Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 16 iulie 2024: „Ronin: 47 pentru răzbunare”, „Cum să nu devii american”, „Selena”, „O noapte la muzeu”

Filme la TV azi, 16 iulie 2024: „Ronin: 47 pentru răzbunare”, „Cum să nu devii american”, „Selena”, „O noapte la muzeu”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 16 iulie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, marți, 16 iulie 2024

Filme la TV azi, Pro TV, 16 iulie 2024. „Ronin: 47 pentru răzbunare”, de la ora 21.30

Acţiunea filmului se petrece în secolul al XVIII-lea, când un grup de samurai au rămas fără stăpân, după ce Asano Naganori, a fost obligat să se sinucidă pentru atacarea oficialului Kira Yoshinaka. Cei 47 de samurai planifică timp de doi ani cum să-l omoare pe Kira, pentru a răzbuna moartea maestrului lor.

Filme la TV azi, Film Now, 16 iulie 2024. „Cum să nu devii american”, de la ora 20.00

Flor (Paz Vega), o mamă singură din Mexic, şi fiica ei, Cristina (Shelbie Bruce), se mută în California, în speranţa unei vieţi mai bune. Aici, femeia îşi găseşte de lucru ca menajeră în casa soţilor Clasky, John (Adam Sandler) şi Deborah (Téa Leoni). În timp ce Cristina se adaptează perfect, Flor refuză să renunţe la identitatea ei culturală şi nici măcar nu învaţă engleza. Ea se va îndrăgosti însă de John, un bărbat calm şi tandru, spre deosebire de ceilalţi cu care a avut de-a face. Iar soţia acestuia, Deborah, fostă pacientă a unei instituţii de boli mintale, este obsedată de îndatoririle ei de soţie, dar nu pare să aibă habar de ceea ce se întâmplă în propria-i casă. O nominali­zare la Globurile de Aur şi alte trei la Young Artist Awards.

Filme la TV azi, Warner TV, 16 iulie 2024. „Selena”, de la ora 20.30

Selena Quintanilla (Jennifer Lopez) a fost o artistă renumită mai ales în regiunea de sud-vest a SUA şi în Mexic. în 31 martie 1995, ea a fost asasinată de către preşedintele fan-clubului său. Filmul redă biografia artistei, relaţia ei cu propria familie, precum şi drumul parcurs de la viaţa simplă la celebritate.

Jennifer Lopez a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea din acest film.

Filme la TV azi, AMC, 16 iulie 2024. „Kickboxer: Răzbunarea”, de la ora 22.00

Kurt Sloan (Alain Moussi) a jurat că nu se va mai întoarce vreodată în Thailanda. Cu toate acestea, când se pune în joc titlul MMA, luptătorul este sedat și dus acolo, în închisoare. Din distribuție face parte și Jean-Claude Van Damme.

Filme la TV azi, Film Now, 16 iulie 2024. „Carrie”, de la ora 22.10

Kimberly Peirce („Băieții nu plâng niciodată”) a adaptat și el pentru marele ecran clasica poveste a lui Stephen King des­pre o adolescentă torturată care dobândește puteri telekinetice. În rolul Carrie White apare Chloë Grace Moretz, iar în cel al mamei acesteia, Julianne Moore.

Filme la TV azi, Film Now, 16 iulie 2024. „Șoc și groază”, de la ora 23.45

Filmul îi urmărește pe doi jurnaliști încăpățânați, Jonathan Landay (Woody Harrelson) și Warren Stroebel (James Marsden), pe șeful lor, John Walcott (Rob Reiner), și pe corespondentul de război Joe Galloway (Tommy Lee Jones). Aceștia au descoperit adevărul din spatele Războiului din Irak din 2013, și anume că George Bush a ordonat invazia sub pretextul ca „Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă”. Din distribuție fac parte și Jessica Biel și Milla Jovovich.

Filme la TV azi, Film Mania, 16 iulie 2024. „Răzbunarea gemenilor”, de la ora 23.50

Pelicula amintește de „Profesioniștii crimei”. Frații Conner (Sean Patrick Flanery) și Murphy MacManus (Norman Reedus) vor să vină de hac Mafiei rusești din Boston. În încercarea lor de a „lua legea în propriile mâini”, cei doi îi atrag atenția lui Paul Smecker (Willem Dafoe), un agent special al FBI. Patrick Swayze, Stephen Dorff și Robert De Niro au refuzat propunerile de a juca în acest thriller.

Filme la TV azi, Pro TV, 16 iulie 2024. „O noapte la muzeu”, de la ora 0.00

Larry Daley (Ben Stiller) este un bărbat divorţat, tată al unui băiat pe nume Nick (Jake Cherry), care locuieşte în New York. Pentru a nu fi nevoit să se mute din nou din apartamentul său, el acceptă un job ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală după ce ultimii trei predecesori ai săi tocmai au ieşit la pensie.

În curând, Larry află că toate exponatele din muzeu prind viaţă în timpul nopţii, inclusiv scheletul unui dinozaur T-Rex, preşedintele american Teddy Roosevelt (Robin Williams) şi calul său, cowboy-ul Jedediah (Owen Wilson) şi chiar hunul Attila (Patrick Gallagher).

Film nominalizat la Young Artist Awards, Teen Choice Awards şi MTV Movie Awards.

Clădirea muzeului este inspirată de Muzeul de Istorie Naturală din New York unde s-au înregistrat, după lansarea filmului, cu 20% mai multe bilete vândute. Anne Meara, mama lui Stiller, apare în rolul angajatei de la oficiul forţei de muncă.

https://www.youtube.com/watch?v=YXu7kqD1JLs

Filme la TV azi, Film Cafe, 16 iulie 2024. „Terminatorul”, de la ora 0.25

În anul 2029, lumea e condusă de roboți. Kyle (Michael Biehn), un membru al comunității umane, e teleportat în anul 1994 pentru a o salva pe Sarah (Linda Hamilton, al cărei rol vă va aminti de prestația lui Sigourney Weaver în seria „Alien”), mama celui care va deveni conducătorul rebelilor din secolul următor, împotriva roboților. Totodată, pe urmele femeii e și Terminatorul (Arnold Schwarzenegger), un cyborg care are misiunea de a o lichida.

Inițial, pentru rolul Terminatorului a fost propus actorul Lance Henriksen, dar, după citirea scenariului, Arnold a cerut ca el să fie personajul rău.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton