Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 18 iunie 2024: „Cei ce veghează”, „Star Trek. Dincolo de infinit!”, „Iubitul mamei mele”, „Operațiunea Chromite”

Filme la TV azi, 18 iunie 2024: „Cei ce veghează”, „Star Trek. Dincolo de infinit!”, „Iubitul mamei mele”, „Operațiunea Chromite”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 18 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, marți, 18 iunie 2024

Filme la TV azi, Warner TV, 18 iunie 2024. „Cei ce veghează”, de la ora 22.50

Într-o societate dintr-un univers paralel, în anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumaţi sunt apuse. Ei sunt acum în afara legii, singurii care-şi mai pot exercita puterile de justiţiari fiind cei aflati in slujba Guvernului SUA. Când unul dintre ei este ucis, ceilalţi (Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Matthew Goode, Carla Gugino şi Malin Akerman) pornesc o investigaţie pentru a-l descoperi pe asasin. Eroii scot la iveală o conspiraţie sinistră, care vizează anihilarea tuturor supereroilor cu scopul de a influenţa balanţa puterilor dintr-o lume în care un război între Statele Unite şi Rusia este iminent.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 18 iunie 2024. „Primul Contact”, de la ora 20.30

Filmul este un thriller SF provocator regizat de faimosul Denis Villeneuve („Sicario”, „Prisoners”). Când nişte nave spaţiale misterioase încep să apară în diferite locuri de pe glob, membrii unei echipe de elită, conduşi de lingvista Louise Banks (Amy Adams), pornesc într-o cursă contracronometru ca să le descopere intenţiile. Pe măsură ce tensiunile dintre guverne cresc, Banks descoperă adevăratul scop al extratereştrilor şi, ca să împiedice un război global, face o mişcare riscantă care i-ar putea ameninţa viaţa, dar ar putea fi un pericol şi pentru întreaga omenire. Din distribuţia acestui film fascinant mai fac parte Jeremy Renner şi Forest Whitaker.

Filme la TV azi, Warner TV, 18 iunie 2024. „Star Trek. Dincolo de infinit!”, de la ora 20.30

Trimisă într-o misiune de salvare în locurile cele mai îndepărtate ale spațiului, nava USS Enterprise este atacată de Krall, un inamic nemilos care urăște Federația. Când aterizea-ză forțat pe o planetă netrecută pe nicio hartă, căpitanul Kirk (Chris Pine), Spock și restul echipajului sunt despărțiți fără niciun mijloc de scăpare. Doar războinica Jaylah îi poate ajuta să se regăsească și să găsească un mod de a fugi de pe planetă pentru a opri armata lui Krall să nu declanșeze un război galactic. Nominalizare la Oscar pentru machiaj.

Filme la TV azi, FilmBox Family, 18 iunie 2024. „Iubitul mamei mele”, de la ora 22.00

Rosie (Michelle Pfeiffer) este o femeie divorțată, cu o carieră de succes, care se îndrăgostește de Adam (Paul Rudd), un bărbat cu mult mai tânăr decât ea. Din cauza diferenței de vârstă, Rosie se simte nesigură, ceea ce le afectează relația. Stările ei de neliniște ating apogeul atunci când îl suspectează pe Adam de infidelitate. În același timp, și fiica ei (Saoirse Ronan) se îndrăgostește de un coleg de școală, iar viața celor două se transformă într-o adevărată nebunie.

Filme la TV azi, Film Mania, 18 iunie 2024. „Operațiunea Chromite”, de la ora 22.00

1950, Războiul din Coreea. O coaliție ONU condusă de americani e desfășurată în Coreea pentru a-i ajuta pe sud-coreeni. Generalul armatei SUA MacArthur (Liam Neeson) concepe un plan să atace în spatele liniilor inamice în orașul Incheon.

Filme la TV azi, Film Cafe, 18 iunie 2024. „Prizonieri în cartier”, de la ora 22.20

Lucas, un adolescent, începe să lucreze pentru un dealer periculos, însă, în ciuda acestui fapt, el face tot posibilul ca fratele său să nu urmeze aceeași cale. Un veteran de război, Daniel (Jean-Claude Van Damme), îi ajută pe cei doi băieți.

Filme la TV azi, Film Now, 18 iunie 2024. „Baby Driver: Calc-o şi fugi!”, de la ora 23.30

Baby (Ansel Elgort), un şofer cu figură inocentă, care conduce maşina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor. El are un fler teribil şi se ajută înfigându-şi bine căştile în urechi, ca să audă mai bine muzica lui favorită. Şi asta pentru că şi-a acordat rutele de fugă după ritmul şi lungimea pieselor muzicale de pe iPod, care-i răsună în căşti dirijându-l la secundă cum să ia curbele, când să schimbe vitezele şi când să execute manevrele de evitare, care-i bagă în sperieţi pe pasagerii săi. Bogat în secvenţe năucitoare şi rapide, pline de adrenalină, şi inspirat după filmele cu crime şi urmăriri palpitante în care juca Steve McQueen, într-un Mustang modificat pentru astfel de curse nebuneşti, Baby Driver este un film exploziv, cum numai Wright putea să viseze.

Filme la TV azi, TV1000, 18 iunie 2024. „Psihoza americană 2”, de la ora 0.00

Evenimentele se petrec la câțiva ani de la moartea lui Patrick Bateman, al cărui spirit dăinuie încă în mintea unei victime ce i-a supraviețuit. Este vorba de Rachael (Mila Kunis), studentă, motivată de dorința de a prinde criminali în serie. Postul de asistent al unui profesor universitar îi poate asigura fetei o viitoare carieră în FBI. Chiar dacă acest lucru înseamnă să treacă peste cadavre…

Filme la TV azi, Film Mania, 18 iunie 2024. „Confruntare sângeroasă”, de la ora 0.10

Mercenarul Warchild (Dolph Lundgren) lucrează pentru lacomul general Ruechang. Acesta vrea să ajungă la putere printr-o căsătorie cu prințesa Halo. Femeia fuge, fiindcă află că Ruechang i-a ucis tatăl. Warchild este trimis să o aducă înapoi.

Filme la TV azi, TVR 2, 18 iunie 2024. „Doamne… ce măcel!”, de la ora 0.30

Regizorul Roman Polanski şi Yasmina Reza au adaptat piesa de teatru a acesteia (care se joacă şi în România) pentru micul ecran. După ce băieţii lor se bat într-un parc, soţii Penelope (Jodie Foster) şi Michael (John C. Reilly), respectiv Nancy (Kate Winslet) şi Alan (Christoph Waltz) se întâlnesc în apartamentul primilor pentru a discuta despre incident.

Conversaţia politicoasă de la început alunecă, încet-încet, în conflicte verbale violente, ironii acide şi reproşuri, scoţând la iveală prejudecăţi rasiale, homofobie şi misoginism.

Foster şi Winslet au fost nominalizate la Globul de Aur pentru rolurile lor.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton