Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 19 septembrie 2024: „Înainte să adorm”, „Ultima șansă a lui Harvey”, „Spartanul”, „Seniorii spațiului”, „Avanpostul”

Filme la TV azi, 19 septembrie 2024: „Înainte să adorm”, „Ultima șansă a lui Harvey”, „Spartanul”, „Seniorii spațiului”, „Avanpostul”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, joi, 19 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV joi, 19 septembrie 2024

Filme la TV azi, Pro Cinema, 19 septembrie 2024. „Înainte să adorm”, de la ora 20.30

Christine Lucas (Nicole Kidman), o femeie în vârstă de 40 de ani, se trezește în fiecare dimineață fără a-și mai aduce aminte nimic din trecutul ei. Soțul ei, Ben (Colin Firth), îi explică zilnic că, în urmă cu zece ani, a suferit un accident rutier grav care i-a afectat profund creierul, în special memoria. Doctorul ei (Mark Strong) o sfătuiește să țină un jurnal care o ajută să-și recompună amintirile de la o zi la alta.

Filme la TV azi, TV1000, 19 septembrie 2024. „Ultima șansă a lui Harvey”, de la ora 20.00

Harvey Shine (Dustin Hoffman), compozitor de muzică pentru reclame publicitare, pleacă la Londra în weekend, pentru a participa la căsătoria fiicei sale, Susan (Liane Balaban). Acolo află că Susan a ales să fie condusă la altar de către tatăl ei vitreg (James Brolin), iar Harvey pleacă de la nuntă înainte de recepție. Pierde avionul spre casă și este concediat telefonic de către superiorul său. Înecându-și amarul în barul aeroportului, el o cunoaște pe Kate Walker (Emma Thompson), o angajată trecută de 40 de ani a Oficiului Naþional de Statistică, a cărei viață este fadă. Legătura dintre ei devine tot mai puternică, modificând puternic existențele lor banale. Dustin Hoffman și Emma Thompson au fost nominalizați la Globurile de Aur pentru rolurile lor.

Filme la TV azi, AMC, 19 septembrie 2024. „Spartanul”, de la ora 20.00

Când fiica (Kristen Bell) unui important om politic dispare, fiind răpită după toate aparențele, agentul special Robert Scott (Val Kilmer) primește sarcina de a se ocupa de cazul ei. Împreună cu noul său partener, Curtis (Derek Luke), el descoperă o rețea de traficanți de persoane. Dar șefii celor doi îi obligă ulterior să renunțe la investigații. Curtis refuză să respecte ordinul și începe o anchetă pe cont propriu.

Filme la TV azi, Film Now, 19 septembrie 2024. „Ultimul sărut”, de la ora 20.00

Michael (Zach Braff) și Jenna (Jacinda Barrett) decid să se căsătorească după trei ani de relație și mai ales după aflarea veștii că aceasta este însărcinată. Însă, bărbatul începe să își facă griji legate de viitor și de libertatea lui. Mai mult, toate relațiile amicilor săi par să se destrame iar Michael o cunoaște chiar pe frumoasa Kim (Rachel Bilson) care îi arată o lume diferită, spontană și plină de aventură.

Filme la TV azi, Warner TV, 19 septembrie 2024. „Seniorii spațiului”, de la ora 20.30

În 1958, patru piloți de elită se antrenau pentru a fi primii americani trimiși în spațiu. Dar onoarea i-a fost acordată unui cimpanzeu. 42 de ani mai târziu, cei patru (Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland și James Garner) sunt pensionari. Când un satelit rusesc vechi se defectează, tocmai ei sunt aleși să iasă în spațiu și să rezolve problema.

Nominalizare la Oscar pentru efecte sonore.

Sean Connery şi Jack Nicholson au fost iniţial luaţi în considerare pentru rolurile principale.

Filme la TV azi, Pro TV, 19 septembrie 2024. „Avanpostul”, de la ora 0.00

Bazat pe evenimente adevărate, acest thriller militar prezintă o mică unitate de soldați americani, singuri în avanpostul de luptă Keating, localizat în valea dintre trei munți din Afghanistan, care luptă ca să se apere de forțele copleșitoare ale luptătorilor talibani într-un atac coordonat. Bătălia de la Kamdesh, așa cum e cunoscută, a devenit cea mai sângeroasă bătălie americană din timpul războiului afgan din 2009, iar detașamentul Bravo 3-61 CAV a devenit una din cele mai decorate unități din conflictul de 19 ani. „Avanpostul” se bazează pe cartea de non-ficțiune care a fost și bestseller New York Times, „The Outpost: An Untold Story of America Valor”, scrisă de Jake Tapper de la CNN.

Filme la TV azi, AMC, 19 septembrie 2024. „Ultima confruntare”, de la ora 0.15

După ce îşi încheie cariera în cadrul forţelor speciale, Alexander (Steven Seagal) duce o viaţă liniştită într-un complex de apartamente din România. Atunci când unul dintre chiriaşi devine ţinta unui mafiot, Alexander declanșează un război între mafia chineză şi mafia rusă.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton