Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 17 septembrie 2024: „Țeapă în stil american”, „Nu te pune cu Zohan”, „Oblivion. Planeta uitată”, „Doctor Jivago”, „Kill Bill: Volumul 2”

Filme la TV azi, 17 septembrie 2024: „Țeapă în stil american”, „Nu te pune cu Zohan”, „Oblivion. Planeta uitată”, „Doctor Jivago”, „Kill Bill: Volumul 2”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 17 septembrie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV marți, 17 septembrie 2024

Filme la TV azi, Pro Cinema, 17 septembrie 2024. „Țeapă în stil american”, de la ora 23.00

Filmul este inspirat de fapte reale, scandalul Abscam, o investigaţie asupra corupţiei publice din SUA în anii ‘70-’80. Irving Rosenfeld (Christian Bale), un infractor genial, este obligat să lucreze, împreună cu vicleana și seducătoarea sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), pentru un agent FBI, Richie DiMaso (Bradley Cooper).

Filmul are zece nominalizări la Oscar, dar nu a primit niciun premiu. Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence (soţia lui Irving) au apărut toţi pe listele de nominalizaţi.

Filme la TV azi, Film Now, 17 septembrie 2024. „Nu te pune cu Zohan”, de la ora 20.00

Filmul prezintă aventurile lui Zohan Dvir (Adam Sandler), un agent al Mossadului, al cărui vis este să devină hair-stylist. În timpul unei operațiuni de anihilare a unui activist palestinian cunoscut sub numele de „Fantoma” (John Turturro), el îşi înscenează moartea şi pleacă la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ. Însă trecutul îl prinde din urmă…

Filme la TV azi, Film Mania, 17 septembrie 2024. „Suspect de crimă”, de la ora 20.00

Remake al filmului franțuzesc „Garde ˆ vue” din 1981, „Suspectul” are ca decor exotic portul San Juan din Porto Rico, acolo unde un avocat respectat (Gene Hackman) anunță poliția că a găsit cadavrul unei fetițe de 12 ani. De caz se ocupă polițistul Benezet (Morgan Freeman), care ajunge să-l considere pe avocat suspectul principal. Rolul soției misterioase a avocatului este interpretat de Monica Bellucci.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 17 septembrie 2024. „Oblivion. Planeta uitată”, de la ora 20.30

Într-un viitor îndepărtat, Jack (Tom Cruise) este unul dintre ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. El salvează femeie dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Se declanşează o serie de evenimente, care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Acum, soarta omenirii se află în mâinile sale. În alte roluri, Morgan Freeman şi Olga Kurylenko.

Filme la TV azi, Warner TV, 17 septembrie 2024. „Doctor Jivago”, de la ora 20.30

Protagonistul acestei spectaculoase ecranizari a romanului lui Boris Pasternak este rusul Iuri Jivago (Omar Sharif), poet și doctor în același timp. Căsătorit cu o aristocrată, Tonia (Geraldine Chaplin), Jivago iubește o altă femeie, pe Lara Antipova (Julie Christie), la rândul ei căsătorită. Revoluția din Rusia din 1917 va compromite însă dragostea lor. Cinci premii Oscar și alte cinci nominalizări.

Filme la TV azi, TVR 1, 17 septembrie 2024. „Mercenarul”, de la ora 21.00

În timpul re­voluţiei mexicane, Paco Roman (Tony Mu­sante) se alătură rebelilor. Printre aceştia se află şi mercena­rul polonez Serghei Kowalski (Franco Nero), ajuns acolo după ce eșuase în tentativa de a transporta argint în SUA.

Filme la TV azi, TV1000, 17 septembrie 2024. „Kill Bill: Volumul 2”, de la ora 22.00

Beatrix Kiddo – Mireasa (Uma Thurman) îşi continuă răzbunarea pe cei din banda „Divas”, care au declanşat un măcel de proporţii în ziua nunţii ei. Ea se află acum pe urmele lui Budd (Michael Madsen), fratele mai mic al lui Bill, şi Elle Driver (Daryl Hannah), singurii supravieţuitori ai bandei de asa­sini care au trădat-o. După ce îi elimină, se dedică uciderii lui Bill (David Carradine), care a ordonat asasinarea ei. Uma Thurman şi David Carradine au fost nominalizaţi la Globul de Aur pentru roluri.

DFilme la TV azi, Pro TV, 17 septembrie 2024. „Unicul”, de la ora 0.00

Universul în care trăim nu este singurul. Există o multitudine de universuri, iar ele la un loc formează Multiversul. Acest lucru îl va afla şi poliţistul Gabriel, care este ţinta unui criminal care îi seamănă. Asasinul, Yulaw, este de fapt replica lui Gabriel, dar dintr-un univers paralel. Yulaw şi-a eliminat toate „replicile” din celelalte universuri crescându-i astfel puterile. Un singur om îi mai stă în cale – Gabriel. Asasinându-l pe el, Yulaw ar deveni „Unicul”.

DFilme la TV azi, HBO, 17 septembrie 2024. „Magic Mike: Ultimul dans”, de la ora 0.00

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă cauzată de un faliment. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek).

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton