. Pentru a intra în posesia unei sume cu multe zerouri, el trebuie să fure o formulă prețioasă de la cercetătoarea Emma Russel (Elisabeth Shue) pe care să i-o vândă apoi unui miliardar rus. Totul decurge ca la carte, Templar o seduce pe Emma, dar… se îndrăgostește nebunește de ea!

Filme la TV azi, Pro TV, 28 august 2024. „Praf și pulbere”, de la ora 21.30

Chris Vaughn (The Rock), un fost soldat în trupele speciale ale Statelor Unite, se întoarce după mulți ani în orașul său natal. Aici, însă, totul este schimbat. Rivalul lui Chris din liceu, Jay Hamilton (Neal McDonough), a transformat orașul într-o zonă dominată de sărăcie, corupție, jocuri de noroc și violență. Hotărât să schimbe lucrurile, Chris decide să candideze la postul de șerif. În alt rol, Kristen Wilson.

Filme la TV azi, Warner TV, 28 august 2024. „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, de la ora 22.35

Realizat în ’75, filmul lui Milos Forman este o emoţionantă poveste, ce combină elemente comice şi dramatice în acelaşi timp, despre un om normal printre nebuni.

Îndrăgostit de o fata de 15 ani, Patrick McMurphy (Jack Nicholson) este acuzat pentru corupere de minori, dar se preface nebun şi este trimis într-un azil. Ajuns aici, McMurphy trăieşte un trist coşmar printre nebunii care, persecutaţi de asistenta – şefă, încep să se sinucidă.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 28 august 2024. „Cazul lui Richard Jewell”, de la ora 23.00

În 1996, o tentativă de atentat cu bombă la Jocurile Olimpice din Atlanta a fost dejucată datorită vigilenței unui agent de pază al stadionului. Explozia a avut loc, însă Richard Jewell a salvat o mulțime de vieți, iar tragedia a fost evitată. Totusi, viața lui Jewell a fost dată peste cap când FBI-ul l-a tratat drept principal suspect al atentatului. Regizat de Clint Eastwood, filmul reconstituie întregul caz.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton