Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 27 august 2024: „Jerry Maguire”, „Baby Driver: Calc-o şi fugi!”, „Ultimul sărut”, „Punct ochit, punct… iubit!”, „Killer Elite: Înfruntarea”

Filme la TV azi, 27 august 2024: „Jerry Maguire”, „Baby Driver: Calc-o şi fugi!”, „Ultimul sărut”, „Punct ochit, punct… iubit!”, „Killer Elite: Înfruntarea”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 27 august 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 27 august 2024

Filme la TV azi, Film Now, 27 august 2024. „Jerry Maguire”, de la ora 23.25

Tom Cruise este Jerry Maguire, un impresar sportiv căruia talentul, şarmul şi succesul nu-i sunt străine. Angajat la o pres­ti­gi­oasă firmă de impresariat sportiv, Jerry are, du­pă o noapte de nesomn, o revelaţie: nu banii sunt importanţi, ci oamenii. Greşeala lui e că îşi mărturiseşte gândurile şefilor, care îl con­ce­­diază. Alături de el rămân se­­cretara Dorothy (Renée Zellweger), o mamă singură îndrăgostită de Jerry, şi Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr.), cel mai dificil sportiv impresariat de Jerry.

Filme la TV azi, AMC, 27 august 2024. „Baby Driver: Calc-o şi fugi!”, de la ora 20.00

Baby (Ansel Elgort), un şofer cu figură inocentă, care conduce maşina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor. El are un fler teribil şi se ajută înfigându-şi bine căştile în urechi, ca să audă mai bine muzica lui favorită. Şi asta pentru că şi-a acordat rutele de fugă după ritmul şi lungimea pieselor muzicale de pe iPod, care-i răsună în căşti dirijându-l la secundă cum să ia curbele, când să schimbe vitezele şi când să execute manevrele de evitare, care-i bagă în sperieţi pe pasagerii săi. Bogat în secvenţe năucitoare şi rapide, pline de adrenalină, şi inspirat după filmele cu crime şi urmăriri palpitante în care juca Steve McQueen, într-un Mustang modificat pentru astfel de curse nebuneşti, Baby Driver este un film exploziv, cum numai Wright putea să viseze.

Filme la TV azi, Film Now, 27 august 2024. „Ultimul sărut”, de la ora 20.00

Michael (Zach Braff) și Jenna (Jacinda Barrett) decid să se căsătorească după trei ani de relație și mai ales după aflarea veștii că aceasta este însărcinată. Însă, bărbatul începe să își facă griji legate de viitor și de libertatea lui. Mai mult, toate relațiile amicilor săi par să se destrame iar Michael o cunoaște chiar pe frumoasa Kim (Rachel Bilson) care îi arată o lume diferită, spontană și plină de aventură.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 27 august 2024. „Punct ochit, punct… iubit!”, de la ora 20.30

Rose (Emily Blunt) a vândut un tablou fals unui client, iar acesta și-a dat seama de înșelăciune. Supărat-foc, îl pune pe urmele lui Rose pe Victor Maynard (Bill Nighy), cel mai cunoscut asasin plătit din Anglia. Acesta locuiește cu mama sa dominantă, iar profesia, deși plină de pericole, pentru el a devenit pură rutină. Întâlnirea cu Rose schimbă lucrurile. Remake după un film francez din 1993.

Filme la TV azi, HBO, 27 august 2024. „Omul invizibil”, de la ora 22.00

O echipă de cercetători lucrează la crearea unei substanțe care să provoace invizibilitatea. Doctorul Sebastian Caine (Kevin Bacon) încalcă regulile și, sub supravegherea colegilor săi, își injectează serul. Incredibilul se produce și Sebastian devine invizibil, dar formula este ireversibilă. Caine crede că e vorba de un complot și vrea să se răzbune pe colegii lui. Elisabeth Shue e Linda, colega lui Caine.

Filme la TV azi, Film Cafe, 27 august 2024. „Zonă de impact”, de la ora 22.00

Un detectiv de elită de la poliţia din Pittsburgh îşi pierde slujba după ce apucă să lanseze în departament zvonul că unul dintre colegii săi este un criminal în serie. Tom Hardy, interpretat de Bruce Willis, nu-şi pierde încrederea şi declanşează o luptă inegală împotriva colectivului şi a modului feroce şi enigmatic de operare al asasinului. Hardy îşi dedică fiecare zi şi noapte deconspirării criminalului.Cînd se află la un pas de a demonstra că a avut dreptate, Hardy se pomeneşte că, încet, încet, nu mai are cui să-i dovedească acest lucru. Rînd pe rînd, toate fostele sale partenere sunt ucise, iar stilul barbar de lichidare îl incriminează pe acelaşi poliţist dedublat în asasin.

Filme la TV azi, Warner TV, 27 august 2024. „Expresul zăpezii”, de la ora 22.50

Un experiment destinat să oprească încălzirea globală, aruncă Pământul într-o epocă de gheaţă şi ucide aproape toate fiintele. Singurii supravieţuitori sunt locuitorii din Snowpiercer, un tren care călătoreşte în jurul planetei şi este propulsat de un motor în perpetuă mişcare. La bord este proclamat un sistem strict de clase sociale cu elite spre capătul din faţă al trenului şi cu cei săraci în capătul opus. Nemulţumiţi de condiţiile în care trăiau, oamenii din spatele trenului încearcă să preia controlul trenului.

Filme la TV azi, Pro TV, 27 august 2024. „Killer Elite: Înfruntarea”, de la ora 23.45

Mexic, 1979. Danny (Jason Statham) şi mentorul său, Hunter (Robert De Niro) sunt mercenari care îşi pândesc prada. Apare un convoi fomat din maşini de poliţie care escortează mai multe limuzine. Cu o eficienţă nemiloasă, Dann asasinează ţinta. Dar în aceeaşi maşină se află şi un băiat de 10 ani. Danny nu poate să curme viaţa băiatului, iar acest momentul de ezitare duce la împuşcarea sa. Hunter îi salvează viaţa, dar Danny realizează că nu mai poate continua în branşa asasinilor plătiţi.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton