Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 24 septembrie 2024: „Răzbunarea gemenilor”, „Zbor de noapte”, „Gardienii destinului”, „Contagion: Pericol nevăzut”, „Conspirația”, „Cercul de foc”

Filme la TV azi, 24 septembrie 2024: „Răzbunarea gemenilor”, „Zbor de noapte”, „Gardienii destinului”, „Contagion: Pericol nevăzut”, „Conspirația”, „Cercul de foc”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 24 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 24 septembrie 2024

Filme la TV azi, Film Mania, 24 septembrie 2024. „Răzbunarea gemenilor”, de la ora 22.00

Pelicula amintește de „Profesioniștii crimei”. Frații Conner (Sean Patrick Flanery) și Murphy MacManus (Norman Reedus) vor să vină de hac Mafiei rusești din Boston. În încercarea lor de a „lua legea în propriile mâini”, cei doi îi atrag atenția lui Paul Smecker (Willem Dafoe), un agent special al FBI. Patrick Swayze, Stephen Dorff și Robert De Niro au refuzat propunerile de a juca în acest thriller.

Filme la TV azi, TV1000, 24 septembrie 2024. „Zbor de noapte”, de la ora 20.15

Lisa Reisert (Rachel McAdams) are frică de zbor dar, cu toate astea, se urcă, de nevoie, într-o cursă spre Miami. La scurt timp după decolare, ea află că pasagerul de lângă ea, un anume Jackson (Cillian Murphy), are misiunea de a-l asasina pe Secretarul de Stat al Apărării, iar Lisa este aleasă să îl ajute.

Pelicula lui Wes Craven (regizorul seriei „Scream”) a fost premiată la Teen Choice Awards.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 24 septembrie 2024. „Gardienii destinului”, de la ora 20.30

Ecranizare după Philip K. Dick. David (Matt Damon), un politician în plină ascensiune, o întâlnește pe balerina Elise (Emily Blunt), de care se îndrăgostește. Astfel, David se abate fără să știe de la drumul pe care i l-a trasat destinul. Un grup de bărbați misterioși decide să intervină pentru a-l împiedica pe tânăr să își continue idila cu dansatoarea și să modifice planurile pe care Divinitatea le-a făcut pentru el.

Filme la TV azi, Warner TV, 24 septembrie 2024. „Contagion: Pericol nevăzut”, de la ora 20.30

La puțin timp după ce se întoarce dintr-o călătorie de afaceri în Hong Kong, Beth (Gwyneth Paltrow) moare în urma unei infecții. În aceeași zi, fiul ei sfârșește în aceleași condiții, iar soțul ei, Mitch (Matt Damon), pare a fi imun la boală. Acesta este începutul izbucnirii unei epidemii letale. Medicii se grăbesc să găsească un vaccin înainte ca această contaminare globală să capete proporții apocaliptice. Din distribuția filmului regizat de Steven Soderbergh (care, la 50 de ani, și-a anunțat intenția de se retrage din industria cinematografică) mai fac parte Kate Winslet, Marion Cotillard și Jude Law.

Filme la TV azi, TVR 1, 24 septembrie 2024. „Totul de vânzare”, de la ora 21.00

Într-o agenție imobiliarã condusă de John Williamson (Kevin Spacey), angajații sunt motivați cu un concurs cu premii: premiul cel mare, un Cadillac, premiul doi, un set de cuțite, iar pentru învinși nu există alternativă în afara… concedierii. Cel care face anunțul este Blake (Alec Baldwin). Printre „concurenți” se aflã Ricky Roma (Al Pacino, nominalizat la Oscar pentru rol), liderul grupului de agenți, Shelley Levine (Jack Lemmon), George și Dave (Alan Arkin și Ed Harris), doi angajați frustrați.

Filme la TV azi, Film Now, 24 septembrie 2024. „Conspirația”, de la ora 21.40

După o explozie misterioasă într-o piață aglomerată dion Londra, un suspect este reținut. Urmează unul dintre cele mai importante procese din istoria Marii Britanii. Martin (Eric Bana) și Claudia (Rebecca Hall), doi avocați excepționali, foști iubiți, sunt atrași într-o rețea periculoasă de secrete și minciuni. Dovezile arată o posibilă conspirație a serviciului secret britanic.

Filme la TV azi, TV1000, 24 septembrie 2024. „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute”, de la ora 22.00

„Raiders of the Lost Ark/ Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute” (1981) este primul film din serie. Acțiunea este plasată în 1936, când arheologul călător Indiana Jones se luptă cu naziștii pentru a recupera Chivotul Legământului, pierdut de mult timp, despre care se spune că ar face invincibilă o armată.

Exploratorul face echipă cu Marion Ravenwood (jucată de Karen Allen), cu care a avut în trecut o relație, și se străduiește să îl oprească pe arheologul rival dr. René Belloq (Paul Freeman) să îi conducă pe naziști la prețiosul obiect. Filmul a primit, între altele, nouă nominalizări la Oscar, câștigând cinci trofee – pentru scenografie, efecte vizuale, efecte de sunet, montaj și sunet.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 24 septembrie 2024. „Dragon Blade: Încleștarea Imperiilor”, de la ora 22.30

Brody şi Cusack joacă doi soldaţi romani care încearcă să capete control asupra Drumului Mătăsii, ruta comercială ce leagă China de Europa. Jackie Chan joacă rolul unui conducător militar chinez, pe nume Huo An, care se vede nevoit să lupte în aceeaşi tabără cu personajul lui John Cusack.

Filme la TV azi, Pro TV, 24 septembrie 2024. „Cercul de foc”, de la ora 0.00

O serie de creaturi monstruoase, Kaiju, au început să iasă din oceane. Războiul ce a urmat a luat milioane de vieți omenești și a epuizat resursele. Pentru a le face față monștrilor, au fost creați niște roboți giganți, Jaeger, care sunt controlați simultan de doi piloți ale căror creiere sunt legate printr-o punte neuronală. Dar chiar și acești roboți sunt lipsiți de apărare în fața nemiloșilor Kaiju. Un fost pilot căzut în dizgrație (Charlie Hunnam) și ucenica sa (Rinko Kikuchi) trebuie să conducă un robot Jaeger ce pare depășit. În 2017, este programată lansarea celui de-al doilea film din serie, „Pacific Rim 2”.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton