Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 23 iulie 2024: „Inamicul public”, „Misiune: Imposibilă 2”, „Curierul”, „Primul Contact”, „Zbor de noapte”

Filme la TV azi, 23 iulie 2024: „Inamicul public”, „Misiune: Imposibilă 2”, „Curierul”, „Primul Contact”, „Zbor de noapte”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 23 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 23 iulie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 23 iulie 2024. „Inamicul public”, de la ora 22.30

În timpul Războiului din Golf, sergentul James Dunn (Keenen Ivory Wayans) refuză să ucidă un localnic. În urma acestui conflict, se alege cu o condamnare la moarte, fiind nevoit să-și petreacă timpul până la execuție într-o închisoare militară. El este salvat însă de colonelul Grant Casey (Jon Voight), care, în schimbul libertății, îi cere sprijinul pentru a lupta împotriva unui industriaș corupt.

Filme la TV azi, TV1000, 23 iulie 2024. „Misiune: Imposibilă 2”, de la ora 19.25

Agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) traversează lumea pentru a găsi și a pune la loc sigur un  virus mortal, „Chimera”. Acesta, o dată răspândit în atmosferă, poate provoca un adevărat dezastru. Agentul nu este singurul care caută să pună mâna pe „Chimera”. O organizație teroristă condusă de Sean Ambrose urmărește să elibereze virusul în atmosferă. În alt rol, Thandie Newton.

Filme la TV azi, Film Cafe, 23 iulie 2024. „Curierul”, de la ora 20.00

O echipă de agenți îl păzește pe Nick Murch, martor-cheie împotriva puternicului lord al crimei Ezekiel Mannings (Gary Oldman). La ușa casei în care era ținut acesta vine o tânără (Olga Kurylenko) ca să livreze un pachet, care e posibil să pună în pericol misiunea.

Filme la TV azi, Film Now, 23 iulie 2024. „Primul Contact”, de la ora 20.00

Filmul este un thriller SF provocator regizat de faimosul Denis Villeneuve („Sicario”, „Prisoners”). Când nişte nave spaţiale misterioase încep să apară în diferite locuri de pe glob, membrii unei echipe de elită, conduşi de lingvista Louise Banks (Amy Adams), pornesc într-o cursă contracronometru ca să le descopere intenţiile. Pe măsură ce tensiunile dintre guverne cresc, Banks descoperă adevăratul scop al extratereştrilor şi, ca să împiedice un război global, face o mişcare riscantă care i-ar putea ameninţa viaţa, dar ar putea fi un pericol şi pentru întreaga omenire. Din distribuţia acestui film fascinant mai fac parte Jeremy Renner şi Forest Whitaker.

Filme la TV azi, Warner TV, 23 iulie 2024. „Zbor de noapte”, de la ora 20.30

Lisa Reisert (Rachel McAdams) are frică de zbor dar, cu toate astea, se urcă, de nevoie, într-o cursă spre Miami. La scurt timp după decolare, ea află că pasagerul de lângă ea, un anume Jackson (Cillian Murphy), are misiunea de a-l asasina pe Secretarul de Stat al Apărării, iar Lisa este aleasă să îl ajute.

Pelicula lui Wes Craven (regizorul seriei „Scream”) a fost premiată la Teen Choice Awards.

Filme la TV azi, TV1000, 23 iulie 2024. „Indiana Jones și templul blestemat”, de la ora 22.00

Aventurile lui Indiana Jones nu se puteau rezuma doar la căutarea arcăi pierdute! Filmul prezintă aventurile lui Indiana Jones (Harrison Ford) într-un sat uitat de lume din India. Ajutat de Willie, o cântăreaţă dintr-un club de noapte, şi de Short, un puşti de 12 ani, Indiana trebuie să rezolve misterul unei pietre dispărute. Indienii cred că de vină sunt blestemele unui grup demonic.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 23 iulie 2024. „Lovitura”, de la ora 22.45

Polițiștilor Stone și Waters (Nicolas Cage și Elijah Wood) din Las Vegas le dă de bănuit faptul că un deținut a plătit o cauțiune pe care, în mod normal, nu și-ar putea-o per­mite. Urmând firul anchetei, ei descoperă că omul lor lucra pentru un traficant de droguri.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton