Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 14 iunie 2024: „Mica Italie”, „Terminatorul”, „Misiune: Imposibilă 2”, „Nuntă în străinătate”, „Johnny Mnemonic”

Filme la TV azi, 14 iunie 2024: „Mica Italie”, „Terminatorul”, „Misiune: Imposibilă 2”, „Nuntă în străinătate”, „Johnny Mnemonic”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, vineri, 14 iunie 2024. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TVMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la TV.

Ce filme sunt azi la TV, vineri, 14 iunie 2024

Filme la TV azi, Antena 1, 14 iunie 2024. „Mica Italie”, de la ora 23.00

Filmul e o adaptare modernă a poveștii lui Romeo și a Julietei. Leo (Hayden Christensen) și Nikky (Emma Roberts) se iubesc, dar vin din familii rivale în domeniul pizzei. Ca să demonstreze care familie e „mai tare”, organizează un concurs de gătit pizza.

Filme la TV azi, Film Mania, 14 iunie 2024. „Terminatorul”, de la ora 20.00

În anul 2029, lumea e condusă de roboți. Kyle (Michael Biehn), un membru al comunității umane, e teleportat în anul 1994 pentru a o salva pe Sarah (Linda Hamilton, al cărei rol vă va aminti de prestația lui Sigourney Weaver în seria „Alien”), mama celui care va deveni conducătorul rebelilor din secolul următor, împotriva roboților. Totodată, pe urmele femeii e și Terminatorul (Arnold Schwarzenegger), un cyborg care are misiunea de a o lichida.

Inițial, pentru rolul Terminatorului a fost propus actorul Lance Henriksen, dar, după citirea scenariului, Arnold a cerut ca el să fie personajul rău.

Filme la TV azi, AMC, 14 iunie 2024. „Johnny Mnemonic”, de la ora 20.00

Johnny (Keanu Reeves) este un curier profesionist al viitorului, care poartă stocate în creier, într-un cip, cantități impresionante de informații. Firma „Pharmakom” apelează la serviciile lui, însă el este nevoit să abandoneze propria memorie pentru a lăsa loc listei cu clienții secreți și importanți ai corporației. Pentru a-și recupera memoria, Johnny trebuie să plătească un preț deloc neglijabil.

Filme la TV azi, Film Cafe, 14 iunie 2024. „Soldatul universal: Întoarcerea”, de la ora 20.20

Soldatul universal Luc Devereaux (Jean-Claude Van Damme) are acum o viață liniștită de instructor într-un program guvernamental. Dar când calculatoarele încep sã o ia razna, trebuie să înfrunte noua generație de soldați universali. După ce fiica îi este răpită, Devereaux se vede nevoit să se bată cu o armată de mașini construite pentru luptă, într-o adevărată cursă contracronometru.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 14 iunie 2024. „Marmaduke”, de la ora 20.30

Soţii Debbie şi Phil Winslow se mută în Orange County, California, împreună cu copiii lor, Sarah şi Brian şi Marmaduke, câinele din rasa Marele Danez. Odată mutaţi, Marmaduke declanşează un război între câinii de rasă şi cei fără pedigree şi oriunde ar merge întoarce totul cu susul în jos şi lasă un dezastru în urma lui. Deşi soţii Winslow încearcă să-l controleze, în locuinţa familiei este mereu un haos de nedescris.

Filme la TV azi, Warner TV, 14 iunie 2024. „Misiune: Imposibilă 2”, de la ora 20.30

Agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) traversează lumea pentru a găsi și a pune la loc sigur un  virus mortal, „Chimera”. Acesta, o dată răspândit în atmosferă, poate provoca un adevărat dezastru. Agentul nu este singurul care caută să pună mâna pe „Chimera”. O organizație teroristă condusă de Sean Ambrose urmărește să elibereze virusul în atmosferă. În alt rol, Thandie Newton.

Filme la TV azi, AXN, 14 iunie 2024. „Invazia rechinilor – New York”, de la ora 21.00

O furtună se abate asupra New York-ului, iar rechinii aduși de ape se dezlănțuie, atacând populația și locurile emblematice ale marelui oraș american. Numai Fin (Ian Ziering) și April (Tara Reid) pot salva situaţia.

Filme la TV azi, Film Now, 14 iunie 2024. „Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri”, de la ora 21.50

La doar 12 ani, Peter (Levi Miller) este un băieţel neastâmpărat şi rebel, calităţi pe care personalul orfelinatului în care a crescut nu le apreciază deloc. Însă într-o noapte aproape ireală, acesta este răpit şi dus în magica lume cu piraţi, războinici şi zâne, numită Ţara de Nicăieri. Aici trăieşte aventuri uimitoare şi poartă lupte cruciale, toate cu scopul de a descoperi adevărul despre mama sa care l-a abandonat în urmă cu mult timp, dar şi menirea lui. Împreună cu Tiger Lily (Rooney Mara) şi James Hook (Garret Hedlung), Peter trebuie să îl învingă pe Blackbeard (Hugh Jackman) pentru a salva Ţara de Nicăieri, dar şi pentru a-şi îmbrăţişa destinul măreţ: acela de a fi eroul Peter Pan.

Filme la TV azi, TV1000, 14 iunie 2024. „Bandele din New York”, de la ora 22.00

1846 – 1863. În cea mai violentă parte a lumii din acele timpuri, într-un New York fără reguli şi în care legile nu au nicio putere, se declanşează o serie de revolte care, ulterior, aveau să devină celebre în istoria Americii. Ele îşi au originea în conflictele dintre coloniştii anglo-saxoni „băştinaşi” şi imigranţii irlandezi veniţi în această zonă greu accesibilă „lumii bune” new-yorkeze. Reîntors de aici, Amsterdam Vallon (Leonardo DiCaprio) vrea să se răzbune pe Bill Măcelarul (Daniel Day-Lewis), ucigaşul tatălui său. Violenţă, corupţie, mizerie, exploatare, vandalism – iată realităţile care guvernau, în secolul XIX, oraşul devenit azi o metropolă.

Povestea naşterii oraşului New York şi istoria luptelor crâncene între bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul îl urmăreşte pe Amsterdam Vallon în încercarea sa de a se răzbuna pe omul care i-a ucis tatăl.

Filme la TV azi, Pro Cinema, 14 iunie 2024. „Nuntă în străinătate”, de la ora 22.15

Lindsay (Winona Ryder) și Frank (Keanu Reeves) sunt doi oameni cărora norocul în dragoste nu le-a surâs nicio-dată. Într-o zi, se pare că viața lor ia o altă direcție atunci când din întâmplare sunt invitați la aceeași nuntă. Cu toate că amândoi se simt destul de incomod în cadrul evenimentului, își exprimă zgomotos nemul-țumirile față de ei înșiși și față de prietenii lor. Obosiți de toată agitația din jur, încep să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. De-a lungul weekendului și în ciuda tuturor dificultăților, Frank și Lindsay își împărtășesc dezastrele lor amoroase și încep să se apropie. În realitate, Winona Ryder şi Keanu Reeves sunt prieteni din anii ‘80.

Filme la TV azi, Pro TV, 14 iunie 2024. „Unde vei fi poimâine?”, de la ora 1.30

Cum ar fi să ajungem în pragul unei noi Ere Glaciare? Aceasta este întrebarea care îl obsedează pe expertul în probleme de climă, Jack Hall. Cercetările sale indică faptul că fenomenul de încălzire globală a planetei poate declanşa o schimbare bruscă şi catastrofică a climei Pământului. Probele luate de el din gheţurile Antarcticii certifică faptul că acest lucru s-a mai întâmplat cândva, cu 10.000 de ani în urmă. De aceea, Hall avertizează oficialităţile că nenorocirea se poate repeta, dacă nu se iau măsuri. Din păcate, avertismentul său vine prea târziu.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton