Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 26 iunie 2024: „Duplex”, „Patru nunți și o înmormântare”, „Meniul”, „Negociatorul”, „Talentatul domn Ripley”

Filme la TV azi, 26 iunie 2024: „Duplex”, „Patru nunți și o înmormântare”, „Meniul”, „Negociatorul”, „Talentatul domn Ripley”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 26 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, miercuri, 26 iunie 2024

Filme la TV azi, Film Now, 26 iunie 2024. „Patru nunți și o înmormântare”, de la ora 23.05

Charles (Hugh Grant), un englez aflat în pragul vârstei de 40 de ani, nu și-a găsit încă jumătatea și nici nu crede că va avea vreodată șansa de a și-o găsi. Totuși, într-o zi, la nunta unui prieten, el o întâlnește pe Carrie (Andie MacDowell), un  redactor de modă din America. Cei doi se plac, dar femeia se întoarce în țara sa, înainte ca ei să stabilească o întâlnire.

Peste un timp, Charles și Carrie se întâlnesc din nou, la o altă nuntă, numai că, de data aceasta, ea este însoțită de logodnicul ei. Charles e din nou tulburat de apariția tinerei, dar nici de data aceasta nu are curaj să-i mărturisească adevăratele lui sentimente, iar drumurile lor se despart din nou.

Peste ani, zeița Fortuna face ca ei să se întâlnească iar, dar Carrie e deja măritată, iar lucrurile devin complicate pentru amândoi.

Pelicula, care a dispus de un buget extrem de mic, a fost nominalizată la Oscar pentru imagine și scenariu și a primit un César pentru cel mai bun film străin.

Filme la TV azi, HBO, 26 iunie 2024. „Meniul”, de la ora 20.00

Jocul în care intră tinerii și superbii Margot (Anya Taylor-Joy) și Tyler (Nicholas Hoult), eroii poveștii de față, pare să aibă reguli clare: contra unei sume de 1.250 de dolari de persoană, ei vor cina într-un restaurant situat pe o insulă îndepărtată din nord-vestul Pacificului, la care rezervările trebuie făcute cu câteva luni înainte.

Ajunși la fața locului, ei află cu surprindere tot mai multe detalii bizare: restaurantul are doar o duzină de locuri, telefoanele mobile nu sunt permise, iar mesele nu pot fi niciodată ocupate de clienți singuri, ci doar de cupluri. Originalul restaurant este prezidat, cu morgă, de enigmaticul chef Slowik (Ralph Fiennes), despre care se spune că „nu este doar un chef, ci și un creator de povești”.

Filme la TV azi, Național TV, 26 iunie 2024. „Misiune în țara sfântă”, de la ora 20.00

Într-un mormânt din Ierusalim e găsit un schelet ce poartă indiciile unei morți prin crucificare, caracteristică metodelor romane. Se avansează ipoteza că ar putea fi rămășițele lui Iisus. Vestea ajunge la oficialii Vaticanului, care îl trimit la fața locului pe preotul Gutierrez (Antonio Banderas) pentru a certifica descoperirea arheologică făcută de o cercetătoare (Olivia Williams).

Filme la TV azi, AMC, 26 iunie 2024. „Nu da înapoi 2”, de la ora 20.00

Zack (Alex Meraz), Tim (Todd Duffee), Justin (Sott Epstein) Mike (Dean Geyer) sunt luptatori, care provin din medii diferite. Cei patru se antreneaza pentru concursul Beatdown cu Case (Michael Jai White), o fosta stea MMA. Cand antrenorului i se pregateste o inscenare, luptatorii sunt nevoiti sa lupte intre ei si impotriva tradatorului din grup.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 26 iunie 2024. „Negociatorul”, de la ora 20.30

Ca să se reabiliteze după ce e acuzat pe nedrept, Danny Roman, un abil negociator al poliţiei, ia ostatici un grup de oameni într-un bloc de birouri, ca să câştige timpul necesar şi să afle adevărul.

Filme la TV azi, Warner TV, 26 iunie 2024. „Talentatul domn Ripley”, de la ora 20.30

Suntem în anii ’50. Tom Ripley (Matt Damon), îngrijitor la un hotel, împrumută o jachetă a Universității Princeton și ajunge la o petrecere selectă. Aici, Herbert Greenleaf, tatăl lui Dickie (Jude Law), un tânăr plecat în Italia, îi oferă 1000 de dolari pentru a-i convinge odrasla să se întoarcă acasă. Ripley acceptă și pleacă, dar pe noile tărâmuri se atașează de Dickie și Marge (Gwyneth Paltrow), logodnica acestuia. Sedus de viața lipsită de griji a celor doi, dar și respins de american, Tom îl ucide pe Dickie și îi „împrumută identitatea”, intrând în bucluc.

Filme la TV azi, TVR 1, 26 iunie 2024. „Marea în flăcări”, de la ora 21.00

 În 1969, guvernul norvegian anunţă descoperirea unui mare câmp petrolier în Marea Nordului, lansând cu succes campanii de foraj offshore. 50 de ani mai târziu, o falie apărută pe fundul oceanului provoacă prăbuşirea unei platforme. O echipă de cercetători sosită la faţa locului pentru a evalua pagubele descoperă că acesta este doar începutul unei posibile catastrofe ecologice.

Filme la TV azi, Cinemax, 26 iunie 2024. „Tăcerea mieilor”, de la ora 21.00

Celebrul thriller al anilor ’90 care le-a adus câte o statuetă Oscar lui Jodie Foster și Anthony Hopkins este o adaptare a romanului omonim scris de Thomas Harris.

Pentru prinderea unui criminal în serie, Clarice Starling (Jodie Foster), agent FBI, apelează la dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), un alt criminal notoriu. Întâlnirea dintre cei doi are loc într-o închisoare de maximă securitate, iar intervievarea vicleanului Hannibal se transformă într-un joc deosebit de periculos pentru Clarice.

Filme la TV azi, Film Mania, 26 iunie 2024. „Condamnat la iertare”, de la ora 22.00

Un asasin plătit (Steven Seagal) e angajat de o agenție guvernamentală pentru o misiune, dar în timpul acesteia atenția îi este distrasă. Mercenarul o întâlnește pe Nadia (Adina Stetcu), o fată care fuge de un șef mafiot.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 26 iunie 2024. „Duplex”, de la ora 23.15

Alex Rose (Ben Stiller) şi Nancy Kendricks (Drew Barrymore) formează un cuplu aflat în căutarea unei case. Ei găsesc o locuinţă pe gustul lor în Brooklyn, dar singurul inconvenient este bătrâna doamnă Connelly (Eileen Essel), o femeie care pare drăguţă şi simpatică, dar care stă cu chirie la ultimul etaj. Alex şi Nancy se hotărăsc să cumpere casa, convinşi că bătrâna nu le va da prea multe bătăi de cap. În scurt timp, bătrâna se dovedeşte tot mai nesuferită şi mai încăpăţânată şi nu dă semne că vrea să plece din casă, iar viaţa tinerilor se transformă într-un coşmar.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton