Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 24 iulie 2024: „O fată de milioane”, „Lumina rece a dimineții”, „Trenul asasinilor”, „Jaf în stil italian”, „Când Harry a cunoscut-o pe Sally”

Filme la TV azi, 24 iulie 2024: „O fată de milioane”, „Lumina rece a dimineții”, „Trenul asasinilor”, „Jaf în stil italian”, „Când Harry a cunoscut-o pe Sally”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, miercuri, 24 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV miercuri, 24 iulie 2024

Filme la TV azi, TVR 1, 24 iulie 2024. „O fată de milioane”, de la ora 21.00

Clint Eastwood a fost marele câștigător al anului 2005, „O fată de milioane” fiind recompensat cu patru Oscaruri (regie, cel mai bun film, actor în rol secundar – Morgan Freeman, actriță în rol principal – Swank) și trei nominalizări la aceleași premii (actor în rol principal – Clint Eastwood, scenariu adaptat și montaj), două Globuri de Aur și un César. Regizorul apare și în film, în rolul lui Frankie Dunn, un antrenor de box. Într-o zi, el o cunoaște pe Maggie Fitzgerald (Hilary Swank), care îi spune cã are nevoie de un antrenor de box. Frankie o refuză la început, dar, în cele din urmă, va fi cucerit de ambiția ei și o va transforma, în timp, într-o adevărată luptătoare.

Filme la TV azi, AMC, 24 iulie 2024. „Lumina rece a dimineții”, de la ora 20.00

Will (Henry Cavill) pleacă în vacanţă în Spania cu părinţii săi. Deranjat de atitudinea tatălui său (Bruce Willis), Will pleacă. Atunci când revine, găseşte lucrurile răvăşite şi realizează că părinţii lui au fost răpiţi.

Filme la TV azi, Film Now, 24 iulie 2024. „Trenul asasinilor”, de la ora 20.00

În „Trenul asasinilor”, Brad Pitt este Ladybug, un asasin ghinionist, hotărât să-şi facă treaba într-un mod paşnic, după ce mai multe misiuni au mers prost. Însă soarta are alte planuri, deoarece cea mai recentă misiune a lui Ladybug îl pune în acelaşi tren de mare viteză cu adversari fatali din întreaga lume şi trebuie să găsească un mod să supravieţuiască. Regizorul David Leitch ne oferă o aventură incitantă prin Japonia din prezent.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 24 iulie 2024. „În bătaia puștii”, de la ora 20.30

Frank Horrigan (Clint Eastwood) este un agent al Serviciilor Secrete americane. În urmă cu 30 de ani, în timpul fatalei vizite a lui J.F. Kennedy în Dallas, nu și-a putut face datoria de protector al președintelui. Acest lucru îl obsedează încă. El descoperă că viața actualului șef de stat american este amenințată de un asasin (John Malkovich, nominalizat la Oscar pentru acest rol).

Filme la TV azi, Warner TV, 24 iulie 2024. „Jaf în stil italian”, de la ora 20.30

Remake al peliculei cu același titlu din 1969, care l-a avut în rolul principal pe Michael Caine.

Mai mulți hoți profesioniști dau lovitura la Veneția, acolo de unde fură lingouri de aur în valoare de 35 de milioane de dolari. Unul dintre ei îi trădează însă și dispare cu toată prada. Peste un an, partenerii păcăliți gândesc un plan inteligent prin care să-și recupereze aurul.

Mark Wahlberg, Charlize Theron și Edward Norton joacă în film.

Filme la TV azi, TV1000, 24 iulie 2024. „Indiana Jones și ultima cruciadă”, de la ora 22.00

A treia şi ultima parte a celebrei serii regizate de Steven Spielberg abordează temele deja cunoscute, fără a copia însă primele două producţii. Indiana Jones (Harrison Ford) este abordat de Walter, un ardent colecţionar, care îl îndeamnă să pornească în căutarea Sfântului Graal. ”Întâmplător”, un alt arheolog, henry Jones (Sean Connery), tatăl lui Indy, dispăruse în aceeaşi misiune. Răsturnările de situaţie abundă, suspansul este rege, iar efectele speciale sonore sunt desăvărşite (dovada şi Oscarul primit). Filmul a mai primit nominalizări la acelaşi premiu pentru cea mai bună coloană sonoră şi pentru cel mai bun sunet.

Filme la TV azi, Cinemax, 24 iulie 2024. „Când Harry a cunoscut-o pe Sally”, de la ora 22.50

Harry Burns (Billy Crystal, cel mai bun prieten al regizorului Reiner) şi Sally Albright (Meg Ryan) s-au întâlnit prima dată în primăvara anului 1977, la Universitatea din Chicago, unde erau studenţi. Următorii zece ani, în care s-au mai întâlnit doar de câteva ori, s-au scurs fără ca vreunul dintre ei să reuşească să-şi găsească marea iubire.

În final, obosiţi să mai caute iubirea acolo unde nu este, Harry şi Sally dau un adevărat recital de sinceritate şi recunosc faptul că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Mama regizorului Rob Reiner apare într-o secvenţă foarte scurtă în film. Rolul principal feminin i-a fost propus iniţial actriţei Molly Ringwald, dar aceasta a fost nevoită să refuze din cauza programului încărcat. Ea a interpretat totuşi rolul Sally într-o versiune pentru teatru în 2004.

Filmul a primit o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun scenariu, şi alte cinci nominalizări la Globul de Aur.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 24 iulie 2024. „Măsuri disperate”, de la ora 23.00

Poliţistul Frank Conner (Andy Garcia) are un fiu, Matt, bolnav de leucemie, a cărui unică speranţă de viaţă e să primească un transplant de măduvă. Din nefericire, Frank nu e compatibil cu fiul său, iar unica salvare a băiatului e un criminal în serie, Peter McCabe (Michael Keaton), aflat în închisoare.  În spital, deţinutul scapă de sub escortă şi oraşul San Francisco intră în alertă de gradul zero. Ştiind că nu va fi ucis, deoarece pentru transplant este nevoie de el viu şi nevătămat, sociopatul McCabe îşi arată, odată ajuns în libertate, adevărata sa faţă. Pentru că viaţa copilului său depinde de viaţa ucigaşului, Conner este prins la mijloc între dragostea filială şi datoria de poliţist. El va face însă tot ce-i stă în putinţă pentru a-l prinde viu pe McCabe spre nemulţumirea superiorilor săi.

Filme la TV azi, Film Now, 24 iulie 2024. „Jerry Maguire”, de la ora 23.25

Tom Cruise este Jerry Maguire, un impresar sportiv căruia talentul, şarmul şi succesul nu-i sunt străine. Angajat la o pres­ti­gi­oasă firmă de impresariat sportiv, Jerry are, du­pă o noapte de nesomn, o revelaţie: nu banii sunt importanţi, ci oamenii. Greşeala lui e că îşi mărturiseşte gândurile şefilor, care îl con­ce­­diază. Alături de el rămân se­­cretara Dorothy (Renée Zellweger), o mamă singură îndrăgostită de Jerry, şi Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr.), cel mai dificil sportiv impresariat de Jerry.

Rolul lui Tom Cruise a fost, după opinia criticilor, printre cele mai bune ale lui. El a fost nominalizat la Oscar. Cuba Gooding Jr. a primit statu­e­ta pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Filme la TV azi, Pro TV, 24 iulie 2024. „Panama”, de la ora 0.15

Pelicula este o incursiune în culisele înlăturării de la putere a regimului Noriega, urmare a invaziei SUA în Panama.

Suntem în 1989, cu șase luni înainte de invazia americană a Panama. Incapabil să treacă de durerea provocată de pierderea soției, James Becker (jucat de Cole Hauser) intră într-o misiune de distrugere la scară largă. Becker este abordat de Stark (Mel Gibson), care a fost cândva ofițerul său superior în marină și care acum conduce Information Management Inc. (IMI), o companie de securitate la nivel înalt contractată de C.I.A.

Stark îl convinge pe Becker că nu are nimic de pierdut: ba dimpotrivă, are mulți bani de câștigat făcând o altă misiune pentru IMI, de data aceasta în Panama. Dar, ca în orice scenariu cinematografic derulat într-o țară instabilă din America Centrală, lucrurile o iau rapid razna, într-o combinație explozivă de intrigi politice, acțiune, dragoste, rivalități și nenumărate orgolii. 

Proiectul filmului „Panama” fusese anunțat încă din 2014, din distribuție urmând să facă parte Morgan Freeman și Frank Grillo. În 2020, însă, cei doi au fost înlocuiți cu Mel Gibson și Cole Hauser, iar regizor a fost desemnat Mark Neveldine, cunoscut pentru seria de filme ”Crank” – cu Jason Statham și „Ghost Rider – demonul răzbunării” – cu Idris Elba.  

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton