Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 25 iulie 2024: „Informatorul”, „Nu te pune cu Zohan”, „Beowulf”, „Indiana Jones și regatul craniului de cristal”, „12 încercări: Izolarea”

Filme la TV azi, 25 iulie 2024: „Informatorul”, „Nu te pune cu Zohan”, „Beowulf”, „Indiana Jones și regatul craniului de cristal”, „12 încercări: Izolarea”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 25 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV joi, 25 iulie 2024

Filme la TV azi, Pro Cinema, 25 iulie 2024. „Informatorul”, de la ora 22.15

Lumea soldatului lasat la vatra Pete Koslow (Joel Kinnaman) este răsturnată când este închis după o luptă pentru a-și proteja soția (Ana de Armas). I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI și folosindu-și abilitățile ascunse într-o operațiune pentru a-l invinge pe General, cel mai puternic șef al crimei din New York. Prins într-o lume a alegerilor imposibile, Koslow trebuie să se întoarcă la închisoare, unde pune la cale un plan pentru a scăpa din ghearele a trei dintre cele mai puternice organizații din New York – Mafia, NYPD și FBI – pentru a se salva și el și familia sa.

Filme la TV azi, Film Now, 25 iulie 2024. „Nu te pune cu Zohan”, de la ora 20.00

Filmul prezintă aventurile lui Zohan Dvir (Adam Sandler), un agent al Mossadului, al cărui vis este să devină hair-stylist. În timpul unei operațiuni de anihilare a unui activist palestinian cunoscut sub numele de „Fantoma” (John Turturro), el îşi înscenează moartea şi pleacă la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ. Însă trecutul îl prinde din urmă…

Filme la TV azi, Film Mania, 25 iulie 2024. „Beowulf”, de la ora 20.15

Această peliculă a fost filmată în România. Războinic încercat şi singuratic, Beowulf (Christopher Lambert) îşi caută mântuirea în luptele cu creaturile întunericului ce stăpânesc tărâmurile blestemate. Un palat condus de un puternic lord este bântuit de o fiară care nu poate fi ucisă de nimeni. Nădejdea tuturor stă într-un singur om: Beowulf.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 25 iulie 2024. „Ostatici”, de la ora 20.30

Kyle (Nicolas Cage) şi Sarah Miller (Nicole Kidman) sunt proprietarii unei vile luxoase. Din cauza absenţei soţului şi a unei fiice rebele, Sarah are o aventură. Într-o noapte, amantul (Cam Gigandet) şi trei acoliţi iau ostatică familia Miller.

Filme la TV azi, Warner TV, 25 iulie 2024. „Rush: Rivalitate și adrenalină”, de la ora 20.30

Pelicula relatează povestea reală a cunoscuţilor piloţi de Formula 1 James Hunt (Chris Hemsworth) și Niki Lauda (Daniel Brühl). În 1976, cei doi s-au înfruntat în cursa de Formula 1 din Grand Prix-ul Germaniei de la Nürburgring, când austriacul Lauda a suferit un accident grav. Două nominalizări la Globul de Aur (pentru Brühl și pentru cel mai bun film), un premiu şi trei nominalizări BAFTA. Actrița Alexandra Maria Lara o interpretează pe Marlene Knaus, soția lui Niki Lauda între 1976 și 1991.

Filme la TV azi, TV1000, 25 iulie 2024. „Indiana Jones și regatul craniului de cristal”, de la ora 22.00

Au trecut 19 ani de la ultima aventură a Doctorului Indiana Jones (Harrison Ford). În 1957, el e chemat în jungla sud-americană prin care a mai trecut cu câteva decenii în urmă. Între timp omenirea a scăpat de naziști și de al Doilea Război Mondial, dar e demult intrată în Războiul Rece. Ce altă provocare mai serioasă pentru Indy decât salvarea unor artefacte misterioase din mâinile agenților sovietici care caută să îngenuncheze lumea?

Filme la TV azi, Film Cafe, 25 iulie 2024. „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, de la ora 22.15

Rolul din acest film i-a adus lui Leonardo DiCaprio primul Oscar din carieră. În timpul unei expediţii prin sălbăticia americană, în anul 1820, legendarul explorator Hugh Glass (DiCaprio) este atacat de un urs şi lăsat să moară de ceilalţi membri ai expediţiei de vânătoare. Încercând să supravieţuiască, Glass suferă dureri înfiorătoare şi trebuie să îndure şi trădarea confidentului său, John Fitzgerald (Tom Hardy). Voinţa de fier şi dragostea pentru familie îi dau lui Hugh puterea să înfrunte natura. Pelicula mai are încă două premii Oscar şi alte nouă nominalizări.

Filme la TV azi, Warner TV, 25 iulie 2024. „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, de la ora 22.50

Xander Cage, fost sportiv devenit agent guvernamental, e forţat să iasă din exilul autoimpus şi să pornească într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pe urmele lui Xiang şi al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod „Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, şi care ameninţă să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem. Xander îşi recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină şi descoperă o conspiraţie ale cărei hăţişuri duc până la cele mai înalte niveluri din guvernele internaţionale.

Filme la TV azi, Pro TV, 25 iulie 2024. „12 încercări: Izolarea”, de la ora 0.00

După ce partenerul lui este împușcat mortal, ofițerul de poliție Shaw (Jonathan Good) urmează un tratament psihiatric, fiindcă toată lumea îl crede responsabil. După o pauză, Shaw revine la locul de muncă și este hotărât să afle ce s-a întâmplat.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton