Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 19 iulie 2024: „Tatăl”, „Maşina de bani”, „Amnezie cu surprize”, „Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă”

Filme la TV azi, 19 iulie 2024: „Tatăl”, „Maşina de bani”, „Amnezie cu surprize”, „Misiune: Imposibilă - Protocolul fantomă”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, vineri, 19 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, vineri, 19 iulie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 19 iulie 2024. „Tatăl”, de la ora 21.30

Un fost pușcăriaș, John Link (Mel Gibson), vrea să reia legătura cu fiica lui rebelă de 17 ani și află că niște traficanți de droguri sunt pe urmele ei și intenționează să o ucidă.

Filme la TV azi, HBO, 19 iulie 2024. „Maşina de bani”, de la ora 20.00

Lee Gates (George Clooney) a devenit celebru in lumea investitiilor de pe Wall Street prin emisiunea tv pe care o realizeaza impreuna cu Patty Fenn (Julia Roberts). Atunci cand unul dintre fani ajunge sa piarda toti banii din cauza unui pont gresit al lui Lee, lucrurile iau o intorsatura dramatica. Barbatul ii ia ostatici pe Lee si echipa lui si ameninta ca il va omori pe acesta daca nu reuseste sa creasca valoarea actiunilor sale inainte ca bursa sa se inchida.

Filme la TV azi, Film Now, 19 iulie 2024. „Amnezie cu surprize”, de la ora 20.00

Leonardo este un seducător egoist şi răsfăţat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic şi Kate este o mamă singură ce de abia îşi duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei. Kate e angajată să menţină curăţenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză şi să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate şi se trezeşte a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital şi, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soţul ei şi îl pune la muncă-pentru prima oară în viaţa lui. La început Leonardo e nefericit şi stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câştigă respectul noii sale „familii” şi a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În acelaşi timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria pluteşte în aer.

Filme la TV azi, Warner TV, 19 iulie 2024. „Începutul”, de la ora 20.30

Un film SF psihologic, despre un hoţ care posedă capacitatea de a pătrunde în visele altora. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) nu fură obiecte, ci fură idei. În lumea spionajului corporatist, el e „arma supremă“.

Filme la TV azi, AXN, 19 iulie 2024. „Despre super-eroi și… alte aiureli”, de la ora 21.00

Filmul este regizat de creatorii altor parodii asemănătoare precum cele din seria „Scary Movie”. De această dată, satira produce umor de mâna a doua pe seama unor pelicule printre care se numără „Cronicile din Narnia”, „Harry Potter” sau „Piraţii din Caraibe”. Un fir al acţiunii îi urmăreşte pe Peter (Adam Campbell), Lucy (Jayma Mays), Edward (Kal Penn) şi Susan (Faune A. Chambers) care pornesc fiecare pe un drum diferit şi se rătăcesc, în curând, în lumea lui Willy Wonka.

Filme la TV azi, HBO, 19 iulie 2024. „Inamicii publici”, de la ora 21.35

În acest film bazat pe volumul „Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43” al lui Barry Bryan Burrough, Johnny Depp îl interpretează pe John Dillinger, unul dintre cei mai faimoşi şi mai carismatici gangsteri ai Americii.

Seducător, cu o viziune îndrăzneaţă despre viaţă, iubit de oamenii simpli, John Dillinger jefuia băncile pe care le considera responsabile pentru crah-ul financiar din 1929. Reputaţia FBI-ului, tânără insituţie la acea vreme, condusă de J. Edgar Hoover (Billy Crudup) depinde de capturarea banditului, iar misiunea îi este încredinţată agentului Melvin Purvis (Christian Bale).

Filme la TV azi, TV1000, 19 iulie 2024. „Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă”, de la ora 21.50

Al patrulea film din franciza „Misiune imposibilă” este regizat de Brad Bird („Ratatouille”), care îşi face, astfel, debutul în filmele de acţiune. În urma unui atac cu bombă în Kremlin, organizaţia Impossible Mission Force este făcută responsabilă. În acest moment, este declanşat Protocolul Ghost, iar agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) pleacă în misiune sub acoperire cu o echipă complet nouă, fără nici un sprijin de la centru, pentru a-şi recâştiga prestigiul şi pentru a preveni un nou atac.

Filme la TV azi, Film Cafe, 19 iulie 2024. „Kill Bill: Volumul 1”, de la ora 22.00

Uma Thurman este Mireasa, una dintre cele cinci asasine ale bandei „Divas”. În momentul în care ea decide să se retragă, să-şi schimbe identitatea şi să se căsătorească, încep şi problemele cu Bill (David Carradine), şeful bandei. În ziua nunţii, vechii ei parteneri, O-Ren Ishii (Lucy Liu), Vernita Green (V. A. Fox), Budd (Michael Madsen), Elle Driver (Daryl Hannah) şi Bill, o găsesc şi îi mitraliază pe toţi cei prezenţi la ceremonie. După patru ani, Mireasa caută răzbunare.

Filme la TV azi, Pro TV, 19 iulie 2024. „Spiritul din cochilie”, de la ora 23.15

Într-o Japonie în care mulţi oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson – Major, un hibrid unic om-cyborg – va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care îşi pot obliga victimele să comită orice infracţiune.

Filme la TV azi, HBO, 19 iulie 2024. „Desperado”, de la ora 23.50

Un străin misterios (Antonio Banderas), trubadur („mariachi” în spaniolă), soseşte într-un orăşel mexican. El vrea să se răzbune pe Bucho, capul mafioţilor din zonă, cel care i-a ucis soţia.

El Mariachi se transformă ulterior într-o adevărată maşină de ucis. De partea lui este frumoasa Carolina (Salma Hayek), de care se şi îndrăgosteşte. Quentin Tarantino, prieten cu regizorul Robert Rodriguez, apare în rol secundar.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton