Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 20 iunie 2024: „Nuntă în Basarabia”, „Plutonul”, „Desperado”, „Seniorii spațiului”, „Legea lui Jacob”

Filme la TV azi, 20 iunie 2024: „Nuntă în Basarabia”, „Plutonul”, „Desperado”, „Seniorii spațiului”, „Legea lui Jacob”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 20 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, joi, 20 iunie 2024

Filme la TV azi, Național TV, 20 iunie 2024. „Nuntă în Basarabia”, de la ora 21.00

Realizată cu un buget redus şi cu actori în mare parte debutanţi, români şi moldoveni, comedia regizorului Nap Toader (care în 2004 a făcut “Italiencele”) vă va descreţi frunţile. Pelicula „Nuntă în Basarabia”, filmată într-un ritm alert, abundă în situaţii amuzante (care reies din contrastul cultural româno-basarabean), iar coloană sonoră îl animă şi pe cel mai plictisit spectator. Personaje colorate precum Senia (unchiul Vicăi) şi Gioni Scarlat (unchiul lui Vlad) vă vor cuceri de la primele secvenţe sau mai bine zis de la primele replici.

Vlad (Vlad Logigan), un dirijor din Bucureşti, şi Vica (Victoria Bobu), o pianistă din Republica Moldova, sunt tineri, se iubesc şi au nevoie urgentă de bani. Astfel, cei doi se hotărăsc să meargă în Basarabia şi să participe la nunta cu dar organizată de rudele miresei. Doar că aici, Vlad, mama şi unchiul lui trebuie să joace după regulile “nănaşului” Valeriu, că doar el are banu’. Petrecerea burlacilor, blocarea uşii la apartament şi scoaterea miresei cu ajutorul pompierilor sunt doar câteva dintre momentele care vă vor face cu siguranţă să râdeţi.

Filme la TV azi, Cinemax 2, 20 iunie 2024. „Plutonul”, de la ora 21.30

Inspirat din expe­rien­­ța regizorului în războiul din Vietnam, pelicula e con­si­derată una dintre cele mai bune producții de război. Po­­vestea e spusă de Chris (Charlie Sheen), un student naiv care a renunțat la studii pentru a se înrola vo­lun­tar în Vietnam. El rea­lizează că războiul nu în­seamnă decât masacru și oroare. În alte roluri, Willem Dafoe și Tom Berenger, ambii nominalizați la premiile Oscar pentru rolu-rile lor. Patru Oscaruri și alte două nominalizări.

Filme la TV azi, Film Cafe, 20 iunie 2024. „Desperado”, de la ora 20.00

Un străin misterios (Antonio Banderas), trubadur („mariachi” în spaniolă), soseşte într-un orăşel mexican. El vrea să se răzbune pe Bucho, capul mafioţilor din zonă, cel care i-a ucis soţia.

El Mariachi se transformă ulterior într-o adevărată maşină de ucis. De partea lui este frumoasa Carolina (Salma Hayek), de care se şi îndrăgosteşte. Quentin Tarantino, prieten cu regizorul Robert Rodriguez, apare în rol secundar.

Filme la TV azi, AMC, 20 iunie 2024. „Jumanji: Aventură în junglă”, de la ora 20.00

Atunci când patru adolescenţi descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare: Spencer, pasionat de jocuri, este acum un aventurier curajos (Dwayne Johnson), Fridge, jucător de fotbal, devine un fel de Einstein (Kevin Hart), Bethany, fata populară, este un profesor de vârstă mijlocie (Jack Black), iar Martha se transformă din fata sensibilă într-o luptătoare….

Filme la TV azi, Pro Cinema, 20 iunie 2024. „Operatiunea de salvare”, de la ora 20.30

Generalul Frank Lewis (Rutger Hauer) conduce un raid pentru a-i captura pe teroriştii care s-au aliat cu rebelii filipinezi. Însă elicopterul căpitanului Amy Jennings (Theresa Randle) pică în mâinile inamicilor, compromiţând misiunea. Pentru a o salva, Lewis a ales cel mai potrivit om, pe locotenentul Matt Daniels (Mark Dacascos).  Acesta se afundă în teritoriul inamic pentru a o salva.

Filme la TV azi, Warner TV, 20 iunie 2024. „Seniorii spațiului”, de la ora 20.30

În 1958, patru piloți de elită se antrenau pentru a fi primii americani trimiși în spațiu. Dar onoarea i-a fost acordată unui cimpanzeu. 42 de ani mai târziu, cei patru (Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland și James Garner) sunt pensionari. Când un satelit rusesc vechi se defectează, tocmai ei sunt aleși să iasă în spațiu și să rezolve problema.

Nominalizare la Oscar pentru efecte sonore.

Sean Connery şi Jack Nicholson au fost iniţial luaţi în considerare pentru rolurile principale.

Filme la TV azi, TV1000, 20 iunie 2024. „Crimă în Copenhaga”, de la ora 22.00

Acțiunea are loc la Copenhaga. Smilla Jaspersen (Julia Ormond), o intelectuală din Groenlanda, vrea să afle cine l-a ucis pe copilul din apartamentul vecin, găsit mort după ce a căzut de pe acoperiș. Deși toți trâmbițează varianta unui accident, Smilla are altă convingere, iar investigațiile ei ajung departe, incriminând o corporație la care în trecut lucra și tatăl băiatului.

Filme la TV azi, Film Mania, 20 iunie 2024. „Legea lui Jacob”, de la ora 22.00

Jacob Stillwell (Steven Seagal) este un detectiv din Memphis cunoscut printre colegii săi de breaslă pentru practicile sale neortodoxe. Reputația lui este pusă la încercare o dată cu apariția criminalului Lazereus (Michael Filipowich), un ucigaș pervers și violent căruia nimeni nu îi poate da de urmă. Jacob pornește în căutarea acestuia și se găsește în lumea subterană și grotescă a orașului unde orice coșmar este transformat în realitate.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 20 iunie 2024. „Bărbatul perfect”, de la ora 22.15

După o despăr­țire dureroasă, Leah (Sa­naa Lathan) înce­pe o relație pasională cu un străin atră­gător (Michael Ealy). Atunci când fostul iubit reapare în viața ei, trebuie să îşi dea seama în cine poate să aibă încredere și de cine trebuie să se teamă.

Filme la TV azi, Film Mania, 20 iunie 2024. „Băieți buni, băieți răi”, de la ora 20.10

În 1978, 20 de milioane de dolari au fost furați de la o bancă din Detroit. Unul dintre hoţi a fost prins, celălalt a fost găsit mort, al treilea a dispărut, iar banii nu au fost recuperaţi. După şapte ani, cel prins este eliberat din închisoare, iar a doua zi este găsit mort la Miami. Agenţii FBI Doug Bennet (Terence Hill) şi Steve Forest (Bud Spencer) investighează cazul sub acoperire.

https://www.youtube.com/watch?v=wYboJoKzjH0

Filme la TV azi, Warner TV, 20 iunie 2024. „Scream – Țipi… sau fugi!”, de la ora 22.55

După ce o serie de morţi misterioase le-a zdruncinat orăşelul, un grup de prieteni devine ţinta unui criminal mascat în acest film de groază.

Distributie: David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Skeet Ulrich, Drew Barrymore, Henry Winkler, Rose McGowan.

Filme la TV azi, HBO 3, 20 iunie 2024. „I Wanna Dance with Somebody”, de la ora 23.15

Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston, în această celebrare emoționantă a vieții și muzicii uneia dintre cele mai talentate cântărețe pop și R&B din toate timpurile, creând un portret îndrăzneț al femeii complexe din spatele vocii legen­dare. Nu sunt ocolite nici dramele prin care a trecut Whitney, de la acuzele care i s-au adus cu privire la caracterul inadecvat al mu­zicii sale, la trădarea rezervată de propriul tată (Clarke Peters), și căsătoria tu­multuoasă cu Bobby Brown (Ashton San­ders), pre­sărată cu acuzații de abuz, infidelitate și consum de dro­guri. În rolul producătorului Clive Davis, Stanley Tucci.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton