Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 27 iunie 2024: „Jerry Maguire”, „Vânătorul de recompense 2049”, „Ultima șansă a lui Harvey”, „Dune: Partea II”, „Instinct primar”

Filme la TV azi, 27 iunie 2024: „Jerry Maguire”, „Vânătorul de recompense 2049”, „Ultima șansă a lui Harvey”, „Dune: Partea II”, „Instinct primar”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 27 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, joi, 27 iunie 2024

Filme la TV azi, Film Now, 27 iunie 2024. „Jerry Maguire”, de la ora 20.00

Tom Cruise este Jerry Maguire, un impresar sportiv căruia talentul, şarmul şi succesul nu-i sunt străine. Angajat la o pres­ti­gi­oasă firmă de impresariat sportiv, Jerry are, du­pă o noapte de nesomn, o revelaţie: nu banii sunt importanţi, ci oamenii. Greşeala lui e că îşi mărturiseşte gândurile şefilor, care îl con­ce­­diază. Alături de el rămân se­­cretara Dorothy (Renée Zellweger), o mamă singură îndrăgostită de Jerry, şi Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr.), cel mai dificil sportiv impresariat de Jerry. Rolul lui Tom Cruise a fost, după opinia criticilor, printre cele mai bune ale lui. El a fost nominalizat la Oscar. În schimb, Cuba Gooding Jr. a primit statu­e­ta pentru cel mai bun actor în rol secundar. Alte două nominalizări la acelaşi premiu.

Filme la TV azi, Film Cafe, 27 iunie 2024. „Vânătorul de recompense 2049”, de la ora 20.00

La 30 de ani de la evenimentele din primul film, noul vânător de recompense, ofiţerul K (Ryan Gosling) de la LAPD, descoperă un secret care ar putea să arunce lumea în haos. Descoperirea lui îl determină să încerce să-l găsească pe Rick Deckard (Harrison Ford), un fost vânător de recompense care nu a mai fost văzut de 30 de ani.

Filme la TV azi, TV1000, 27 iunie 2024. „Ultima șansă a lui Harvey”, de la ora 20.05

Harvey Shine (Dustin Hoffman), compozitor de muzică pentru reclame publicitare, este pe punctul de a-şi pierde slujba. El este decis să plece la Londra în weekend, pentru a participa la căsătoria fiicei sale, Susan. Harvey  promite şefului său că revine la New York luni dimineaţa, pentru a lua parte la o şedinţă importantă, în caz contrar urmând să fie concediat. Supărat pentru că propria-i  fiică a ales ca tatăl vitreg să o conducă la altar, Harvey Shine pleacă de la nuntă înainte de recepţie, direct la aeroport, dar pierde avionul şi este concediat telefonic de către superiorul său.

Înecându-şi amarul în băutură la barul aeroportului, americanul o cunoaşte pe Kate Walker, o angajată trecută de 40 de ani a Oficiului Naţional de Statistică, a cărei viaţă se reduce la muncă, cicăleli interminabile din partea mamei şi întâlniri ocazionale umilitoare cu bărbaţi necunoscuţi.  Legătura de suflet dintre Harvey şi Kate devine tot mai puternică, modificând puternic existenţele lor banale.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 27 iunie 2024. „Operațiunea de salvare: Punctul limită”, de la ora 20.30

Echipa locotenentului Matt Daniels (Mark Dacascos) este trimisă în misiune. De data aceasta, teroriştii au intrat în posesia unui dispozitiv sofisticat, cu ajutorul căruia pot controla orice avion de la sol. Când soldaţii află că teroriştii plănuiesc să prăbuşească un avion peste o bază militară secretă din sud-estul Asiei, Matt Daniels trebuie să pătrundă pe teritoriul rebelilor şi să recupereze dispozitivul furat înainte de a se produce o tragedie.

Filme la TV azi, HBO 2, 27 iunie 2024. „Dune: Partea II”, de la ora 20.30

Bazat pe romanul clasic cu același nume al lui Frank Herbert, „Dune: Part Two” servește drept final la adaptarea cinematografică în două părți. Primul film a fost aclamat de critici și a avut succes de box office, în ciuda restricțiilor COVID-19 și a disponibilității streaming-ului.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 27 iunie 2024. „Polițiști în Brooklyn”, de la ora 22.15

Dugan (Richard Gere) mai are o săptămână până să iasă la pensie și intenționează să se retragă la o cabană. Clarence “Tango” Butler, de la Narcotice, vrea să demisioneze, însă superiorii săi găsesc mereu noi modalități să îl rețină. Mai mult, loialitatea lui s-a îndreptat mai mai mult spre traficantul de droguri Caz decât spre băieții în uniformă. Soția ofițerului Sal Procida (Ethan Hawke), însărcinată cu gemeni, riscă să piardă sarcina, iar el ia măsuri financiare deloc etice.

Filme la TV azi, Warner TV, 27 iunie 2024. „Instinct primar”, de la ora 22.50

Crimă, sex, violenţă sunt doar câteva ingrediente folosite în acest film care i-a adus consacrarea lui Sharon Stone. Poliţistul Nick (Michael Douglas) investighează o crimă. Pe parcursul anchetei, Nick o cunoaşte pe Catherine (Sharon Stone), o scriitoare bisexuală ale cărei romane anticipează metoda crimelor comise. Catherine, care deţine o avere de peste 100 de milioane de dolari şi este absolventă de Psihologie, îl seduce pe Nick, atrăgându-l într-un joc de-a şoarecele şi pisica, devenind ea însăşi suspectă.

Pelicula lui Paul Verhoeven a avut două nominalizări la premiul Oscar, pentru montaj şi cea mai bună muzică.

Filme la TV azi, Film Cafe, 27 iunie 2024. „A fost odată în Mexic – Desperado 2”, de la ora 23.20

La graniţa americano-mexicană, acolo unde se întâmplă multe din ticăloşiile cu iz de heroină, agentul CIA Sands (Johnny Depp), un tip pentru care integritatea morală nu e neapărat cea mai mare calitate, colaborează cu autorităţile mexicane. Scopul lor este de a anihila o reţea formată dintr-un fost general Mexican, Marquez (Gerardo Vigil) şi un lord al drogurilor, Barillo (Willem Dafoe) care urmărea asasinarea preşedintelui Mexicului. Pentru că are nevoie de un „colaborator” care să mânuiască la perfecţie arma, Sands îl găseşte pe El mariachi (Antonio Banderas), un trubadur care deplânge încă moartea iubitei sale, Carolina (Salma Hayek).

Este al treilea film al lui Robert Rodriguez pe această temă, după „El mariachi” şi „Desperado”.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 27 iunie 2024. „Catwoman”, de la ora 0.15

Realizat cu un superbuget şi cu o super­distribuţie, pelicula a fost desfiinţată de critici şi nu a avut prea mare trecere nici la public. Patience (Halle Berry) este ziua o angajată timidă a unei firme de cosmetice, iar noaptea se transformă în Catwoman, un personaj cu puteri supranaturale, care face tot ce doreşte. Benjamin Bratt este poliţistul care se îndrăgosteşte de Patience.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton